הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה מכשיר לקנות

למישהו יצא לקנות מכשירים מאנשים ביד 2 ? לא מתאים לי לקנות מכשיר עכשיו ב-2600₪.

את שלי ספציפית לא פירקתי כי לא היה לי צורך, כבר מכרתי אותו וקניתי Nexus 6
אבל אני מתעסק הרבה עם מכשירים בשעות הפנאי מחוץ לעבודה, ויצא לי לפרק M8 כדי להחליף לו מצלמה.
ובוא נגיד שזה המכשיר הכי קשה לפירוק שנתקלתי בוא בחיי....חשוב לציין שזה גם המכשיר הכי טוב שיצא לי להשתמש בו.
אני חושב שהסרטון הזה יסביר לך יותר טוב:

מה דעתך על נקסוס 6? כרגע יש לי 4 כמעט שנתיים והוא אחלה מכשיר.

לא מבין למה גוגל עברו לשתף פעולה עם מוטורולה על המכשיר הזה.

מאז שנכוויתי עם מכשיר ה-RAZR שלהם אני לא מתקרב יותר לחברה הזאת גם אם ישלמו לי.

בגלל זה גם אני עברתי לנקסוס 4. אחלה מכשיר שעושה ת'עבודה, אין לי טענות אליו. אבל הגיע הזמן להתחדש.

• פותח/ת השרשור
איך הנקסוס כיף איתו מהיר? עיצוב יקר לא מפלסטיק?

ה-S2 של סמסונג שהיה לי שרד במשך כמעט שלוש שנים נפילות, מכות, מים ומה לא. היה לו מגן סיליקון דק אבל הוא נפל בדרך כלל כשהורדתי את המגן לשנייה. אנסתי אותו עם מיליון רומים וקרנלים, מיליון ווייפים וכמו שאמרתי הוא היה בשלולית במשך 30 דקות (כמובן שעבר תיקון אחרי זה) ועדיין עבד כמו גדול, עם גירסת אנדרואיד הרבה יותר כבדה מה-GB שהוא רץ איתה במקור (רץ על JB).
ונחש מה? הוא היה מפלסטיק נטו. אם אתה מחפש פלאפון עמיד תבדוק דרופ טסטים, לא אם הוא מברזל או פלסטיק. ה-6+ הכל כך יוקרתי ואיכותי, שעשוי ממתכת, מתעקם רק מלהיות בכיס.

• פותח/ת השרשור
חשבתי על זה כן אני רוצה מכשיר מפלסטיק יותר נוח אז על מה ללכת גלקסי חמש h t c או lg g 3?

נקסוס תמיד היה המכשיר המועדף עליי, אבל החומרה תמיד הייתה ירודה, אם זה רמקולים מצלמה או סוללה.
אחרי 6 שנים גוגל סוף סוף החליטה לוותר על מחיר נמוך תמורת חומרה טובה
מסך 6' LED מטורף 13MP עדשה רחבה, שני רמקולים סטריאו מעולים מעבד חזק, 3GB RAM ותוכנה מעולה.
אבל תיקח בחשבון שהמכשיר 6inch, אני אישית נהנה מזה אבל שמעתי שהרבה לא מצליחים להתרגל.
יכולת ההרכבה של מוטורולה פי כמה יותר טובה מהיכולת הירודה של LG. קניתי את הגרסאות הראשונות ואין לי פאק אחד במכשיר.
אין לי מילה אחת רעה להגיד על המכשיר, לדעתי הכי טוב שקיים היום, מעל הNote4 וה 6+

לא מבין למה גוגל עברו לשתף פעולה עם מוטורולה על המכשיר הזה.

מאז שנכוויתי עם מכשיר ה-RAZR שלהם אני לא מתקרב יותר לחברה הזאת גם אם ישלמו לי.

בגלל זה גם אני עברתי לנקסוס 4. אחלה מכשיר שעושה ת'עבודה, אין לי טענות אליו. אבל הגיע הזמן להתחדש.
יש כמה סיבות הראשונה, יכולת ההרכבה של מוטורולה עולה פי כמה על זו של LG,
הגרסאות הראשונות של נקסוס 4 לא היו אפשריות לשימוש בכלל, מצלמה גרועה ביחס לרוחב עדשה, רמקול זוועתי וסוללה גרועה
הנקסוס 5 כנ"ל גרסאות ראשונות הכפתורים נופלים אחוצה, מסך צהוב בצדדים, עד היום הרמקול חלש, הסוללה גרועה והמצלמה שוב גרועה למרות ה8MP
הG3 של LG, מכשיר דגל שמכבה את עצמו כל שעתיים רמקול חלש מאוד ומסך דהוי
לעומת זאת ה Moto X שני הדגמים וה Motorola Droid למרות המחיר הנמוך לא עושים 10% מהבעיות של LG

הסיבה השניה ואולי היותר חשובה, זה שלרשות מוטורולה רשומים הכי הרבה פטנטים בתחום המובייל משאר החברות
לכן גוגל רכשה אותם יחד עם הפטנטים ומכרה את החברה עצמה אחרי חודשיים והשאירה לעצמה את הפטנטים, ואולי זה השפיע על יצור הנקסוס.

• פותח/ת השרשור
תודה גאק אבל אתה מדבר על הדגם הכי מתקדם?

• פותח/ת השרשור
מה קשור עכשיו נוט 4? הבנתי בכלל שזה מכשיר לעסקים

נקסוס תמיד היה המכשיר המועדף עליי, אבל החומרה תמיד הייתה ירודה, אם זה רמקולים מצלמה או סוללה.
אחרי 6 שנים גוגל סוף סוף החליטה לוותר על מחיר נמוך תמורת חומרה טובה
מסך 6' LED מטורף 13MP עדשה רחבה, שני רמקולים סטריאו מעולים מעבד חזק, 3GB RAM ותוכנה מעולה.
אבל תיקח בחשבון שהמכשיר 6inch, אני אישית נהנה מזה אבל שמעתי שהרבה לא מצליחים להתרגל.
יכולת ההרכבה של מוטורולה פי כמה יותר טובה מהיכולת הירודה של LG. קניתי את הגרסאות הראשונות ואין לי פאק אחד במכשיר.
אין לי מילה אחת רעה להגיד על המכשיר, לדעתי הכי טוב שקיים היום, מעל הNote4 וה 6+

יש כמה סיבות הראשונה, יכולת ההרכבה של מוטורולה עולה פי כמה על זו של LG,
הגרסאות הראשונות של נקסוס 4 לא היו אפשריות לשימוש בכלל, מצלמה גרועה ביחס לרוחב עדשה, רמקול זוועתי וסוללה גרועה
הנקסוס 5 כנ"ל גרסאות ראשונות הכפתורים נופלים אחוצה, מסך צהוב בצדדים, עד היום הרמקול חלש, הסוללה גרועה והמצלמה שוב גרועה למרות ה8MP
הG3 של LG, מכשיר דגל שמכבה את עצמו כל שעתיים רמקול חלש מאוד ומסך דהוי
לעומת זאת ה Moto X שני הדגמים וה Motorola Droid למרות המחיר הנמוך לא עושים 10% מהבעיות של LG

הסיבה השניה ואולי היותר חשובה, זה שלרשות מוטורולה רשומים הכי הרבה פטנטים בתחום המובייל משאר החברות
לכן גוגל רכשה אותם יחד עם הפטנטים ומכרה את החברה עצמה אחרי חודשיים והשאירה לעצמה את הפטנטים, ואולי זה השפיע על יצור הנקסוס.

תודה רבה על החוות דעת, אני כנראה אצטרך להרגיש את הנקסוס 6 בשביל לראות אם הוא באמת נוח. 6 אינץ זה באמת קצת גדול.

• פותח/ת השרשור
ככה חבר אמר לי שאמרו לו שזה לאנשי עסקים

ככה חבר אמר לי שאמרו לו שזה לאנשי עסקים
תשמע, לדוד שלי יש בת, יש לה כלב מאומץ שהיה שייך בעבר למאבטח של אביגדור ליברמן
עכשיו לא היה לו זמן לטפל בו, והוא נתן אותו לאימוץ בקיצור היה לו Note 4 והוא לא איש עסקים והוא מרוצה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית