הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה גיינר עדיף ?

YakirTraining

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
1
24
1
שלום,
אני מתלבט בין 2 גיינרים:
1. DYMATIZE - SUPER MASS GAINER 5.5 KG
2. אבקה לעליית מסת שריר סיריוס מאס משקל 5.45 ק"ג

אני מדבר נטו על איכות הגיינר, מה יותר טוב ?
הבעיה העיקרית שלא מצאתי חנות שמוכרת את הגיינר השני למרות שמופיע להם באתר אני התקשרתי אישית לחנויות
וזה לא קיים במלאי בגלל שהם העלו את המחירים והחנויות מסרבות לקנות את המוצר במחיר יקר יותר. לכן אני נשארתי
רק עם הגיינר הראשון, אני מעוניין לקנות אותו בטעם וניל, יש כאן אנשים עם ניסיון בטעם הזה בשביל להמליץ לי עליו ?
בדקתי כמה דברים על הגיינר הראשון וראיתי שהוא לא ממש איכותי, מבחינת ריח, טעם, גושים וכל זה, לעומת הגיינר השני
שלא שמעתי עליו שמועות רעות.

בכל מקרה אני לא מבין גדול בתחום של התוספות ולכן באתי להתייעץ איתכם 😃

נתונים:
גובה - 1.73 מטר
משקל - 69 קילו
מטרה - 80 קילו

תודה על העזרה.

אני מדבר נטו על איכות הגיינר, מה יותר טוב ?
שניהם גיינרים טובים של חברות טובות. הסיריוס מאס קצת יותר יקרה.
הבעיה העיקרית שלא מצאתי חנות שמוכרת את הגיינר השני
הסיריוס מאס פחות נפוץ ברחבי הארץ לעומת הסופר מאס.
אני מעוניין לקנות אותו בטעם וניל, יש כאן אנשים עם ניסיון בטעם הזה בשביל להמליץ לי עליו ?
הרבה אנשים טוענים שוניל טעם לא טעים במגוון אבקות חלבון וגיינרים של חברות כאלה ואחרות.
בדקתי כמה דברים על הגיינר הראשון וראיתי שהוא לא ממש איכותי, מבחינת ריח, טעם, גושים וכל זה, לעומת הגיינר השני
הגיינר דווקא כן איכותי. דימטייז חברה טובה. אני לא יודע לומר לך במדויק לגבי הפרמטרים הנ"ל מהסיבה שלא היה לי את הגיינר, אבל תוכל לבדוק כאן, בחוות דעת על מוצרים - https://www.lbs.co.il/threads/41590/

מעבר למה שרשמתי, למה החלטת שאתה צריך גיינר? אתה לא מצליח לאכול? הלו"ז שלך עמוס? אפשר להסתדר יופי עם הגיינר בידי אורחות מאוזנת במהלך היום. ניתן להכין גם שייקים שיכולים להוות אפילו פתרון טוב יותר מהגיינר וזאת משום שניתן להכין אותו ממרכיבים איכותים יותר(שיבולת שועל, חמאת בוטנים כשומן איכותי שאין בגיינרים, לדוגמא).
אתה מוזמן לעיין באשכול שפתחתי לריכוז ארוחות גדולות למסה לאנשים שמתקשים להרכיב ארוחות גדולות, יש שם בין היתר שייק שיכול להוות תחליף לגיינר - https://www.lbs.co.il/threads/61720/

שים שניה את שניהם מולי (תן לינקים לאתר ישראלי) ואגיד לך את דעתי
הרבה פעמים רק מהשמות של הגיינרים אני כבר מתבלבל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית