הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גשם ודכאון.

מצב
השרשור נעול
אתה מוזמן לקרוא פסקי דין ולראות שאין חובה על אדם לדווח על פרטיו הנכונים כלפי אתר אינטרנט כאשר זה האחרון לא דאג לפרסם הצהרת פרטיות. אתה שלא מפרסם מדיניות כזאת, לא יכול לצפות שמשתמשים יפקידו בידיו את פרטיהם האישיים. ולפיכך, הטענה ש"שיקרתי" ולכן מותר לו להכנס לפרופיל שלי ולשנות שם דברים היא טענה מגוכחת.

מה גם, שהצורה שזה נעשה הייתה במטרה להשפיל. הוא לא ביקש ממני להכניס את הפרטים הנכונים, הוא החליט שאני בן 13 ונכנס לפרופיל שלי כדי לעדכן זאת. האם אתה חושב שהמספר 13 נבחר למטרה אחרת שאינה השפלה?

אני בהחלט אפנה.

נתחיל מהסוף - מה אני חושב או לא חושב כלל אינו רלבנטי.

הזמנתך לקרוא פסיקה גם אינה רלבנטית. במקרה יצא שאני קורא פסיקה למחייתי (אני עושה גם עוד כמה סוגי פעולות שאני מניח שתוכל לנחש מה אופיין). שוב, אתה לא מפנה למקור כלשהו אלא למונחים עמומים - בתגובתך האחרונה "פסקי דין", בתגובה הקודמת "תקנות". כדי לקבל התייחסות עניינית עלייך להיות ענייני, וזאת למרות שבאופן אישי אני חושב שאינך ראוי להתייחסות עניינית, ודאי לא על גבי הפורום.

מכל מקום, גם ההתייחסות העמומה שלך מבלבלת בין שני דברים שונים. אם תקרא את התגובה שלך שוב תוכל להבין זאת.

אולי הייתי צריך לפתוח במשפט הסיכום הבא - אני לא מתכוון להתווכח איתך, פשוט מעצבן אותי שאנשים קוראים חלקי דברים באינטרנט וחושבים שהם מבינים גדולים. כפי שנאמר לך, תפעל כמו שאתה מבין ושיהיה לך בהצלחה.

נ.ב.
אם אתה מרגיש צורך להגיב בכל זאת לפוסט הזה כי זה יגרום לך להרגיש גבר - אתה יותר ממוזמן. עלי.

אני בהחלט אפנה.

moses.jpg

• פותח/ת השרשור
נתחיל מהסוף - מה אני חושב או לא חושב כלל אינו רלבנטי.

הזמנתך לקרוא פסיקה גם אינה רלבנטית. במקרה יצא שאני קורא פסיקה למחייתי (אני עושה גם עוד כמה סוגי פעולות שאני מניח שתוכל להבין מה אופיין). שוב, אתה לא מפנה למקור כלשהו אלא למונחים עמומים - בתגובתך האחרונה "פסקי דין", בתגובה הקודמת "תקנות". כדי לקבל התייחסות עניינית עלייך להיות ענייני, וזאת למרות שבאופן אישי אני חושב שאינך ראוי להתייחסות עניינית, ודאי לא על גבי הפורום.

מכל מקום, גם ההתייחסות העמומה שלך מבלבלת בין שני דברים שונים. אם תקרא את התגובה שלך שוב תוכל להבין זאת.

אולי הייתי צריך לפתוח במשפט הסיכום הבא - אני לא מתכוון להתווכח איתך, פשוט מעצבן אותי שאנשים קוראים חלקי דברים באינטרנט וחושבים שהם מבינים גדולים. כפי שנאמר לך, תפעל כמו שאתה מבין ושיהיה לך בהצלחה.

נ.ב.
אם אתה מרגיש צורך להגיב בכל זאת לפוסט הזה כי זה יגרום לך להרגיש גבר - אתה יותר ממוזמן. עלי.

אין לי צורך "להרגיש יותר גבר".
אם אתה חבר למקצוע אז אתה יודע היטב שאין לי עניין בלאיים על גבי הפורום, זה לא ישיג שום מטרה.
בעל האתר יקבל את מכתבי למשרדיו ברגע שישיב לפנייתי לקבלת כתובת המשרדים.

מבחינתי אפשר לנעול את הדיון הזה.
כל טוב.

מניאקים. כל היחידה הזאת מניאקים 🤣

@David999 אל תתרגש. זה לא אתר לחלוק בו רגשות, זה אתר להיות בו הארדקור. לא מספרים שקשה להתאמן עם גרביים רטובות, מספרים שכשנשברה לך היד המשכת את הסט של הדדליפט עם השינייים.

רצחתם אותו לגמרי, כולה רצה לחלוק משהו! 🤯

מריח לי ש- isravil חזר..

לשנות נתון פיקטיבי לנתון פיקטיבי אחר בפרופיל של משתמש פיקטיבי זו עילה לתביעה.
רק על ההשפלה אני הייתי תובע מליונים 😵‍💫🥊

באים עם תיק עבודה ותיק לאימון עם כל הדברים שאתה צריך.

הוא התעלה על הפוסט של ההוא עם "איך היד שלי?"
לא צחקתי ככה אחרי יום משביז הרבה זמן.
תודה לך david999 ולשאר המשתתפים

אל תשקר בפרופיל שלך ואני לא אשנה בו פרטים.
אני לא יודע בדיוק על איזו "חברה" ו"לקוחות" אתה מדבר, לאף אחד לא משלמים פה.

אם בגיל עניינו,אתה יכול להחליף את שלי?תהיה יצירתי:rolleyes-71:

זה מה שמדאיג אותך?
נשבע לך שהיום קיבלתי צו הרחקה מהחדר כושר שאני מתאמן בו.
רוצים גם לבטל לי את המנוי.
(סיבה מפגרת, סיפור אורך).

אז אתה בוכה על זה שאתה מגיע עם נעליים רטובות?
איפה הדור של הגברים? לאן הוא נעלם?

זה מה שמדאיג אותך?
נשבע לך שהיום קיבלתי צו הרחקה מהחדר כושר שאני מתאמן בו.
רוצים גם לבטל לי את המנוי.
(סיבה מפגרת, סיפור אורך).

אז אתה בוכה על זה שאתה מגיע עם נעליים רטובות?
איפה הדור של הגברים? לאן הוא נעלם?
נשמח לשמוע בעוד אשכול שלך מבית @Vile את הרומן החדש שהוצאת.
בגעגועים עזים...

מצב
השרשור נעול

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית