הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כליות

yuval1997

משתמש מתחיל
13
2
נק' מוניטין:
10
13
2
שלום אתמול קיבלתי טלפון מהרופא שבו הוא אומר שהבדיקות דם שלי מדאיגות אני צריך לבוא בדחיפות לדבר איתו ושאני צריך לחזור על הבדיקות דם ולהוסיף בדיקות שתן השאלה שלי היא האם עומס חלבון יכול לפגוע בכליות אני לא שותה אבקת חלבון ולא משתמש בסטרואידים החלבון שאני צורך הוא נטו מאוכל אני שוקל 83 אני אוכל בערך בין 220-250 גרם לוקח קריאטין והסיבה לכמות הגדולה היא בגלל הקארב סיקליינג האם זה נגרם בגלל בכמות הגדולה אני מניח שלא אבל אולי יש קשר לזה שאני לא שותה מספיק מים? הרופא טוען שעלינו על זה בזמן וזה דורש טיפול דחוף לפני שהכליות שלי יקרסו ואני אזדקק לדיאליזה מכיוון שהמצב לא טוב

אם אתה לא משתמש בסטרואידים מספיק לך כ-2 גרם חלבון לכל קילו משקל גוף. למה אתה אוכל 3 גרם לכל קילו ? מיותר...
ואתה כן צריך לשתות כ-6 ליטר מיים ביום בשביל לסנן את הכליות.
הרופא יודע שאתה מתאמן בחדר כושר בעומסים ? השאלה גם מה רואים בבדיקות אם זה רק קראטינין גבוה זה שטויות. תעלה תוצאות בדיקה לאתר.
בכל מקרה כך מנוחה שבוע מאימונים. תיהיה בצום 12 שעות ותחזור שוב על בדיקות מקיפות. ורד ל-160 גרם חלבון ביום. ותהעדכן בתוצאות חדשות של הבדיקה.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה אבל קיבלתי היום הסבר היה לי עודף סידן ממש גבוה וזה גרם לנזק בכליות קיבלתי המלצה מרופאה לקחת תוסף סידן וכנראה שהיא די טעתה אז עכשיו אני יפסיק וזה אמור להסתדר תוך שבועיים לפי מה שהוא אמר. אבל בקשר ל 160 גרם חלבון האם על אחוז שומן נמוך זה לא יגרום לשריפת שריר כי הגוף קטבולי והדרך למנוע את זה היא אכילת חלבון בכמות גדולה מהרגיל? כי כמו שאמרתי אני עושה ud2 והלכתי לפי ההנחיות שם

לא ידוע לי שסידן (עודף סידן) יכול לגרום לנזק בכליות , הרי עודף ויטמינים יורד בשתן.. למה שיפגע בכליות ? אולי אין לי מספיק ידע בנושא ויש מישהו שמבין יותר יענה על זה.
אם לא תעשה יותר מידי אירובי ולא תאכל קצת מידי קלוריות לא תשרוף הרבה שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית