אני רוצה להתחיל סייקל של קלן בימים הקרובים.
נתונים:
181
88 קילו
14-13 אחוז שומן.
התחלתי דיאטה לפני חודש בערך וירדתי איתה בערך 4-5 קילו.
התפריט כרגע הוא מבוסס על בערך:
1900-2000 קל
220 חלבון
80שומן
80 פחמימות.
מתאמן כרגע בתוכנית hst+3 פעמים בשבוע אירובי של כ30 דקות בעצימות נמוכה/בנינונית.
בינתיים עשיתי העמסה כל שבועיים שכל העמסה נמשכת יומיים.
השאלות הם כאלה:
1. בלי קשר לכל ההקדמה- אני יכול להשיג כרגע קלן של בלקן,הייתי שמח לשמוע חוות דעת+איך אמור להראות הכדור/קפסולה או הקופסה...
2. עם הנתונים שציינתי הסייקל הזה יתאים? (פעם ראשונה שאני מתנסה עם ממריצים)
יום 1: 20 מק"ג
יום 2: 40 מק"ג
יום 3: 60 מק"ג
יום 4: 80 מג"ג
יום 5: 100 מק"ג
יום 6: 120 מק"ג
יום 7-14: 120 מק"ג
3. לפי מה שהבנתי הקלן הזה מגיע 20 מק"ג, אני אמור לבלוע את כל הכדורים ביחד על הבוקר? או לחלק?
4. במאמר יש משהו לא ברור רשום פעם אחת שצריך לחכות בין כל סייקל של קלן 2-3 חודשים וכמה שורות מתחת רשום שיש לחכות חודש-חודש וחצי.- מה מהם הוא הנכון?
5. לגביי התפריט אני אמור לשנות משהו עם התחלה של הסייקל?(מה שאני לא הייתי בטוח בו הוא האם הקלן גורם להגברת סינטוז החלבון?)
6. לעלות את עצימות האירובי? ( האם בזמן השימוש של קלן יש עדיפות לאירובי בעצימות גובהה מבחינת שריפת השומן? או שמה שחושב הוא המאזן הקלורי.)
תודה על זמנכם אנשים.
נתונים:
181
88 קילו
14-13 אחוז שומן.
התחלתי דיאטה לפני חודש בערך וירדתי איתה בערך 4-5 קילו.
התפריט כרגע הוא מבוסס על בערך:
1900-2000 קל
220 חלבון
80שומן
80 פחמימות.
מתאמן כרגע בתוכנית hst+3 פעמים בשבוע אירובי של כ30 דקות בעצימות נמוכה/בנינונית.
בינתיים עשיתי העמסה כל שבועיים שכל העמסה נמשכת יומיים.
השאלות הם כאלה:
1. בלי קשר לכל ההקדמה- אני יכול להשיג כרגע קלן של בלקן,הייתי שמח לשמוע חוות דעת+איך אמור להראות הכדור/קפסולה או הקופסה...
2. עם הנתונים שציינתי הסייקל הזה יתאים? (פעם ראשונה שאני מתנסה עם ממריצים)
יום 1: 20 מק"ג
יום 2: 40 מק"ג
יום 3: 60 מק"ג
יום 4: 80 מג"ג
יום 5: 100 מק"ג
יום 6: 120 מק"ג
יום 7-14: 120 מק"ג
3. לפי מה שהבנתי הקלן הזה מגיע 20 מק"ג, אני אמור לבלוע את כל הכדורים ביחד על הבוקר? או לחלק?
4. במאמר יש משהו לא ברור רשום פעם אחת שצריך לחכות בין כל סייקל של קלן 2-3 חודשים וכמה שורות מתחת רשום שיש לחכות חודש-חודש וחצי.- מה מהם הוא הנכון?
5. לגביי התפריט אני אמור לשנות משהו עם התחלה של הסייקל?(מה שאני לא הייתי בטוח בו הוא האם הקלן גורם להגברת סינטוז החלבון?)
6. לעלות את עצימות האירובי? ( האם בזמן השימוש של קלן יש עדיפות לאירובי בעצימות גובהה מבחינת שריפת השומן? או שמה שחושב הוא המאזן הקלורי.)
תודה על זמנכם אנשים.