הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיום סייקל 8 שבועות חוויות עידכונים ומחר אעלה תמונות

omernono

משתמש מתחיל
265
65
נק' מוניטין:
129
265
65
שבוע טוב... אז ככה
לפני 8 שבועות התחילתי את הסייקל הראשון שלי
טסט אנתת שתי זריקות בשבוע של 1CC
פרגניל מסוף שבוע שני 500 יחידות בשבוע [ שבוע הבא ניתן עוד זריקה של 1000 כדי לעורר את האשכים קצת]
אתמול הייתה הזריקה שסגרה את הסייקל אז כמה חוויות שלי מהסייקל.

בהתחלה קניתי חומר אנדר גראונד EX-TEST חברה לא מוכרת מה-דילר של הצפון אהמ אהמ... שבאמת לא הזיז כלום אני לא צוחק עד שבוע 4-5 הייתה עלייה מינורית במשקלים ובמשקל שלי..... נראה לי שהכל שם מדולל ומסריח אני בספק אם יש שם חומר פעיל...
ואז עברתי לחומר רפואי שאני רוצה לציין עולם אחר.. העלייה הייתה טיל... הכוח ההרגשה הליבדו .. בקיצור עולם שונה..

עליתי בסייקל כ 10 קילו נוזלים שריר שומן... אני מאמין ישאר איזה 4-5 קילו נקי שזה גם ברכה..

מחר אעלה תמונות.. זה הייתה אחלה חוייה.. למדתי קצת על העולם הזה בכל אופן עכשיו מתחיל PCT בעוד כשבועייים ולא צריך להקל בזה ראש כי זה הכי חשוב... יש לי כלומיד שאני מקווה שיש בחו חומר פעיל כי דובר עליו לא מעט בפייסבוק ששהוא זיוף.. אבל אני מקווה בכל אופן שהגוף עם הנולבה יצליחו להתאושש..

בכל אופן כבר מתכנן עוד חודשיים וחצי שלוש את הסייקל חיטוב שלי
טסט פרופ
עם מאסטרון / ויני

שבוע טוב!!
עדכון: סיימתי את הסייקל כי כבר לא היה לדילר שלי לספק לי כרגע חומר רפואי.. ולא רציתי לחזור לחומר המגעיל מה שכן עליתי הרבה נוזלים שלמרות שיירדו העדפתי להפסיק כי עוד שבוע שבועייפ לא היה נותן לי מי יודע מה בחומר הישן.

• פותח/ת השרשור
סיימתי כי כבר הייתי מפוצץ בנוסלים בלי חומר רפואי להשגה ואכן מה שאני ניתן זה חיטוב טוב ויהיה בסדר תודה רבה לתגובות ומשם מסה נקייה

חבל על הנושא זה סתם הופך להתנגשות אישיות .
ולעניין סהר כל אחד יתחיל באיזה אחוז שומן שהוא רוצה התחלתי באחוז שומן סביר ועליתי כי מה לעשות זה חומר ארוך והרוב נוזלים סוף סיפור בשלות למדה אני מאמין שהייתי בשל כי הגעתי למשקלים מכובדים והחלטתי שאני רוצה פיק
בכל אופן פיתוח גוף זה כמו שאומרים אורך חיים אז זה לא שעכשיו אני עולה על במה בסהכ לומדים וממשיכים קדימה
ללמוד מטעויות זה ערך עליון. העניין הוא שסייקל מסה הוא לא סייקל מסה... יעיד כל מי שמכיר אותי, אני מעולם לא ביצעתי "סייקל חיטוב" ודווקא משום שאני חובבן. המטרה בשימוש היא לגדול ויחד עם זאת בחירת החומרים והתזונה המלווה היא כזאת שלא מאפשרת פגיעה מהותית באיכות הויזואלית.
במקרה שלך (כנראה מה שסהר ניסה לציין) היא שמידה מסויימת של צבירת נוזלים ומסת שריר קיימת בשלב בו אתה נמצא הביאה לתוצאה שתצטרך לשפר בשימוש נוסף.

ללמוד מטעויות זה ערך עליון. העניין הוא שסייקל מסה הוא לא סייקל מסה... יעיד כל מי שמכיר אותי, אני מעולם לא ביצעתי "סייקל חיטוב" ודווקא משום שאני חובבן. המטרה בשימוש היא לגדול ויחד עם זאת בחירת החומרים והתזונה המלווה היא כזאת שלא מאפשרת פגיעה מהותית באיכות הויזואלית.
במקרה שלך (כנראה מה שסהר ניסה לציין) היא שמידה מסויימת של צבירת נוזלים ומסת שריר קיימת בשלב בו אתה נמצא הביאה לתוצאה שתצטרך לשפר בשימוש נוסף.
איזה צנוע אתה יאללה , חובבן . אתה מקצוען אח שלי תפסיק להצטנע !!! בשבילי כל הפרו האלה והמנסטרים זה לא מקצוען אחד שיש לו ידע כמו שלך ועוזר לאנשים זה מקצוען

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית