נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
אצלנו לא מסתירים כלום, אין במה להתבייש.
אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון לכת כלשהי 🤣
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אצלנו לא מסתירים כלום, אין במה להתבייש.
אצלנו בעיר...אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון לכת כלשהי 🤣
הנה לכם דוגמה למין הגברי במיטבו.
אפשר היה להשקיע במחקרים כדי להעמיק את ההבנה על גוף האישה. התפתחות מחלות אצל נשים או השפעת המחזור ההורמונלי על מינון תרופתי, ספיגת תרופות או מידת היעילות הטיפולית של קוקטיילים של תרופות על גוף אישה...
אבל לא, אם כבר חוקרים נשים בואו נתחיל במה שחשוב (או במה שתכלס מעניין אותנו), אורגזמה נשית.
עכשיו ששיפרנו את האנושות, או לפחות את ההבנה של החלק הגברי שבה, אפשר להמשיך לחקור תופעות על גוף הגבר/משקל *משקל האישה זה במילא אותו הדבר
ואם לא, אז בערך,
גם טוב!
אז בזמן שמדענים איכותיים נלחמים על גראנטים למחקרים על נושאים בוערים בעולם המדע כמו מכניקת הקוואנטים, מלא מפגרים מקבלים כסף בשביל לבדוק אם הסקווירט זה שתן או לא? במקום שפיזיקאים, ביולוגים, כימאים ומתמטיקיים יפענחו את סודות היקום וישפרו את האנושות, זה?מצטער, אבל זה תופס בשני הכיוונים. בערך חצי מעולם המדע נראה ככה, בין אם מדובר במין הגברי או הנשי.
רוב המחקר באקדמיה ממומן מכסף פרטי. התאגידים הפרטיים יבחרו במה להשקיע את כספם ובמה לא. רוב הכסף היום במילא הולך לחקר סרטן, איידס ונגיפים אגרסיבים כמו אבולה. מחקרים כמו הנ״ל עולים גרושים לעומת מחקרים בנושאים שהזכרתי לפני כן.אז בזמן שמדענים איכותיים נלחמים על גראנטים למחקרים על נושאים בוערים בעולם המדע כמו מכניקת הקוואנטים, מלא מפגרים מקבלים כסף בשביל לבדוק אם הסקווירט זה שתן או לא? במקום שפיזיקאים, ביולוגים, כימאים ומתמטיקיים יפענחו את סודות היקום וישפרו את האנושות, זה?
אם זה המצב באקדמיה בשנת 2015, עדיף פשוט לסגור עניין ולהתאבד.
@כל הפורוםאם הייתי יכול לתייג את כל הפורום הייתי עושה את זה.
אני לא באמת מגיע אליהם אלא הם מגיעים אלי. במקום 3000 חברים ספאמרים בפייסבוק או אנשים שאני לא מכיר כלל, ניקיתי את הפייסבוק שלי והשארתי רק אנשים שאני מכיר אישית או כאלו ש"מעניין" לי לעקוב אחריהם/רוצה לדעת מה יצא מהם בעתיד (שזה לא הרבה). כל שאר הפייסבוק שלי מלא בעדכוני מדע ממילארד דפי פייסבוק שבין היתר מפרסמים את הנ"ל כי זה מחקר שבאמת בוצע ופורסם בג'ורנל מדעי. אז מה עדיף? לקרוא שיוסי המלך נתקע בפקק 50 שעות ויורד מבול, כשאת יוסי ראית פעם אחרונה לפני 10 שנים או שלא הכרת כלל או לקרוא עדכונים מדעיים "מועילים" כמו הכתבה שהעלתי? 😃השאלה המתבקשת איך ולמה תמיד אתה מגיע לכל המאמרים "הפרובוקטיביים".📚🤓
אני לא באמת מגיע אליהם אלא הם מגיעים אלי. במקום 3000 חברים ספאמרים בפייסבוק או אנשים שאני לא מכיר כלל, ניקיתי את הפייסבוק שלי והשארתי רק אנשים שאני מכיר אישית או כאלו ש"מעניין" לי לעקוב אחריהם/רוצה לדעת מה יצא מהם בעתיד (שזה לא הרבה). כל שאר הפייסבוק שלי מלא בעדכוני מדע ממילארד דפי פייסבוק שבין היתר מפרסמים את הנ"ל כי זה מחקר שבאמת בוצע ופורסם בג'ורנל מדעי. אז מה עדיף? לקרוא שיוסי המלך נתקע בפקק 50 שעות ויורד מבול, כשאת יוסי ראית פעם אחרונה לפני 10 שנים או שלא הכרת כלל או לקרוא עדכונים מדעיים "מועילים" כמו הכתבה שהעלתי? 😃
הכי טוב זה לקרוא שיוסי המלך ירד למישהי אתמול והיא השפריצה לו על הפרצוף ועכשיו הוא תוהה עם עצמו (ועם כל חברי הפייסבוק שלו) אם היא גמרה או השתינה עליולקרוא שיוסי המלך נתקע בפקק 50 שעות ויורד מבול, כשאת יוסי ראית פעם אחרונה לפני 10 שנים או שלא הכרת כלל או לקרוא עדכונים מדעיים "מועילים" כמו הכתבה שהעלתי?
אתה תמיד היית מיוחד עחי, אבל במקרה שלך אין עתיד 😘אז אני צריך להרגיש מיוחד? 😍
זו רק דוגמה אחד מיני רבים. יש גם דברים רציניים שמתפרסמים בין לבין. את האמת המחקר הנ"ל דיי מעניין בלי קשר לכמה הוא ביזארי.הכי טוב זה לקרוא שיוסי המלך ירד למישהי אתמול והיא השפריצה לו על הפרצוף ועכשיו הוא תוהה עם עצמו (ועם כל חברי הפייסבוק שלו) אם היא גמרה או השתינה עליו
הכי טובניקיתי את הפייסבוק שלי
לקרוא עדכונים מדעיים "מועילים" כמו הכתבה שהעלתי?
אם אני אפרסם את הפרופיל שלו אני אקבל באן ?הכי טוב
אז מה הפייס שלך?
כי משום מה זה לא מוצא לי "משה מ-LBS"...
שאלה טובה. אני אומר תנסה!אם אני אפרסם את הפרופיל שלו אני אקבל באן ?
אולי זה יהיה נקמה על זה שהוא קורא לי בכיין ?
חיים רק פעם אחת..אם אני אפרסם את הפרופיל שלו אני אקבל באן ?
אולי זה יהיה נקמה על זה שהוא קורא לי בכיין ?
אני לא רוצה לעזוב את העולם בגלל שפירסמתי את הפייסבוק של משה..
"אצלנו" בכוכב שממנו הגעת, אתה מתכוון?אצלנו לא מסתירים כלום
וגם אנחנו נעשה בייספס קרלז עם הארון.תחכה לקיץ,עם ארון קבורה פתוח יראו שאתה מרים.