עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אני שוקל לקנות אותו, איך הוא באמת? איבדת כבר את הרצון לחיות?קניתי בEBAY ב200 את הראמבל רולר השחור
לפי מה שהבנתי הוא כאילו הכי אכזרי מכל הfoam rollers
כי השחור יותר חזק מהכחול ומשהו עם הקוצים האלה גם מוסיף לכאב ושחרור השרירים
גם אני שוקל לקנות אותו, איך הוא באמת? איבדת כבר את הרצון לחיות?
כן. הרבה גברים הם גרושים עכשיו כי האישה חשבה שמדובר ברומן S&M.שכנעתם אותי לקנות גם.
זה משאיר סימנים?
שכנעתם אותי לקנות גם.
זה משאיר סימנים?
כן. הרבה גברים הם גרושים עכשיו כי האישה חשבה שמדובר ברומן S&M.
כרגע אני באמת על סף התנזרות. רק שהפילים יפסיקו לרוץ פה!!!בחור בשם רומן משאיר סימנים אחרי השימוש?
אחי,
תפסיק עם האלכוהול.
מה אתה עושה איתו שאתה באמת מרגיש כל כך טוב ?הוא מעולה
ההשקעה הכי טובה שעשיתי לחדר כושר (אחרי חגורה)
אני משתמש בו לפני אימון לגב ורגליים ואני מרגיש כל ס"מ וס"מ באזורים שאני משתמש בהם
ואני מרגיש כמו חדש
הוא יכאב לך פעם ראשונה שתעשה את זה, פשוט תתרגל לכאב ולא תפסיק כי כואב
אחרי 20 גלגולים על הגב למרות שזה ממש ממש כואב את תקום ותרגיש כאילו עברת החלפת איברים בגוף
אני מציע בנוסף לfoam roller לקנות כדור להקרוס ב30 שקל באיביי לנקודות ספציפיות לאזורים כמו התחת, כתף (מקדימה בעיקר אבל אני גם משתמש באזור הכתף האחורית כי יש שם נקודה שזה ממש עוזר לי בה שבfoam roller אני לא מרגיש אותה בכלל) והמפשעה (בנקודות פנימיות ועמוקות)
שעם foam roller זה כמעט יהיה בלתי אפשרי להשתמש בו באזורים האלה
השילוב של ה2 לפני אימון בפעמיים הראשונות יהיה כואב אבל לאחר מכן אתה תתחיל להרגיש את הקסם פועל ואת השרירים יותר משחוררים וכמו חדשים
מה אתה עושה איתו שאתה באמת מרגיש כל כך טוב ?
אני מתגלגל עליו ואני מרגיש רק משוחרר
במגה ספורט כאילו? זוכר כמה עולה? מקסימום אני אקפוץ לבדוק שם.יש במרכז one. החנות שצמודה לקולנוע שם. קרוב לבלאק. בפינה השמאלית איפה שמוצרי הספורט. קניתי מישם לפני חצי שנה.
די קשיח ומתאים למי שלא מחפש משהו סופר כואב.
בנתיים עברתי לגריד של טריגר פוינט. קניתי מהאתר.
אם לא הסתדרת דבר איתי אני אתן לך את שלי . אמור להיות עוד הטלפון.
אם יש איזושהי דרך לשלם במזומן או פייפאל אני אקח.אני מוכר את הרולר הרגיל ב100 ש"ח ואת הראמבל רולר (עם השפיצים) ב250 ש"ח
תוסיף לזה משלוח של 20 ש"ח בדואר רשום
אפשר לשלם באשראי