הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני רק אניח את זה כאן

סטיץ' בטח גרם גם לה להשתין אמממ אני מתכוון להשפריץ 🙄
סטיץ' לקח קורס אצל vile, סטיץ' עכשיו זיין צמרת! עומדות אצלו בחורות בתור, אין לו מקומות ביומן לעוד שנתיים!
אם עד עכשיו לא קיבלתי (בלי קשר לאשכול הזה) אני יכול להאמין שאני un-ban-able
@Moshe
אני ומושון עחוקים לא?
אתה בטוח שאתה רוצה שככה תיראה ההודעה האחרונה שלך בפורום?....

[QUOTE
סטיץ' לקח קורס אצל vile, סטיץ' עכשיו זיין צמרת! עומדות אצלו בחורות בתור, אין לו מקומות ביומן לעוד שנתיים!
למה הן עדיין עמדות ולא שוכבות?
ותשמור על פה סגור עם הבחורות שלא תבלע יותר מדי שתן/נוזל אורגזמה/מה שזה לא יהיה, במיוחד אם אתה בחיטוב, לך תדע כמה קלוריות זה

ותשמור על פה סגור עם הבחורות שלא תבלע יותר מדי שתן/נוזל אורגזמה/מה שזה לא יהיה, במיוחד אם אתה בחיטוב, לך תדע כמה קלוריות זה
זה אנבולי אחי!!!

ותראה איזה מניאק אתה. vile ביקש עזרה, צחקת עליו - והוא נאלץ לחפש עזרה בשדות זרים:
http://www.steadyhealth.com/What_is...and_does_it_have_any_calories_in_t176080.html

אתה בטוח שאתה רוצה שככה תיראה ההודעה האחרונה שלך בפורום?....
האמנם?
מושון אוהב את הממים שלי

האמת? מושון מסנן הפניות של @ ממשתמשים רגילים. וזה המזל שלך 😃

שמת לב שכשמדברים עליו לא משתמשים ב-@ ? 😃
דדווקא היו הרבה פעמים שתייגתי אותו והוא הגיב... אני נוטה לחשוב שאני לא משתמש כזה רגיל 🤯

נערך לאחרונה:
דדווקא היו הרבה פעמים שתייגתי אותו והוא הגיב... אני נוטה לחשוב שאני משתמש כזה רגיל 🤯
אתה תימני, גם התיוגים שלך גדולים. אי אפשר להתעלם מהם. אפילו ג'יי קאטלר בגללך נהיה גיי קאטלר.

אני מוכן לממן שנה של ייעוץ אישי בתנאי שתשתף את עמיתי הפורום במידע המסווג הזה!
גם אני! (מוכן ש- @Kartalajan יממן לך שנה של יעוץ אישי בתנאי שתשתף את עמיתי הפורום במידע המסווג הזה)

הבעיה ששנה של יעוץ אישי לא ממש שווה כשאני בבאן. אם משה מאשר אשלח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית