אם עד עכשיו לא קיבלתי (בלי קשר לאשכול הזה) אני יכול להאמין שאני un-ban-ableלפני שלחצתי הייתי בטוח שאתה מקבל באן..
@Moshe
אני ומושון עחוקים לא?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם עד עכשיו לא קיבלתי (בלי קשר לאשכול הזה) אני יכול להאמין שאני un-ban-ableלפני שלחצתי הייתי בטוח שאתה מקבל באן..
וצנועאני יכול להאמין שאני un-ban-able
סטיץ' לקח קורס אצל vile, סטיץ' עכשיו זיין צמרת! עומדות אצלו בחורות בתור, אין לו מקומות ביומן לעוד שנתיים!סטיץ' בטח גרם גם לה להשתין אמממ אני מתכוון להשפריץ 🙄
אתה בטוח שאתה רוצה שככה תיראה ההודעה האחרונה שלך בפורום?....אם עד עכשיו לא קיבלתי (בלי קשר לאשכול הזה) אני יכול להאמין שאני un-ban-able
@Moshe
אני ומושון עחוקים לא?
למה הן עדיין עמדות ולא שוכבות?סטיץ' לקח קורס אצל vile, סטיץ' עכשיו זיין צמרת! עומדות אצלו בחורות בתור, אין לו מקומות ביומן לעוד שנתיים!
זה אנבולי אחי!!!ותשמור על פה סגור עם הבחורות שלא תבלע יותר מדי שתן/נוזל אורגזמה/מה שזה לא יהיה, במיוחד אם אתה בחיטוב, לך תדע כמה קלוריות זה
רגע רגע, אתה בעצם אומר שVILE זה בחורה לסבית?זה אנבולי אחי!!!
ותראה איזה מניאק אתה. vile ביקש עזרה, צחקת עליו - והוא נאלץ לחפש עזרה בשדות זרים:
http://www.steadyhealth.com/What_is...and_does_it_have_any_calories_in_t176080.html
האמנם?סטיץ' לקח קורס אצל vile, סטיץ' עכשיו זיין צמרת! עומדות אצלו בחורות בתור, אין לו מקומות ביומן לעוד שנתיים!
אתה בטוח שאתה רוצה שככה תיראה ההודעה האחרונה שלך בפורום?....
האמת? מושון מסנן הפניות של @ ממשתמשים רגילים. וזה המזל שלך 😃האמנם?
מושון אוהב את הממים שלי
שמת לב שכשמדברים עליו לא משתמשים ב-@ ? 😃רגע רגע, אתה בעצם אומר שVILE זה בחורה לסבית?
דדווקא היו הרבה פעמים שתייגתי אותו והוא הגיב... אני נוטה לחשוב שאני לא משתמש כזה רגיל 🤯האמת? מושון מסנן הפניות של @ ממשתמשים רגילים. וזה המזל שלך 😃
שמת לב שכשמדברים עליו לא משתמשים ב-@ ? 😃
אתה תימני, גם התיוגים שלך גדולים. אי אפשר להתעלם מהם. אפילו ג'יי קאטלר בגללך נהיה גיי קאטלר.דדווקא היו הרבה פעמים שתייגתי אותו והוא הגיב... אני נוטה לחשוב שאני משתמש כזה רגיל 🤯
אתה תימני, גם התיוגים שלך גדולים. אי אפשר להתעלם מהם. אפילו ג'יי קאטלר בגללך נהיה גיי קאטלר.
אם היית יודע באיזה הנגאובר אני יושב פה... בוהה במסך בעבודה ושואל את אלוהים מתי יפסיקו פילים לעבור במסדרון.אתה חד כתער היום. 😉
אם היית יודע באיזה הנגאובר אני יושב פה... בוהה במסך בעבודה ושואל את אלוהים מתי יפסיקו פילים לעבור במסדרון.
חיפשתי ברשימה של מישהו אחר:sarcastic:בטח הלכת לרשימת חברים שלו וחיפשת משה 😆
אני מוכן לממן שנה של ייעוץ אישי בתנאי שתשתף את עמיתי הפורום במידע המסווג הזה!חיפשתי ברשימה של מישהו אחר:sarcastic:
גם אני! (מוכן ש- @Kartalajan יממן לך שנה של יעוץ אישי בתנאי שתשתף את עמיתי הפורום במידע המסווג הזה)אני מוכן לממן שנה של ייעוץ אישי בתנאי שתשתף את עמיתי הפורום במידע המסווג הזה!
עכשיו ללא ספק אני עוד יותר מוכן!גם אני! (מוכן ש- @Kartalajan יממן לך שנה של יעוץ אישי בתנאי שתשתף את עמיתי הפורום במידע המסווג הזה)
האם באן? @Moshe@Alikk1998
אין לך בושה? מה עם קרדיט למי שמצא ושלח לך את הפרופיל?