עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז הדרך היחידה שלי להרוויח משכורת נורמלית של 4000 זה רק דרך אימונים אישיים?בעקרון , יש מלא מדריכים שמחפשים עבודה או עבודת סטודנט , ככה שעושים משמרות קצרות והרבה מדריכים.
המדריכים הוותיקים במכון על רמה , בדרך כלל עושים הרבה אימונים אישיים ככה שמשמרות של 9 שעות יקחו להם המון זמן ופחות פרנסה , מאמן אישי שעדיין עושה משמרות לרוב עושה את המשמרת כדי לסיים אותה ולעבור ללקוחות שלו.
vim זה רשת? יש להם עוד סניף חוץ ממערב ראשון?יש מקומות שאתה פשוט יכול לעשות כפולה אם אתה רוצה לטחון שעות...
למשל מ-8 עד 13,ואז חוזר לעבוד מ-17 עד 22 או 23..בדרך כלל רשתות כמו vim או go active עושות את זה...
כן או שתעשה כפולות בשביל מינימום.אז הדרך היחידה שלי להרוויח משכורת נורמלית של 4000 זה רק דרך אימונים אישיים?
vim זה רשת? יש להם עוד סניף חוץ ממערב ראשון?
כפולות הכוונה שמונה שעות?כן או שתעשה כפולות בשביל מינימום.
אז הדרך היחידה שלי להרוויח משכורת נורמלית של 4000 זה רק דרך אימונים אישיים?
אני מקבל ביטוח לאומי כי אין הרבה עבודות שאני יכול לעבוד בהם ,4000 בשבילי זה בערך 6000 לחודש ואם אני עובר את הסף הזה אני מקבל קנסות ומוזמן לוודאות שטוחנים אותי שעה בהם איך לעזאל לכמה שעות ביום הצלחתי לתפקד בתור בן אדם נורמליאם 4000 זה משכורת נורמלית בשבילך הייתי ממליץ לך למצוא עבודה בתחום אחר.
חחחחה האכזבתה אחי שונא את הולמס פלייס[/QUOTE]לא טעות שלי.. יכול להיות שהולמס פלייס גם עושים את זה...