הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשת תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור Lihex
  • פורסם בתאריך

Lihex

משתמש מתחיל
114
6
נק' מוניטין:
23
114
6
שלום התגייסתי לא מזמן לפני חודש ועכשיו אני עושה יומיות עד מ-8 עד 5
בכל מקרה אני לא אוכל הרבה בזמן הצבא ומה שאני עושה זה תפקיד פשוט שזה די פיזי אני מרים ציוד במהלך היום יש דברים כבדים שאני צריך להרים
קיצר השאלה איזה תוכנית את ממליצים לי לעשות?
המשקלים שלי 75 סקוואט 90 דדליפט 62.5 בנץ
נסיתי לעשות ss אבל אני לא הצלחתי ולא נראלי שאני יצליח עכשיו בגלל הצבא אז מה אתם ממליצים?

אם המטרה שלך היא כוח ממליץ לך על הליניארית של ביל סטאר, אתה תתקדם יותר לאט מסס אבל היא הרבה פחות עמוסה ותוכל להיתאושש ממנה

לא כל כך מבין בזה אני חושב שתוכנית AB תיהיה טובה לך אם המטרה שלך היא נפח תחפש בפורטל בתוכניות אימונים לתקופת המסה

ואם פיתוח גוף?
בינתיים אתה מתאמן מתחיל נכון?
אז המשקלים שלך לא יהיו גבוהים וחבל לעשות תרגיל במשקל נמוך כי זה יגרה את השריר אבל לא מספיק לכן אני ממליץ על תכנית כוח בהתחלה במשך 3 חודשים אחרי שתעלה משקלים.
תבחר אם להמשיך בכוח או לעבור לפיצולים.

אם הבעייה היא התאוששות אתה יכול למשוך את SS תקופה מסויימת, ואחר כך להוריד אותה לפעמיים בשבוע בלבד בפלג הגוף התחתון, מוקדם מהרגיל.
פלג הגוף העליון ככל הנראה יוכל להמשיך להתקדם 3 פעמים בשבוע.

תתחיל ותראה. הליניארית זה גם רעיון, אבל יקח לך המון זמן להגיע איתה למשקלים רציניים, אם בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית