עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מטרת האשכול היא לא כל סרט.אוהב סרטי מלחמה?
הבעיה שכל סרט שמוגדר ככה כבר ראית. אתה לא אוהב סרטי מלחמה? כי יש לי מלא להציע לך ואני בטוח שתהנהמטרת האשכול היא לא כל סרט.
אני מחפש משהו די מוגדר, וגם רשמתי - מתח, מיסתורין או פשע, בסגנון של סוף פתוח (כמו התחלה או שאטר איילנד) או שיש לו טוויסט מרכזי שלא קולטים מקילומטר (החשוד המיידי)...
דוני דארקו
ראיתי אותו ביום שישי, אני עד עכשיו מנסה להבין מה הולך שם.
אם אתה הארדקור לך על
MONSTURD
הסרט עצמו מעניין מאוד, ממש נהנתי לראות אותו והוא בדיוק כמו שOP ביקש - משאיר אותך עם תהיות ומחשבות.אז אתה בעצם ממליץ על סרט שלא הבנת מה הולך בו?
אה ולא משהו אישי פשוט אני לא סובל את הסרט הזה אבל משום מה כולם אוהבים אותו.
Mullholland drive
Mullholland drive
Mullholland drive
Mullholland drive
Mullholland drive
you think thats bad?זה בדיוק מה שחשבתי כשאמרו שדוני דארקו לא מובן.
איזה סרט הזוי זה מלהולנד דרייב, מזכיר לי מבחן שעשיתי באחד הקורסים בתואר (מבוא לתרמודינמיקה ופיסיקה סטטיסטית) שהרגיש כמו מבחן בפילוסופיה, לא קשור לכלום.
ואם במקרה מישהו אהב את מלהולנד דרייב כנראה שהוא יאהב את Enemy, עוד סרט שמשאיר אותך עם מבט של כבשה כשהוא נגמר.
ראיתי את דוני דארקו כמה פעמיםדוני דארקו
ראיתי אותו ביום שישי, אני עד עכשיו מנסה להבין מה הולך שם.
אם אתה הארדקור לך על
MONSTURD
בלי ספוילרים למי שלא ראה, מה חשבת על העלילה של predestination ?אתמול בערב ראיתי את החדש של איתן הוק - גורל (Predestination) בעקבות ההמלצות - ואללה סרט טוב!! אהתי.
ראיתי את דוני דארקו כמה פעמים
לדעתי מאוד שנונה ומרתקתבלי ספוילרים למי שלא ראה, מה חשבת על העלילה של predestination ?
די חזק בסרטים הסיניים
זה יפני אם אני לא טועה 😃וזה כולל HENTAI !!!!!!
האקסית שלי הראשונה הייתה סינית.