הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מינון טסט

ArikBars

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
4
47
0
היי, עדיין טבעי
תמונות עדכניות למטה , פוזינג לא הכי טוב אבל שיהיה.. במציאות יותר גדול ורחב.
נתחיל במטרה :
אני רוצה לעלות נקי כמה שיותר בלי לעלות יותר מדי נוזלים ואם בכלל.. כמה שיותר מסת שריר נטו. לא מחפש להתפחלץ אלא רוצה לעלות עוד מסת שריר שנורא קשה לי לעלות אותה בתקופה האחרונה ולהיות אסטטי יותר. אפשר לקרוא לזה סייקל בכדי להגיע למקסימום הטבעי שלי ולנסות לשמור עליו ואם יתאפשר אז לעלות. קראתי המון והבנתי שבשביל זה אפשר להסתפק בסייקל קצר של 4-6 שבועות על טסט בלבד. השאלה שלי היא על איזה מינון ? חושבים ש300 בשבוע זה מספיק ? או אפילו יותר מדי ?טסט קצר בתור סייקל ראשון זה תופס ? כי בתכלס ההשפעה שלו היא מהירה ואפשר גם להסתפק בפעמיים בשבוע גג שלוש למטרה כזו. או שטסט אנתת עדיף ? יש לי שאלה מצחיקה גם על תופעת לוואי.. בנוגע לנשירת השיער.. אפשר הסבר קצר ממשהו שכבר התנסה ויודע. ממינונים נמוכים בין 100-300 השיער יכול לנשור ? זה קורה מיד ? או שזה נבנה במהלך השנים . תודה רבה 😃

קבצים מצורפים

• 20150106_204105_1.jpg
    20150106_204105_1.jpg
    KB 63.7 · צפיות: 373
  • 20150106_203804_1.jpg
    20150106_203804_1.jpg
    KB 59.9 · צפיות: 367
  • 20150106_203943_1.jpg
    20150106_203943_1.jpg
    KB 61 · צפיות: 384
  • 20150106_204115_1.jpg
    20150106_204115_1.jpg
    KB 63.7 · צפיות: 399
אני במקומך הייתי נשאר טבעי , יש לך אחלה אחלה גנטיקה ! נראה לי שקצת יעוץ מקצועי בתחום תוכנית האימונים והתזונה ואתה תקבל את אותו אפקט כמו סייקלון כפי שציינת ...
בהצלחה

אני במקומך הייתי נשאר טבעי , יש לך אחלה אחלה גנטיקה ! נראה לי שקצת יעוץ מקצועי בתחום תוכנית האימונים והתזונה ואתה תקבל את אותו אפקט כמו סייקלון כפי שציינת ...
בהצלחה
אני במקומך מסדר את החדר לפני הפוזינג.
ועכשיו ברצינות.. טסט פרופ ל 6 שבועות במינון 300 לשבוע יעשה את העבודה.קח בחשבון שזה דקירה יום כן יום לא...

טסט זה טסט . לא משנה פרופ או אנטט.
ההבדל העיקרי הוא קודם כמות החומר הפעיל - בפרופ יש יותר.
בנוסף - פרופ ישאיר אותך יותר יבש.

המלצה שלי - לך על טסט רפואי 500 מג בשבוע. תראה מה קורה לגוף ואיך מגיב. אתה תעלה מעט נוזלים אבל עם איך שאתה נראה עכשיו זה זניח. רוב הנוזלים שמעלים בדרכ מקורם בתזונה לא נכונה או מרובת פחמימות. אז גם שם זה בשליטתך.

• פותח/ת השרשור
מצטרף לגבי שאלת הנשירת שיער. זה התקרחות תמידית או נשירה רק לתקופת הסייקל? 🙄
אני התכוונתי האם נשירת השיער תתחיל בסייקל עצמו ? או שזה פשוט מזרז את התהליך בגנטיקה ? יעני אם יש לי גן כזה בתורשה של המשפחה ואני אמור להתחיל להקריח בגיל 40, אז לאחר הסייקל אני יתחיל ב35.. או שב19 חח זו השאלה. ואני רוצה משהו עם ניסיון שיענה על זה .
אני במקומך מסדר את החדר לפני הפוזינג.
ועכשיו ברצינות.. טסט פרופ ל 6 שבועות במינון 300 לשבוע יעשה את העבודה.קח בחשבון שזה דקירה יום כן יום לא...
חחחחחח כן חייב. וכן אני יודע... קצת מפחיד אבל אני מוכן לזה חחח.
סייקל יראה כך :
טסט קצר 300בשבוע
פרגניל
וחצי כדור/כדור טמוקסיפין
סבבה? או שלהוסיף משהו ?
ואממ לגבי pct , תגידו מה הכי כדאי ?
בגלל המינונים הנמוכים וזה..טיפה הסתבכתי
טסט זה טסט . לא משנה פרופ או אנטט.
ההבדל העיקרי הוא קודם כמות החומר הפעיל - בפרופ יש יותר.
בנוסף - פרופ ישאיר אותך יותר יבש.

המלצה שלי - לך על טסט רפואי 500 מג בשבוע. תראה מה קורה לגוף ואיך מגיב. אתה תעלה מעט נוזלים אבל עם איך שאתה נראה עכשיו זה זניח. רוב הנוזלים שמעלים בדרכ מקורם בתזונה לא נכונה או מרובת פחמימות. אז גם שם זה בשליטתך.
אוקיי , אז לשאלה שלי , 6 שבועות זה בסדר? לא צריך יותר ?

אני התכוונתי האם נשירת השיער תתחיל בסייקל עצמו ? או שזה פשוט מזרז את התהליך בגנטיקה ? יעני אם יש לי גן כזה בתורשה של המשפחה ואני אמור להתחיל להקריח בגיל 40, אז לאחר הסייקל אני יתחיל ב35.. או שב19 חח זו השאלה. ואני רוצה משהו עם ניסיון שיענה על זה .

חחחחחח כן חייב. וכן אני יודע... קצת מפחיד אבל אני מוכן לזה חחח.
סייקל יראה כך :
טסט קצר 300בשבוע
פרגניל
וחצי כדור/כדור טמוקסיפין
סבבה? או שלהוסיף משהו ?
ואממ לגבי pct , תגידו מה הכי כדאי ?
בגלל המינונים הנמוכים וזה..טיפה הסתבכתי

אוקיי , אז לשאלה שלי , 6 שבועות זה בסדר? לא צריך יותר ?

סייקל אנטט יהיה לפחות 10 שבועות. פרגניל משבוע שלישי. טמוקסיפן לא לוקחים סתם, זה לא פיצוחים ובטח לא במינון נמוך של טסט. אם אתה מפתח רגישות בפיטמות במהלך הסייקל אז תתחיל לקחת (וגם זה לא מכל דיגדוג) .

אם אתה עושה סייקל אז כמו שצריך. חודש וחצי לא ממש מספיק בכדי למצות סייקל. 10-12 שבועות זה כבר יותר הגיוני.
לגבי השיער: זה קודם כל גנטי. יש חומרים שאכן יגרמו לנשירה יותר מאחרים. לא חסר משתמשים שגם לאחר שנים הכל אצלם בראש. לפי דעתי תזונה הרבה יותר משפיעה על השיער מחומרים. אני איבדתי המון שיער מדיאטות...
אבל תשמע עוד דיעות בעניין, זה דווקא יתן תמונה יותר רחבה.

ממליץ על מה ששמעון אמר לך ,
פעם הבאה תעשה טובה תעלה תמונות יותר רציניות -
יותר ברורות, וקרובות - למה המרחק עכשיו לא רואים כלום

אני קרוב ל 10 שנים השתמשתי בחומרים כמובן שלא רצוף בהפסקות אבל עדיין יש לי שיער זה כמובן גנטי , מתי ינשר זה אי אפשר לדעת אבל זה מזרז את הנשירה , הייתי ממליץ לך לקחת פרופ למשך 8 שבועות

• פותח/ת השרשור
ממליץ על מה ששמעון אמר לך ,
פעם הבאה תעשה טובה תעלה תמונות יותר רציניות -
יותר ברורות, וקרובות - למה המרחק עכשיו לא רואים כלום
מה לא ברור בתמונות ? אחלה תמונות.

אני קרוב ל 10 שנים השתמשתי בחומרים כמובן שלא רצוף בהפסקות אבל עדיין יש לי שיער זה כמובן גנטי , מתי ינשר זה אי אפשר לדעת אבל זה מזרז את הנשירה , הייתי ממליץ לך לקחת פרופ למשך 8 שבועות
אוקיי , אני אשקול את זה תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית