הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סוג הקלן

יותם יותם

משתמש מתחיל
60
7
נק' מוניטין:
10
60
7
שלום לכולם , קניתי קלן בתפזורת והקלן הוא בצבע כחול, רציתי לדעת האם בדרך כלל לקלן יש צבע כחול?

בדרך כלל בכל החברות הקלן הוא בצבע לבן. גם בחברות מפוקפקות הוא לבן. למה לקנות בתפזורת ? עם יש היום הרבה חברות שהכל מגיע באריזות מסודר/או בליסטרים עם קודים לבדיקת זיוף אמינות מוצר ? בעבר נתקלתי בכדורים בצבע כחול עגולים זה היה וינסטרול.

• פותח/ת השרשור
בדרך כלל בכל החברות הקלן הוא בצבע לבן. גם בחברות מפוקפקות הוא לבן. למה לקנות בתפזורת ? עם יש היום הרבה חברות שהכל מגיע באריזות מסודר/או בליסטרים עם קודים לבדיקת זיוף אמינות מוצר ? בעבר נתקלתי בכדורים בצבע כחול עגולים זה היה וינסטרול.
צרפתי תמונה , אשמח אם תעיף מבט

קבצים מצורפים

• 20190106_111929.jpg
    20190106_111929.jpg
    KB 79.9 · צפיות: 90
  • 20190106_111922.jpg
    20190106_111922.jpg
    KB 44.3 · צפיות: 74
סתם שאלה לאחר שלא יצא לי אף
פעם להשתמש בקלן או T3, עד כמה זה מפריע לאיכות השינה? אם בכלל?? אשמח לתשובה ממישהו שכן ניסה ותופעות לוואי טם יש

צרפתי תמונה , אשמח אם תעיף מבט
לא מכיר. עם קיבלת את זה בתפזורת מין הסתם זה כנראה ייצור מקומי בארץ. ולא בטוח שמדובר בקלן אמיתי. יכול להיות חומר דומה.
סתם שאלה לאחר שלא יצא לי אף
פעם להשתמש בקלן או T3, עד כמה זה מפריע לאיכות השינה? אם בכלל?? אשמח לתשובה ממישהו שכן ניסה ותופעות לוואי טם יש
בשיטת הפירמידה עולה אני יושן טוב. חשוב לא לקחת אותו צמוד לשינה. ברגע שהגעת ל120 מיקרוגרם ביום אז נניח אתה קם בשעה 8 בבוקר שותה כדור.בשעה 12 עוד אחד ובשעה 16:00 עוד אחד. כדור כל 4 שעות. בערב שתילך לישון הרעידות כבר פחות מורגשות במיוחד שאתה עושה פירמידה שבועיים עולה במינון מאחד לשתיים ואז לשלוש הגוף מתרגל.

לא מכיר. עם קיבלת את זה בתפזורת מין הסתם זה כנראה ייצור מקומי בארץ. ולא בטוח שמדובר בקלן אמיתי. יכול להיות חומר דומה.

בשיטת הפירמידה עולה אני יושן טוב. חשוב לא לקחת אותו צמוד לשינה. ברגע שהגעת ל120 מיקרוגרם ביום אז נניח אתה קם בשעה 8 בבוקר שותה כדור.בשעה 12 עוד אחד ובשעה 16:00 עוד אחד. כדור כל 4 שעות. בערב שתילך לישון הרעידות כבר פחות מורגשות במיוחד שאתה עושה פירמידה שבועיים עולה במינון מאחד לשתיים ואז לשלוש הגוף מתרגל.
תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית