הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים מוגזמת/מזיקה?

עשהאל

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכולם,
אני מתאמן בערך חודש וחצי במכון כושר ואני עושה תוכנית אימונים a b כאשר אני מתאמן 4 פעמים בשבוע (ראשון שני רביעי וחמישי) כשהמטרה שלי היא לעלות במשקל.
בשבועיים האחרונים התחלתי להתאמן בנוסף גם בבית פעמיים ביום , איך שאני מתעורר ולפני השינה כשהאימון שלי בבית הוא 90 שכיבות שמיכה , 40 מתח ו7 דקות בטן. אני מתאמן בבית 5 פעמים בשבוע (ראשון שני רביעי חמישי ושבת).
השאלה שלי האם התוכנית הזאת מזיקה והשריר שלי לא נח מספיק?
במקרה שכן עדיף לוותר על האימונים בבית בכלל ולהישאר רק עם האימונים במכון?

במידה והתוכנית שלך בחדר כושר טובה-סבירה האימונים בבית מיותרים ואתה לא נותן לשריר לנוח, תזכור, שריר נבנה במנוחה אתה לא יכול לאמן אותו 24/7 במיוחד לא כמתחיל.

👋

אצטט את הדברים שהכי קריטיים לי לענות לך ואנסה לתמצת ככל האפשר.

אני מתאמן בערך חודש וחצי במכון כושר ואני עושה תוכנית אימונים a b
כמתאמן מתחיל תוכנית פיצולים תעשה לך פחות טוב מאימון כח FBW או SS שיאפשר לך להתקדם במשקלי העבודה שלך, למשקלים סבירים בהחלט שמשם תוכל להמשיך לאיזה כיוון שתרצה. (נפח\עצימות או במילים אחרות בילדינג\ליפטינג - אבל זה כבר סתם להשתעשע)

המטרה שלי היא לעלות במשקל.
SS היא התוכנית בשבילך.

התחלתי להתאמן בנוסף גם בבית פעמיים ביום , איך שאני מתעורר ולפני השינה
גם חדר כושר וגם בבית?
התלהבות יתר.. ונזק.
תפסיק עם זה.
אלא אם מדובר באירובי בלבד.
אני מתאמן בבית 5 פעמים בשבוע
אתה מתאמן 4 פעמים בחדר כושר ועוד 5 פעמים בבית?!
גרוע מאוד.
ממליץ לך בחום להפסיק, שכן לא רק שלא תתקדם לשום מקום אלא שיש יותר מקום לפציעות.
עדיף לוותר על האימונים בבית בכלל ולהישאר רק עם האימונים במכון?
ללא שום צל של ספק.

ויש לך למעלה במאמרים את כל מה שתצטרך לדעת לגביי גדילה במסה, תוכניות אימונים ועוד 😃
🚬🤪🚬

• פותח/ת השרשור
👋

אצטט את הדברים שהכי קריטיים לי לענות לך ואנסה לתמצת ככל האפשר.

כמתאמן מתחיל תוכנית פיצולים תעשה לך פחות טוב מאימון כח FBW או SS שיאפשר לך להתקדם במשקלי העבודה שלך, למשקלים סבירים בהחלט שמשם תוכל להמשיך לאיזה כיוון שתרצה. (נפח\עצימות או במילים אחרות בילדינג\ליפטינג - אבל זה כבר סתם להשתעשע)

SS היא התוכנית בשבילך.

גם חדר כושר וגם בבית?
התלהבות יתר.. ונזק.
תפסיק עם זה.
אלא אם מדובר באירובי בלבד.

אתה מתאמן 4 פעמים בחדר כושר ועוד 5 פעמים בבית?!
גרוע מאוד.
ממליץ לך בחום להפסיק, שכן לא רק שלא תתקדם לשום מקום אלא שיש יותר מקום לפציעות.

ללא שום צל של ספק.

ויש לך למעלה במאמרים את כל מה שתצטרך לדעת לגביי גדילה במסה, תוכניות אימונים ועוד 😃
🚬🤪🚬

קודם כל תודה על התגובה המפורטת.
דיברתי עם מאמן אחד בחדר כושר ועוד מאמן שאני מכיר בתור חבר והם אמרו שהאימונים בבית זה בסדר לגמרי ויש כאלה שאמרו שלא.
הייתי מתאמן בבית פעמיים ביום בנוסף למכון כושר והייתי עושה כל אימון 90 שכיבות שמיכה 40 מתח ו7 דקות בטן.
בכל מקרה אני מפסיק לגמרי עם האימונים בבית כי אני מרגיש כאבים בידיים וגם עניין המנוחה חשוב מאוד.
להתאמן בבית בנוסף למכון כושר רק על תרגילי בטן זה בסדר או שגם עדיף שלא?
דבר שני אני בתכנית AB כבר חודש וחצי ואני שותה גיינר ואוכל הרבה תוך כדי ועליתי 4-5 קילו.
תוכל להסביר קצת יותר על תוכנית הSS לעומת תוכנית AB?
אני מתאמן בתכנית AB כשביום שאני עושה A - רגליים , חזה יד קדמית ובטן וB - גב כתפיים יד אחורית ובטן.
המאמן רשם לי לרוב התרגילים לעשות 4 סטים עם 10 חזרות ויש תרגילים של 3 סטים ו10 חזרות.
מתכניות שראיתי באינטרנט רשום לעשות בין 6-8 חזרות ו2 סטים או 3.
המאמן במכון כושר שלי הוא טמבל , ואני יודע את זה בוודאות כי עשיתי סקוואטים לא נכון והוא אמר לי שזה בסדר והיו לי כאבי גם מטורפים עד שאח שלי הראה לי איך לעשות נכון.
אם מישהו יוכל להסביר לי על התוכניות , איזה תרגילים מומלץ לבצע ( הבנתי שעדיף להשתמש במשקולות מאשר מכונות) וכמה סטים וחזרות.
אני לא רוצה להמשיך להתאמן מבלי לדעת מה אני עושה ולגרום לנזק ופגיעה בגוף.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית