הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גשם ודכאון.

מצב
השרשור נעול
לפני שאתה עונה למישהו אתה ניכנס לפרופיל לבדוק נתונים? 😉
הוא נדהם מהבגרות והחוכמה שאני מפגין פה, שמתאימות לחכם סיני זקן 😍

או שהוא בכלל דיבר על @מרטין. מרטין, את זכר בן 31?

• פותח/ת השרשור
זכר, 31.

אתה בן 31??

אני לא בן 31 והשם שלי גם לא דוד.
כשאתרים מכריחים אותי להכניס בהרשמה פרטים מיותרים אני מכניס פרטים רנדומלים.

ואם הייתי בן 31 מה זה רלוונטי לדיון?
מתאמן ככה רטוב גם ככה תוך רבע שעה אני כולי מטפטף זיעה.

אתה מזיע בנעליים? הגרביים שלך ספוגות בזיעה כך שכשאתה דורך אתה מרגיש שלולית בתוך הנעל?

אני איתך לגמרי!!!
בגלל זה אם אני עושה אפצ'י פעמיים ברצף אני מבטל את האימון!! כנ"ל אם מגרדת לי כף הרגל השמאלית או אם פיהקתי מעל 2 שניות!!
give me a break..

• פותח/ת השרשור
אני איתך לגמרי!!!
בגלל זה אם אני עושה אפצ'י פעמיים ברצף אני מבטל את האימון!! כנ"ל אם מגרדת לי כף הרגל השמאלית או אם פיהקתי מעל 2 שניות!!
give me a break..

אחת התגובות הבוגרות.

אגב, סתם שתדע.. אם אנשים שהיו חולים היו נשארים בבית.. רמת התחלואה של האוכלוסיה הכללית הייתה יורדת פלאים.
יש חברות מסוימות שבהן עובדים בקוביות בחללים סגורים שאפילו אוסרות על עובדים להגיע כאשר הם חולים או מפתחים מחלה.. מתוך הבנה שאותו עובד שמגיע לעבוד תוך 3-4 ימים יגרום לכך ש10 עובדים אחרים יהיו גם חולים, ואם מסתכלים על פריון עבודה אז הפריון הכללי נפגע מאוד כי אין ספק שאתה עובד פחות טוב כשאתה חולה.

מעבר לזה, אני מאתגר אותך... כשאתה בא לאימון הבא... תדרוך בתוך שלולית שתכסה את כל הנעלים שלך.. ואז תתאמן. בוא נראה אותך...

• פותח/ת השרשור
עוד לא ניתקלתי בפיהוק שהוא מתחת ל- 2 שניות (שלא לומר 5).

זה מתקיים באופן ריק.
שיניתי לך ל-13, אני חושב שזה יותר קרוב.

אתה מרשה לי לצלם את התגובה הזאת של מנהל שאמור לייצג חברה עסקית ולהכניס אותה למערך שיעור על "איך לא מגייסים לקוחות ברשת"?

שיניתי לך ל-13, אני חושב שזה יותר קרוב.
שינית לבנאדם את הפרטים בפרופיל? 😳
אתה מרשה לי לצלם את התגובה הזאת של מנהל שאמור לייצג חברה עסקית ולהכניס אותה למערך שיעור על "איך לא מגייסים לקוחות ברשת"?
אחרי שהוא נכנס לך לפרופיל, אני לא חושב שאתה צריך את רשותו.

• פותח/ת השרשור
שינית לבנאדם את הפרטים בפרופיל? 😳

אחרי שהוא נכנס לך לפרופיל, אני לא חושב שאתה צריך את רשותו.

תמיד צריך רשות...
יש אנשים שפשוט לא יודעים איך להתנהל ברשת.. ולפעמים הם מנסים להיות מצחיקים ולמעשה רק גורמים נזק לארגון שאותו הם מייצגים.
אבל היי, מה אני מבין.. הרי לשיטתו אני בן 13.

אל תשקר בפרופיל שלך ואני לא אשנה בו פרטים.
אני לא יודע בדיוק על איזו "חברה" ו"לקוחות" אתה מדבר, לאף אחד לא משלמים פה.

במבולה גדול???
🤡

מתבאסים על החיים וחוזרים הבייתה?
או חוזרים הבייתה מחליפים בגדים וחוזרים למכון?

בנימה רצינית?
לא קרה לי אף פעם.
אבל אני מניח שמוריד את הגרביים, סוחט להם תצורה ו-
א. מנסה להמשיך להתאמן כרגיל
ב. מתאמן בלי גרביים\רק עם גרביים.

לוותר על אימון?!
זה יותר חשוב מ...מ...מ...

לוותר על אימון!?.?

• פותח/ת השרשור
אל תשקר בפרופיל שלך ואני לא אשנה בו פרטים.
אני לא יודע על איזו בדיוק "חברה" ו"לקוחות" אתה מדבר, לאף אחד לא משלמים פה.

אתר קילוגרם הוא אתר שמטרתו להרוויח כסף... אתה מנהל באתר הזה בין אם משלמים לך ובין אם לאו. אתה מייצג את האתר.
מה שאתה עשית כאן היום הוא דבר ילדותי שלא מתאים לאדם שאמור לייצג חברה.

אם תעיין בתקנון הפורום אתה תראה שאין שם שום התחייבות למסירת פרטים אמיתיים כגון תאריך לידה או שם אמיתי.
יחד עם זאת אתה תמצא בתקנון הפורום הוראות לגבי הטרדה כלפי משתמש אחר.. וזה בדיוק מה שעשית.

באתר הזה אין הצהרת פרטיות כנדרש לפי התקנות, כך שאם אתה רוצה לבוא למישהו בטענות אתה צריך לבוא בטענות לבעלי האתר.. וכל עוד אין הצהרת פרטיות כנדרש הזכות שלי לפרטיות גוברת על הכל. רק באתרים שבהם יש הצהרת פרטיות שבה מפורט איזה מידע האתר שומר ומה הוא עושה איתו מותר להתעקש על קבלת פרטים אמיתיים. בד בבד זה מצריך מהאתר להשקיע משאבים כבירים כדי להגן על המידע והאתר נושא באחריות פלילית אם המידע הזה נפרץ ומופץ או זולג החוצה.

אז, אני מציע לך שני דברים:
1. להתנצל.
2. לתקן את הטעות שעשית.
3. לפני שאתה מניח שאני מחרטט, ללכת לקרוא קצת באינטרנט על פרטיות והזכות לפרטיות באינטרנט.

עוד לא ניתקלתי בפיהוק שהוא מתחת ל- 2 שניות (שלא לומר 5).
זה הקאץ 😃
אחת התגובות הבוגרות.

אגב, סתם שתדע.. אם אנשים שהיו חולים היו נשארים בבית.. רמת התחלואה של האוכלוסיה הכללית הייתה יורדת פלאים.
יש חברות מסוימות שבהן עובדים בקוביות בחללים סגורים שאפילו אוסרות על עובדים להגיע כאשר הם חולים או מפתחים מחלה.. מתוך הבנה שאותו עובד שמגיע לעבוד תוך 3-4 ימים יגרום לכך ש10 עובדים אחרים יהיו גם חולים, ואם מסתכלים על פריון עבודה אז הפריון הכללי נפגע מאוד כי אין ספק שאתה עובד פחות טוב כשאתה חולה.

מעבר לזה, אני מאתגר אותך... כשאתה בא לאימון הבא... תדרוך בתוך שלולית שתכסה את כל הנעלים שלך.. ואז תתאמן. בוא נראה אותך...
Been there,Done That.
מה כל כך קשה? באמת שזו סיבה שטותית לפי דעתי..

אתר קילוגרם הוא אתר שמטרתו להרוויח כסף... אתה מנהל באתר הזה בין אם משלמים לך ובין אם לאו. אתה מייצג את האתר.

אם תעיין בתקנון הפורום אתה תראה שאין שם שום התחייבות למסירת פרטים אמיתיים כגון תאריך לידה או שם אמיתי.
יחד עם זאת אתה תמצא בתקנון הפורום הוראות לגבי הטרדה כלפי משתמש אחר.. וזה בדיוק מה שעשית.

באתר הזה אין הצהרת פרטיות כנדרש לפי התקנות, כך שאם אתה רוצה לבוא למישהו בטענות אתה צריך לבוא בטענות לבעלי האתר.. וכל עוד אין הצהרת פרטיות כנדרש הזכות שלי לפרטיות גוברת על הכל. רק באתרים שבהם יש הצהרת פרטיות שבה מפורט איזה מידע האתר שומר ומה הוא עושה איתו מותר להתעקש על קבלת פרטים אמיתיים. בד בבד זה מצריך מהאתר להשקיע משאבים כבירים כדי להגן על המידע והאתר נושא באחריות פלילית אם המידע הזה נפרץ ומופץ או זולג החוצה.

1. להתנצל.
2. לתקן את הטעות שעשית.
3. לפני שאתה מניח שאני מחרטט, ללכת לקרוא קצת באינטרנט על פרטיות והזכות לפרטיות באינטרנט.

חמוד, אפילו ממש חמוד.

@incin לא צריך שאענה עבורו, אבל אני מציע שתדייק כשאתה מתחיל לכתוב נאומי אני מאשים, מאחר שמקריאת הפורסט שלך עולות כמה עובדות:

1. הודאה שלך ששיקרת בעת מסירת פרטיך באתר. אתה מוזמן ללכת לאותו מקום בו למדת על הזכויות והחובות של מפעילי ובעלי אתרים ולבדוק מה המשמעות של הצהרת שקר כזאת כלפי אתר או מפעילו.

2. אתה לא יודע על מה אתה מדבר. אם היית בודק את אותן "תקנות" שאינך מפנה אליהן, אלא מציין את קיומן מבלי לציין באילו תקנות מדובר, או אפילו מסתפק בבדיקה שטחית של הפסיקה בעניין, שניתן אפילו למצוא בגוגל, היית מגלה שאין שום בעיה בהימנעות מצירוף הצהרת פרטיות מהסוג האמור. יש לכך פתרונות משפטיים, שאני בטוח שבעלי האתר מכירים היטב. יתר בלבולי המוח על אחריות פלילית לא רלבנטיים, מה גם שאינם נכונים.
המסקנה האמורה נכונה גם בהתייחס לסיסמאות שאתה מפריח בנוגע לזכות לפרטיות באינטרנט.

רוצה להיעלב מתגובה של מישהו פה? be my guest, אבל בזה זה מסתכם, פחות או יותר.

1. להתנצל.
2. לתקן את הטעות שעשית.

אתה מבין, אני לא ממש עובד אצלך - אם אתה חושב שאני "מטריד" אותך אתה מוזמן לפנות למנהל האתר.

• פותח/ת השרשור
חמוד, אפילו ממש חמוד.

@incin לא צריך שאענה עבורו, אבל אני מציע שתדייק כשאתה מתחיל לכתוב נאומי אני מאשים, מאחר שמקריאת הפורסט שלך עולות כמה עובדות:

1. הודאה שלך ששיקרת בעת מסירת פרטיך באתר. אתה מוזמן ללכת לאותו מקום בו למדת על הזכויות והחובות של מפעילי ובעלי אתרים ולבדוק מה המשמעות של הצהרת שקר כזאת כלפי אתר או מפעילו.

2. אתה לא יודע על מה אתה מדבר. אם היית בודק את אותן "תקנות" שאינך מפנה אליהן, אלא מציין את קיומן מבלי לציין באילו תקנות מדובר, או אפילו מסתפק בבדיקה שטחית של הפסיקה בעניין, שניתן אפילו למצוא בגוגל, היית מגלה שאין שום בעיה בהימנעות מצירוף הצהרת פרטיות מהסוג האמור. יש לכך פתרונות משפטיים, שאני בטוח שבעלי האתר מכירים היטב. יתר בלבולי המוח על אחריות פלילית לא רלבנטיים, מה גם שאינם נכונים.
המסקנה האמורה נכונה גם בהתייחס לסיסמאות שאתה מפריח בנוגע לזכות לפרטיות באינטרנט.

רוצה להיעלב מתגובה של מישהו פה? be my guest, אבל בזה זה מסתכם, פחות או יותר.

אתה מוזמן לקרוא פסקי דין ולראות שאין חובה על אדם לדווח על פרטיו הנכונים כלפי אתר אינטרנט כאשר זה האחרון לא דאג לפרסם הצהרת פרטיות. אתה שלא מפרסם מדיניות כזאת, לא יכול לצפות שמשתמשים יפקידו בידיו את פרטיהם האישיים. ולפיכך, הטענה ש"שיקרתי" ולכן מותר לו להכנס לפרופיל שלי ולשנות שם דברים היא טענה מגוכחת.

מה גם, שהצורה שזה נעשה הייתה במטרה להשפיל. הוא לא ביקש ממני להכניס את הפרטים הנכונים, הוא החליט שאני בן 13 ונכנס לפרופיל שלי כדי לעדכן זאת. האם אתה חושב שהמספר 13 נבחר למטרה אחרת שאינה השפלה?
אתה מבין, אני לא ממש עובד אצלך - אם אתה חושב שאני "מטריד" אותך אתה מוזמן לפנות למנהל האתר.

אני בהחלט אפנה.

מצב
השרשור נעול

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית