הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות על קלן

Rossoneri

משתמש מתחיל
102
0
נק' מוניטין:
2
102
0
שלום,
יש לי כדורים של 40 מק"ג
את הסייקל ראיתי באתר קראתי את המדריך ואני מתחיל מעכשיו לשבועיים בלי קטיטופן , אחרי השבועיים ובתחילת השימוש בקטיטופן כמה המינון של קטיטופן צריך להיות וכמה להיות על הקלן,להשאר על 120 מק"ג ליום ,או להעלות את זה ולכמה זמן.

משקל שלי : 85 , אחוז שומן 20 , גובה 178 גיל 21.6

תזונה :

200 גר' חלבון ביום,40-50 גר' פחמימה ביום,50 גר' שומן...קלוריות לא עוברות את ה 1600 ורובן מחלבון והעבודה שלי יחסית היא עבודה פיזית קשה ו "מאד".

תשאר על 160 זה מספיק
אחר כך הייתי ממליץ לך שתפסיק ל3-4 שבועות ותראה איך שתחזור זה ישפיע טוב (הרפצטורים יתאוששו..)

שמע אני עכשיו על 160 מק"ג, היה לי שעה אחת בערך של תופעות לוואי ועכשיו אני כבר לא מרגיש ששתיתי את זה בכלל
אין לי אפשרות ל180 מכיוון שאני עם כדורים של 40 מק"ג..
אני פשוט חושש שאני מסתגל לזה מהר מדי וזה מאבד מהאפקטיביות
אתה טועה לחשוב שתופעות לוואי הן אינדיקטור לכך שהקלן עושה את העבודה.
אין שום סיבה לעבור 160מק"ג. למעשה גם לא 120מק"ג.

אני עכשיו על 120
שוקל 80 קילו
כרגע אני לוקח כל כדור בהפרש של 3 שעות
האם אפשר לקחת את כל הכדורים על הבוקר ביחד? ואז יותר קל לתזמן את האימון כוח...

אני עכשיו על 120
שוקל 80 קילו
כרגע אני לוקח כל כדור בהפרש של 3 שעות
האם אפשר לקחת את כל הכדורים על הבוקר ביחד? ואז יותר קל לתזמן את האימון כוח...
לא כדאי בהיבט של רמות הקלן בדם כמו גם בהיבט של תופעות הלוואי.

שמע אני עכשיו על 160 מק"ג, היה לי שעה אחת בערך של תופעות לוואי ועכשיו אני כבר לא מרגיש ששתיתי את זה בכלל
אין לי אפשרות ל180 מכיוון שאני עם כדורים של 40 מק"ג..
אני פשוט חושש שאני מסתגל לזה מהר מדי וזה מאבד מהאפקטיביות

איזה חברה הקלן שאתה משתמש ? מה התוצאות עד כה מבחינת משקל / אחוז שומן ?

איזה חברה הקלן שאתה משתמש ? מה התוצאות עד כה מבחינת משקל / אחוז שומן ?
בלקן.
קשה לי לדבר איתך על שינויים במשקל, מכיוון שמתחילת החיטוב רוב השינוי שלי הוא באיבוד נוזלים.
בכל מקרה, ביום חמישי אני מתכוון להשקל ואז אני אדע כמה איבדתי בסייקל.

בלקן.
קשה לי לדבר איתך על שינויים במשקל, מכיוון שמתחילת החיטוב רוב השינוי שלי הוא באיבוד נוזלים.
בכל מקרה, ביום חמישי אני מתכוון להשקל ואז אני אדע כמה איבדתי בסייקל.

הביקורות על הבלקן טובות... וגם לגבי התופעות לוואי הלא קיימות.
לא נראה לי להגזים עם המינונים. 120 זה מינון חזק כמו שכבר ענו לך.
משקל זה נחמד לבדוק אבל לא אינדקטור אמיתי. נסה לבדוק אחוז שומן עם קליפר אם יש לך מי שיבדוק אותך.

בהצלחה.

הביקורות על הבלקן טובות... וגם לגבי התופעות לוואי הלא קיימות.
לא נראה לי להגזים עם המינונים. 120 זה מינון חזק כמו שכבר ענו לך.
משקל זה נחמד לבדוק אבל לא אינדקטור אמיתי. נסה לבדוק אחוז שומן עם קליפר אם יש לך מי שיבדוק אותך.

בהצלחה.
בקרוב יהיה קליפר..אמור להגיע לי בדואר עם איזו הזמנה שהזמנתי עוד לפניי החיטוב וזה מתעקב...
לגביי התופעות לוואי אני לא כזה מסכים...במינון של ה80 מק"ג היו לי תופעות לוואי משוגעות-קצב לב מואץ, כאבי ראש, רעידות ותחושה רעה סה"כ.
כשעליתי ל120 ו160 הרוב נעלם כבר..שזה קצת מוזר.
בכל מקרה כרגע אני על 160, בסייקל הבא אני אשאר על 120

בקרוב יהיה קליפר..אמור להגיע לי בדואר עם איזו הזמנה שהזמנתי עוד לפניי החיטוב וזה מתעקב...
לגביי התופעות לוואי אני לא כזה מסכים...במינון של ה80 מק"ג היו לי תופעות לוואי משוגעות-קצב לב מואץ, כאבי ראש, רעידות ותחושה רעה סה"כ.
כשעליתי ל120 ו160 הרוב נעלם כבר..שזה קצת מוזר.
בכל מקרה כרגע אני על 160, בסייקל הבא אני אשאר על 120

התופעות לוואי נעלמו לא בגלל שהעלית מינון, פשוט כי עבר כבר שבוע או יותר והגוף הסתגל.

אני רוצה להשתמש בדיון ולשאול עוד שאלה.
אני מתכנן לסיים את הסייקל הנ"ל ביום רביעי(כדורים אחרונים עד 9 בבוקר אני מקווה נראה איך יסתדר עם העבודה).
מתי לעשות העמסה?מבחינת הלו"ז שלי אני רוצה לעשות ביום חמישי..אבל זמן מחצית החיים של הקלן הוא מה?30 שעות?
מה אתם מציעים?

בעקרון לא מומלץ לעשות העמסה בקלן בגלל שהיעילות שלה לא תיהיה אופטימלית ומאגרי הגילוקוגן לא יתמלאו ביעלות
זמן מחצית של הקלן יחסית ארוך אז אין ככ מה לעשות ביום העמסה חוץ מלא לקחת קלן ביום עצמו , במיקרה שלך אתה בסוף הסייקל תמשוך עוד יומיים לדעתי ותן בראש 😃

בעקרון לא מומלץ לעשות העמסה בקלן בגלל שהיעילות שלה לא תיהיה אופטימלית ומאגרי הגילוקוגן לא יתמלאו ביעלות
זמן מחצית של הקלן יחסית ארוך אז אין ככ מה לעשות ביום העמסה חוץ מלא לקחת קלן ביום עצמו , במיקרה שלך אתה בסוף הסייקל תמשוך עוד יומיים לדעתי ותן בראש 😃
..שברת אותי עכשיו..איך בניתי על המקדונלד שלי חמישי :<
טוב שבת אז שבת 😛

..שברת אותי עכשיו..איך בניתי על המקדונלד שלי חמישי :<
טוב שבת אז שבת 😛
אני יכול לשבור אותך עוד יותר ולומר לך שמקדונלד לא מתאים להעמסה 😃
בהעמסות צריכה להיות כמות שומן מנימאלית ביותר ומקדונלד לא ניראה לי בהגדה של דל שומן חח

אני יכול לשבור אותך עוד יותר ולומר לך שמקדונלד לא מתאים להעמסה 😃
בהעמסות צריכה להיות כמות שומן מנימאלית ביותר ומקדונלד לא ניראה לי בהגדה של דל שומן חח
דל שומן my ass
לא אבל ברצינות מישהו בא היום לעבודה עם המקדונלד..עזוב...

דל שומן my ass
לא אבל ברצינות מישהו בא היום לעבודה עם המקדונלד..עזוב...
בחיטוב אני לא יכול לראות אנשים אוכלים כאלה דברים לידי יותר נכון לא יכול להריח חח אני מקבל אטרף פשוט ומפנטז על זה שנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית