שאלה בקשר למשמרות של מאמני כושר

• פותח/ת השרשור iziktan
  • פורסם בתאריך

iziktan

משתמש משקיע
2,832
1,760
נק' מוניטין:
907
2,832
1,760
סתם שאלה שאולי וותקי התחום יכלו לענות ,מה הגיון הכלכלי העומד מאוחרי רבע המישמרות שנותנים למאמני כושר במכון?
(ארבע שעות מישמרת מקסימיום ארבע פעמים בשבוע)
יש חוק כול שהוא שאומר שככה אמור להיות או סתם שיקול כלכלי?

יש הרבה מדריכים, וצריך לחלק את המשמרות בהתאם. זה גם לא משתלם ולא ריווחי.

• פותח/ת השרשור
אז למה לא פשוט לשכור פחות מאמנים? אני עובד במכון קטן שנותן מישמרות רק מ15 עד 23 ויש לנו כארבע מאמנים בצוות(ועוד אחד בדרך)
זה פשוט נישמע מגוחך כי לפי הגיון הזה אתה לא נותן הרבה סיבות למאמן להישאר אצלך וכול איום שלך הופך סרק

יכול להיות מליון סיבות, יש גם מקומות שרוצים שהמדריכים ישארו "רעננים" ולא יראו כמו זומבים, ראיתי כבר משמרות של 4 שעות וראיתי גם של 9..

בעקרון , יש מלא מדריכים שמחפשים עבודה או עבודת סטודנט , ככה שעושים משמרות קצרות והרבה מדריכים.

המדריכים הוותיקים במכון על רמה , בדרך כלל עושים הרבה אימונים אישיים ככה שמשמרות של 9 שעות יקחו להם המון זמן ופחות פרנסה , מאמן אישי שעדיין עושה משמרות לרוב עושה את המשמרת כדי לסיים אותה ולעבור ללקוחות שלו.

יש מקומות שאתה פשוט יכול לעשות כפולה אם אתה רוצה לטחון שעות...
למשל מ-8 עד 13,ואז חוזר לעבוד מ-17 עד 22 או 23..בדרך כלל רשתות כמו vim או go active עושות את זה...

• פותח/ת השרשור
בעקרון , יש מלא מדריכים שמחפשים עבודה או עבודת סטודנט , ככה שעושים משמרות קצרות והרבה מדריכים.

המדריכים הוותיקים במכון על רמה , בדרך כלל עושים הרבה אימונים אישיים ככה שמשמרות של 9 שעות יקחו להם המון זמן ופחות פרנסה , מאמן אישי שעדיין עושה משמרות לרוב עושה את המשמרת כדי לסיים אותה ולעבור ללקוחות שלו.
אז הדרך היחידה שלי להרוויח משכורת נורמלית של 4000 זה רק דרך אימונים אישיים?

יש מקומות שאתה פשוט יכול לעשות כפולה אם אתה רוצה לטחון שעות...
למשל מ-8 עד 13,ואז חוזר לעבוד מ-17 עד 22 או 23..בדרך כלל רשתות כמו vim או go active עושות את זה...
vim זה רשת? יש להם עוד סניף חוץ ממערב ראשון?

כן או שתעשה כפולות בשביל מינימום.

vim זה רשת? יש להם עוד סניף חוץ ממערב ראשון?[/QUOTE]

לא טעות שלי.. יכול להיות שהולמס פלייס גם עושים את זה...

אם 4000 זה משכורת נורמלית בשבילך הייתי ממליץ לך למצוא עבודה בתחום אחר.

• פותח/ת השרשור
אם 4000 זה משכורת נורמלית בשבילך הייתי ממליץ לך למצוא עבודה בתחום אחר.
אני מקבל ביטוח לאומי כי אין הרבה עבודות שאני יכול לעבוד בהם ,4000 בשבילי זה בערך 6000 לחודש ואם אני עובר את הסף הזה אני מקבל קנסות ומוזמן לוודאות שטוחנים אותי שעה בהם איך לעזאל לכמה שעות ביום הצלחתי לתפקד בתור בן אדם נורמלי
(שדרך אגב כול פעם זה סיכון שיקחו מימני את התרופות וזכאות לטיפול במיקרה של החמרה של הבעיה)
זאת משכורת היחידה שאני יכול להפיק

לא טעות שלי.. יכול להיות שהולמס פלייס גם עושים את זה...
חחחחה האכזבתה אחי שונא את הולמס פלייס[/QUOTE]

שמע vim זה מכון של פלצנים,ובנוסף לזה דיברתי עם כמה מאמני כושר שם הם אומרים שאתה צריך ותק של חצי שנה שם בשביל לעשות השלמה של מאמן אישי
דבילי לחלוטין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית