הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני רק אניח את זה כאן

@Alikk1998
אין לך בושה? מה עם קרדיט למי שמצא ושלח לך את הפרופיל?
קרדיט לטומר מילוביץ' על הקריינות
ניסיתי לגרום לאישה להשפריץ ולא הצלחתי... תן איזה כמה טיפים..

עשיתי לה עיסוי בכתפיים, בציצי, בבטן ומעל ומסביב לכוס, ירדתי לה, שיחקתי עם הדגדגן ודחפתי לה 2 אצבעות לנקודת הg (5 ס"מ בתוך הנרתיק כלפי מעלה)
היא אמרה שהייתה לה גמירה מטורפת אבל לא השפריצה. כבר נהיה לי נמק בכתף ודומס ביד ועדיין לא עזר

אבל אתה רובוט בכלל לא?

מושון היה צריך לשנות את הכותרת ל"אורגזמה נשית זה בעצם שתן" וכל הפורום היה נכנס אוטומטית
זה כי אחוז קטן של נשים משפריצות בעת אורגזמה.
חוץ מהנשים שעם VILE, איתו כולן משפריצות.

היה אי הבנה, חברה של VILE לא גומרת 15 פעמים בסקס אם כי בסקס הוא גורם ל15 חברות לגמור.
אם אני זוכר נכון, היא כרגע פרודתו כבר, ו- @WeaKid הבטיח לטפל בה יפה. אתם יודעים, לא לתת לה סקוואטים כבדים מדי, לא לגנוב לה את הכפפות לפני האימון, ולא לאכול אותה בחלון ההזדמנויות האנבולי.
מה קורה איתה באמת?

אם אני זוכר נכון, היא כרגע פרודתו כבר, ו- @WeaKid הבטיח לטפל בה יפה. אתם יודעים, לא לתת לה סקוואטים כבדים מדי, לא לגנוב לה את הכפפות לפני האימון, ולא לאכול אותה בחלון ההזדמנויות האנבולי.
מה קורה איתה באמת?
אני הבטחתי לטפל בה יפה...

אני הבטחתי לטפל בה יפה...
תאמין או לא, הקדשתי עכשיו כמה דקות מהחיים שלי ובדקתי את זה 🤣

צודק. אבל ממך לא חוששים, אתה לא עלול להכניס אותה לפיתה ולאכול בגלל שלא מצאת את הטונה אחרי האימון.

בקיצור vile נהיה המשתמש הכי מוכר בפורום ב24 שעות, ואפילו לא היה צריך לפתוח לו פוסט שלם עם מלא ממים שמעצימים אותו... @nlr666
אחחחח איציק... אם רק לא היית כזה דתי...
👉👌🤪🚬🤪🚬:mafia:😖:RockOn:👹

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית