הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

* הקלן *@@@@@@

• פותח/ת השרשור zakan
  • פורסם בתאריך

zakan

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
114
155
0
אני רוצה להתחיל סייקל של קלן בימים הקרובים.
נתונים:
181
88 קילו
14-13 אחוז שומן.
התחלתי דיאטה לפני חודש בערך וירדתי איתה בערך 4-5 קילו.
התפריט כרגע הוא מבוסס על בערך:
1900-2000 קל
220 חלבון
80שומן
80 פחמימות.
מתאמן כרגע בתוכנית hst+3 פעמים בשבוע אירובי של כ30 דקות בעצימות נמוכה/בנינונית.
בינתיים עשיתי העמסה כל שבועיים שכל העמסה נמשכת יומיים.
השאלות הם כאלה:

1. בלי קשר לכל ההקדמה- אני יכול להשיג כרגע קלן של בלקן,הייתי שמח לשמוע חוות דעת+איך אמור להראות הכדור/קפסולה או הקופסה...

2. עם הנתונים שציינתי הסייקל הזה יתאים? (פעם ראשונה שאני מתנסה עם ממריצים)
יום 1: 20 מק"ג
יום 2: 40 מק"ג
יום 3: 60 מק"ג
יום 4: 80 מג"ג

יום 5: 100 מק"ג
יום 6: 120 מק"ג
יום 7-14: 120 מק"ג

3. לפי מה שהבנתי הקלן הזה מגיע 20 מק"ג, אני אמור לבלוע את כל הכדורים ביחד על הבוקר? או לחלק?

4. במאמר יש משהו לא ברור רשום פעם אחת שצריך לחכות בין כל סייקל של קלן 2-3 חודשים וכמה שורות מתחת רשום שיש לחכות חודש-חודש וחצי.- מה מהם הוא הנכון?

5. לגביי התפריט אני אמור לשנות משהו עם התחלה של הסייקל?(מה שאני לא הייתי בטוח בו הוא האם הקלן גורם להגברת סינטוז החלבון?)

6. לעלות את עצימות האירובי? ( האם בזמן השימוש של קלן יש עדיפות לאירובי בעצימות גובהה מבחינת שריפת השומן? או שמה שחושב הוא המאזן הקלורי.)

תודה על זמנכם אנשים.

תשובות:

1. לא מכיר את הקלן הזה, אין לי מושג.
2. מה שתיראת זו פירמידה עולה, יש כל מיני שיטות לקחת, תתחיל עם מינון של 20 מק"ג, אם אתה רואה שהתופעות לוואי סבילות - תעלה ביום למחרת, אם אתה מרגיש שאתה צריך עוד להסתגל, אז תישאר באותו מינון גם ביום למחרת.
3. קח הכל בבוקר.
4. תקרא את הנעוץ בפורום לגבי הקלן, יש הבדל אם לוקחים את קלן לבד או את הקלן עם קטוטיפן.
5. לגבי התפריט - יש חכמים ממני.
6. אם אתה במאזן מספיק שלילי, אין טעם לאירובי, אירובי תורם למאזן השלילי, לי אישית קלן לא עשה חשק לאירובי. אבל אולי זה רק אני.

תפריט נראה בסדר, אם לא תרד במשקל תוריד 100-200 קלוריות מהתפריט בעיקר משומן ו/או פחמימה (תלוי בסבילות שלך לפחמימות, אם אתה תלוי בהם אז תעלה אותם ותוריד שומן, אם לא אכפת לך מהם והם לא עושים לך להרגיש מת/מסכן/רגיש/עייף/מעוך/הבנת את הכוונה, אז תוריד אותם כמעט ל-0).
בקשר לקלן וסינטוז חלבון, לא משהו בר משמעות וזה גם לא ממש משנה כי סינטוז חלבון לא אומר הרבה אם בכלל על משהו.

• פותח/ת השרשור
תודה על ההתיחסות.
עוד כמה שאלות שאלו לי:

1.רק כדי להיות בטוח-בנעוץ רשום שיש לקחת את הכדורים בהפרש של 3-4 שעות.?

2. בזמן העמסת פחמימות לא לוקחים את הקלן?
אם זה כך אז איך אני אמור לסדר את זה?
כי נגיד שאני מוריד עוד פחמימות,אז אני אצטרך לעשות העמסה כל שבוע... ואז לא יהיה לי 14 יום של שימוש רצוף בקלן(גם אם אני נשאר בתפריט הזה אין אפשרות לשימוש רצוף כי עשיתי העמסה כל סופש שני...)

3.אז אני יעשה 14 יום קלן ואז 14-21 יום בלי ואז עוד 14 יום קלן- ובזה ייגמר החיטוב!

תודה על ההתיחסות.
עוד כמה שאלות שאלו לי:

1.רק כדי להיות בטוח-בנעוץ רשום שיש לקחת את הכדורים בהפרש של 3-4 שעות.?

2. בזמן העמסת פחמימות לא לוקחים את הקלן?
אם זה כך אז איך אני אמור לסדר את זה?
כי נגיד שאני מוריד עוד פחמימות,אז אני אצטרך לעשות העמסה כל שבוע... ואז לא יהיה לי 14 יום של שימוש רצוף בקלן(גם אם אני נשאר בתפריט הזה אין אפשרות לשימוש רצוף כי עשיתי העמסה כל סופש שני...)

3.אז אני יעשה 14 יום קלן ואז 14-21 יום בלי ואז עוד 14 יום קלן- ובזה ייגמר החיטוב!
1. יש 2 גישות:
א. לחלק
ב. לא לחלק

לדעתי? לחלק, כי להביא לגוף שלך 120 מק"ג קלן זה סוג של OVERKILL, אף אחד לא יגיד לך לא, אבל אם יש אפשרות אז תחלק.

2. עדיף שלא, אפשר לקחת זה לא יתן לך שום דבר, וזה לא משנה אם תקח יום הפסקה כל שבוע אתה עדיין תצטרך להפסיק אחרי 14 יום

3. בהצלחה, בהפסקה אתה יכול לקחת יהומבין אם אתה 12% שומן ומטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית