הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש המלצה למאמן שילמד אותנו את הטכניקה של התרגילים המורכבים (עדיפות לאיזור המרכז)

omerrob13

משתמש מתחיל
29
1
נק' מוניטין:
1
29
1
שלום לכולם,
אנחנו זוג חברים שהתחיל להתאמן לאחרונה, התחלנו לקרוא את SS של ריפטו ואנחנו מנסים לבצע את התרגילים המורכבים לפי הטכניקה שהוא מסביר בספר (אך אנחנו לא מבצעים את SS).

היה מלחמה וכ׳ו, קצת מילואים, והבנו שקצת קשה ללמוד את הטכניקה לבד - במיוחד דדליפט, ובנ׳ץ, שכבר התחילו כאבים בכתף.

היינו שמחים להמלצה על מאמן באיזור המרכז שיעזור לנו עם הטכניקה, מאמן מקצועי (דגש חשוב - ספציפית שנינו ״ארוכים״, והדדליפט שלנו נראה קצת שונה מהרגיל, וחשוב לנו בן אדם סופר מקצועי שידע את ההבדלים בין סוגי גוף שונה).

בנוסף, מחפשים מישהו שמעבר ללאמן את הטכניקה, ילווה אותנו חודש-חודשיים און ליין, שיעבור על הטכניקה, וכ׳ו.

חשוב לי לציין - התקציב שלנו לא גבוה, אני סטודנט והוא עצמאי שרק עכשיו חזר מהמילואים ועוד בשלבי התאוששות.

ממליץ בחום על מייק רוזנר. קודם איש וספורטאי מדהים. הוא נמצא בתל אביב מאחורי קניון עזריאלי, עושה גם אימונים זוגיים שיוצאים זולים במעט מאימון פרטי והוא גם מלווה אונליין.

• פותח/ת השרשור
ממליץ בחום על מייק רוזנר. קודם איש וספורטאי מדהים. הוא נמצא בתל אביב מאחורי קניון עזריאלי, עושה גם אימונים זוגיים שיוצאים זולים במעט מאימון פרטי והוא גם מלווה אונליין.
היי, יודע בערך מה המחירים שהוא לוקח?
התקציב שלנו לחודש (פר אחד), הוא עד 400 גג 500 שקל לאחד... (לליווי טכניקה און ליין לחודש).

כמה לדעתך יעלה אימון זוגי אחד ללמידת טכניקה? (מניח שנצטרך לפחות 1 עד 3 אימונים כאלה להתחלה).

האיזור מצויין, כל איזור המרכז (פ״ת, הרצליה, ת׳א וכ׳ו יכול לעבוד) - אם יש לך עוד המלצות במחירים שלנו, נשמח לשמוע.

*** חשוב לי להדגיש - פחות קריטי לנו כתיבת תוכנית אימונים / תפריט תזונה נכון לזמן הנוכחי.
יש לנו תוכנית שאנחנו רוצים למקסם את התקופה שבה אנחנו נחשבים ״מתאמנים מתחילים״, לפני שנקח מישהו שיעזור לנו עם בניית תוכנית אימונים.
כרגע קריטי לנו רק למידת הטכניקה וליווי רק של טכניקה לחודש-חודשיים.

יכול לשלוח לי הודעה בפרטי ונדבר קצת. מאמין שאוכל לפתור לכם את הבעיה.

אני מאמן כוח ופווארליפטינג, מאמן בתל אביב אימונים אישיים ומלווה מתאמנים אונליין.

אני כרגע במילואים אבל צפוי להשתחרר בימים הקרובים לחודש פלוס מינוס אז אם הצורך הוא אימונים אישיים אפשר לנסות לתאם. באונליין אני מלווה גם תוך כדי המילואים.

יכול לקרוא עליי ועל ה"אני מאמין" שלי בבלוג שלי בפייסבוק, בכללי יכול לתרום לך ולחבר ולפתוח את הראש בנושא הכוח:

@F-E ו @StrongEnough הם מאמנים מעולים.

לא הייתי מתפשר על למידה פרונטלית אם כל הסיבה שלכם לשלם למאמן זה הטכניקה.
אני לא מכיר מאמן פרונטלי טוב באזור המרכז ולחודש במחיר כזה.
אליהו הנקין בירושלים בעיניי הוא הטופ בנוגע לטכניקה, והמחירים שלו מאוד שפויים גם לפרונטלי, בעיניי הוא מספר אחד ואימן את כל לוחצי הבנץ' החזקים ביותר בארץ של כל הזמנים, מלבד חלק מהטופ הישראלי בפאוורליפטינג בכללי כולל אותי את אפי ונווה בתחילת דרכנו.

ברעיון עבודת טכניקה חייבת להתבצע עם תוכנית נכונה, אחרת אתם תחזרו לטכניקה הטבעית והלא נכונה שלכם, אז אני מקווה שאתם יודעים היטב לבנות תוכנית.

אני בעצמי מלווה ספורטאי פאוורליפטינג מהטופ הישראלי כמו אפי ונווה מעליי, אבל אני לא חושב שמתאים שאלווה אתכם, כי אני חושב שאתם צריכים מאמן פרונטלי. וגם אם הייתי מסכים ללוות אתכם אונליין, זה היה חייב להתבצע עם תוכנית ומעקב מצידי, וזה לא מה שאתם מחפשים.

ממליץ לכם לבדוק עם אפי ונווה, אבל בכנות לדעתי הטופ זה אליהו הנקין בירושלים במחיר מצחיק, ולדעתי אל תתפשרו על משהו פרונטלי לכמה מפגשים או ליווי אונליין מלא עם תוכנית ומעקב.

בהצלחה

היי, יודע בערך מה המחירים שהוא לוקח?
התקציב שלנו לחודש (פר אחד), הוא עד 400 גג 500 שקל לאחד... (לליווי טכניקה און ליין לחודש).

כמה לדעתך יעלה אימון זוגי אחד ללמידת טכניקה? (מניח שנצטרך לפחות 1 עד 3 אימונים כאלה להתחלה).

האיזור מצויין, כל איזור המרכז (פ״ת, הרצליה, ת׳א וכ׳ו יכול לעבוד) - אם יש לך עוד המלצות במחירים שלנו, נשמח לשמוע.

*** חשוב לי להדגיש - פחות קריטי לנו כתיבת תוכנית אימונים / תפריט תזונה נכון לזמן הנוכחי.
יש לנו תוכנית שאנחנו רוצים למקסם את התקופה שבה אנחנו נחשבים ״מתאמנים מתחילים״, לפני שנקח מישהו שיעזור לנו עם בניית תוכנית אימונים.
כרגע קריטי לנו רק למידת הטכניקה וליווי רק של טכניקה לחודש-חודשיים.
עבדתי איתו ב2019 אז משער שדברים השתנו מאז, שווה לדבר איתו. בכל אופן גם אני הלכתי רק לכמה אימונים פרונטליים כדי לדייק טכניקה ומשם המשכתי לבד. הוא ממש עזר לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית