עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אילו רק היית גר בצפון 😃מישהו מעוניין לעשות אימון זוגי אצל מייק או בכלל ?
אילו רק היית גר בצפון 😃
משום מה המכונים שמחייכים לפאווארליפטרים נמצאים רק בצפון...
האמת שיש את POWER HOUSE שאני הולך לאימון ניסיון בו בשבוע הבא,
והבנתי שזה מקום איכותי לפאווארליפטינג.
סוף סוף מקום שאפשר גם לבקש מאנשים שישמרו עליך כמו שצריך.
זה מה שמלהיב אותך ?
אותי יותר מלהיב לצרוח כמו משוגע לפני כניסה לכל סט כבד וכשאבקש ממישהו לתת לי פצצות בגב לפני כניסה של סט כבד בדדליפט הוא לא יסתכל עליי בפרצוף עקום.
במקור כן, אבל כבר לא גר בעמק. פשוט עדיין עובד שם חצי שבוע.אתה מהעמק? 😃
עבדתי שנים כצלם כמעט בכל חור בעמק..במקור כן, אבל כבר לא גר בעמק. פשוט עדיין עובד שם חצי שבוע.
אתה מוזמן, מקסימום נצוות אליך את @Nadav Maryמישהו מעוניין לעשות אימון זוגי אצל מייק או בכלל ?
אתה מוזמן, מקסימום נצוות אליך את @Nadav Mary
ישירות אליי 😃דרכך או להתקשר למקום ?
המכון הטוב ביותר בארץ הקודש נמצא בערד והוא מחייך לפווארליפטרים.משום מה המכונים שמחייכים לפאווארליפטרים נמצאים רק בצפון...
המכון הבאמת הכי טוב בארץ הקודש נמצא בבת ים והוא מחייך לפווארליפטרים. מוזמן לשאול את סרגיי פיניאצ'ב.המכון הטוב ביותר בארץ הקודש נמצא בערד והוא מחייך לפווארליפטרים.
מוזמן לשאול את אברהם או אנטון.
אתה לא מבין שהמכון הטוב ביותר בארץ הקודש זה השם של המכון ? זה כמו שתגיד "המכון שלי זה גו אקטיב " כשהמכון שלך זה קאנטרי ערד בכלל.המכון הבאמת הכי טוב בארץ הקודש נמצא בבת ים והוא מחייך לפווארליפטרים. מוזמן לשאול את סרגיי פיניאצ'ב.
אתה לא מבין שהמכון הטוב ביותר בארץ הקודש זה השם של המכון ? זה כמו שתגיד "המכון שלי זה גו אקטיב " כשהמכון שלך זה קאנטרי ערד בכלל.
תפנה אליו -> @zaptamaher@Alikk1998 מה הפרטים של אליהו?
יש עוד בי-ם?