הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות על סייקל

• פותח/ת השרשור manii
  • פורסם בתאריך

manii

משתמש פעיל
356
43
נק' מוניטין:
217
356
43
כבר חודש וחצי בסייקל מסה של טסט אנתת בלבד (עם פרופ לקיק בשבועיים הראשונים), היום החלטתי לעבור לחיטוב באמצע הסייקל, הוספתי חומרים וזה נראה כעת ככה:

טסט אנתת 500 מ''ג בשבוע
מסטרון פרופ 450 מ''ג בשבוע
אפדרין קייזן 32 מ''ג ביום ב2-3 מנות ביחד עם קפאין (מינון יעלה עם הזמן עד ל56-64 מ''ג ככל הנראה)

מתכוון להשאר עוד כחודש וחצי/חודשיים בסייקל.

שאלות:

1. מתלבט אם להוסיף פרווירון במינון של 50 מ''ג לחודש הראשון, ואז בחודש השני להוריד את הפרווירון ולהוסיף ווינסטרול לסיום החיטוב?

2. מתכנן להשאיר את האפדרין חודש/חודש וחצי ואז ישר לעבור לקלן לשבועיים האחרונים של החיטוב ביחד עם קטוטיפן 2 מ''ג, ולמשוך אותו שבועיים/3 לתוך הPCT, יודע שזה לא אידיאלי לעבור מאפדרין לקלן בלי הפסקה, אבל עד כמה זה קריטי במידה ואני מוסיף קטוטיפן מהיום הראשון עם הקלן?

3. כרגע על סביבות 14% שומן. מתכנן להגיע בסוף הסייקל ל8-9, מטרה הגיונית?

נתונים: בן 21, שוקל 94 קילו על 1.88 גובה

תודה!

מסטרון מתנהג דומה מאוד לפרווירון, לדעתי הפרווירון מיותר.
כמו כן, מומלץ להפריד בין אפדרין לקלן ביותר זמן
לדעתי תסיים סייקל נורמלי, לא צריך סייקל בשביל להתחטב

אתה עושה סלט אחד גדול. תסיים את הסייקל מזה ותתחיל לשלב אירובי לאחר מכן תעשה חיטוב טבעי עם אפדרין5 או קלן

1. Masteron פועל דומה לפרווירון אין צורך
להוסיף יעיל יהיה אם תחליף אננתת לפרופ
2.להוסיף וינסטרול מהשבוע השני יעיל יותר
האפדרין לא משפיע ישירות על רצפטורי בטא, כך שזה בסדר מבחינת רצפטורים להחליף לקלן, הקלן בעל תכונות אנטיקטבוליות אישית הרגשתי שזה נכון אך יש מחקר שאומר שהוא אנטיקטבולי רק לחיות כי יש להן יותר רצפטורי בטא-3, שהם אחריים על היתרון ה"אנבולי" שנצפה בבעלי חיים.
השאלה אם זה בריא ללב, אישית הייתי דוחה את השימוש באפדרין לכמה שבועות
3. זה ריאלי תלוי בתזונה שלך

4. אל תקשיב לי לפני שליאור, טום, אייל, אביעד יאשרו את מה שאמרתי ויתקנו אותי

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות, הקטע של ההחלפה לחיטוב באמצע הסייקל נעשת מסיבות אישיות, אני יודע שזה לא הדבר הכי חכם לעשות ואולי אפילו אצטער על כך, אבל זה מה שהחלטתי.

1.

4. אל תקשיב לי לפני שליאור, טום, אייל, אביעד יאשרו את מה שאמרתי ויתקנו אותי
מה עם מישל, משה?... לא שכחת אולי עוד כמה?... 😆
יש למישהו דעה בנושא?
https://www.lbs.co.il/threads/57813/
לינק ראשון הוא השוואה בין פרווירון למסטרון.
אתה יכול לעבור ישירות לקלן, אלא שרצוי אחרי שבוע הפסקה עם קטוטיפן בלבד.
לגבי הווינסטרול, גם אין בזה בעיה מיוחדת.העדפה אישית בעיקר.

האפדרין לא משפיע ישירות על רצפטורי בטא, כך שזה בסדר מבחינת רצפטורים להחליף לקלן, הקלן בעל תכונות אנטיקטבוליות אישית הרגשתי שזה נכון אך יש מחקר שאומר שהוא אנטיקטבולי רק לחיות כי יש להן יותר רצפטורי בטא-3, שהם אחריים על היתרון ה"אנבולי" שנצפה בבעלי חיים.
בגדול זה לא מומלץ ותלוי כמה זמן הרצת את האפדרין כגנד כמה זמן אתה הולך להריץ את הקלן. האפדרין עדיין משפיע על רצפטורי הבטא גם אם זה בעקיפין.

• פותח/ת השרשור
בגדול זה לא מומלץ ותלוי כמה זמן הרצת את האפדרין כגנד כמה זמן אתה הולך להריץ את הקלן. האפדרין עדיין משפיע על רצפטורי הבטא גם אם זה בעקיפין.

האפדרין יהיה כחודש-חודש וחצי, הקלן מתוכנן להיות כחודש/חודש ושבוע עם קטוטיפן לאורך כל התקופה.

כבר חודש וחצי בסייקל מסה של טסט אנתת בלבד (עם פרופ לקיק בשבועיים הראשונים), היום החלטתי לעבור לחיטוב באמצע הסייקל, הוספתי חומרים וזה נראה כעת ככה:

טסט אנתת 500 מ''ג בשבוע
מסטרון פרופ 450 מ''ג בשבוע
אפדרין קייזן 32 מ''ג ביום ב2-3 מנות ביחד עם קפאין (מינון יעלה עם הזמן עד ל56-64 מ''ג ככל הנראה)

מתכוון להשאר עוד כחודש וחצי/חודשיים בסייקל.

שאלות:

1. מתלבט אם להוסיף פרווירון במינון של 50 מ''ג לחודש הראשון, ואז בחודש השני להוריד את הפרווירון ולהוסיף ווינסטרול לסיום החיטוב?

2. מתכנן להשאיר את האפדרין חודש/חודש וחצי ואז ישר לעבור לקלן לשבועיים האחרונים של החיטוב ביחד עם קטוטיפן 2 מ''ג, ולמשוך אותו שבועיים/3 לתוך הPCT, יודע שזה לא אידיאלי לעבור מאפדרין לקלן בלי הפסקה, אבל עד כמה זה קריטי במידה ואני מוסיף קטוטיפן מהיום הראשון עם הקלן?

3. כרגע על סביבות 14% שומן. מתכנן להגיע בסוף הסייקל ל8-9, מטרה הגיונית?

נתונים: בן 21, שוקל 94 קילו על 1.88 גובה

תודה!

אני אתעלם מכל מה שכתבת ואגיע בתכל'ס למה שמעניין אותך.

ירידה ממוצעת טובה לשבוע היא באזור ה1 - 1.5% שומן.
כך שאנחנו מדברים פה על 6 שב' לפחות אם אתה באמת ב14% שומן ולא מדידה סוג ג'
יותר חשוב מכל רעיונות ההחלפות פה זה התזונה - זה הקלף המנצח ולא המינונים וההחלפות במקרה הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית