הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנון סייקל שני

• פותח/ת השרשור Yalidan
  • פורסם בתאריך

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
שלום לכולם
אני מנסה לגבש את אופי הסייקל השני שלי.
סייקל ראשון (8 שבועות)
- PRIMO 200 e3d
- TEST 50 e3d (trt אנטט
פרגניל משבוע שלישי 250 יחידות פעמיים בשבוע
PCT - שלושה שבועות סה"כ (שבוע ראשון 100/40 שני 50/20 שלישי 50/20 כלומיד + נולבה)

אני רוצה לחזור על הסייקל הראשון (שהייתי מאוד מרוצה ממנו) במינונים מעט גבוהים יותר וכמו כן אולי לשלב GH רפואי או IGF רפואי בתחילת או בסוף הסייקל .
מטרותי הן בעיקר פיטנס (מסה בינונית : כיום 77 קילו על 170 13 א.ש )

אשמח לקבל מניסיון שלכם איך לשלב אם בכלל את ה GH או IGF בסייקל (אולי יותר טוב לפני או אחרי ?).
רק לציין שאני מר זהיר ולא רוצה להשתמש בחומרים UG , ברשותי פרימו רפואי טסט רפואי ויכול להשיג GH + IGF רפואי , אין בעיה של תקציב לשמחתי.

תודה

אבל זה נזק זמני שמשקמים ב100%, לא?

https://www.lbs.co.il/threads/62225/page-2
נראה שהוא עושה הכל לפי הספר ועדיין צצות בעיות למיניהן.

שימוש בGH יכול להועיל נגד ארטריטיס \ שחיקת העצם \ שחיקת סחוסים?
ולגבי הטרן עם אפקט ה"שימון מפרקים", זה בעצם כמו Glucosamine, Chondroitin, MSM ?
לטרן השפעה פחותה מלחלק מנגזרות הננדרולון האחרות על הרצפטור הפרוגסטריני ולכן גם השפעה אנטי-דלקטית מופחתת. שוב, אין כאן "שימון מפרקים"....גלוקוזמין ושאר התוספים שהזכרת מדווחים גם הם כתורמים לשיפור בכאבים אבל מכאניזם הפעולה שלהם לא לגמרי ברור.

לטרן השפעה פחותה מלחלק מנגזרות הננדרולון האחרות על הרצפטור הפרוגסטריני ולכן גם השפעה אנטי-דלקטית מופחתת. שוב, אין כאן "שימון מפרקים"....גלוקוזמין ושאר התוספים שהזכרת מדווחים גם הם כתורמים לשיפור בכאבים אבל מכאניזם הפעולה שלהם לא לגמרי ברור.
וטיפול בGH יכול לגרום לסחוס לגדול מחדש?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית