הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרגניל ומים

FEMENEN

משתמש קבוע
1,052
273
נק' מוניטין:
582
1,052
273
לפי המידע שמוצג ברשת שימוש בפרגניל חובה עם מים בקטריוסטטים כדי שהחומר לא יתקלקל, מצד שני אני דיברתי עם אנשים שלוקחים חומרים שנים והתחרו בחו"ל שלא מכרו לי כלום ובלי אינטרס שאומרים לי שהם משתמשים בפרגניל כחול לבן שיש בארץ עם המים שמגיעים איתו ושואבים עם מזרק אינסולין למינון מדוייק ואומרים שלא חייב מים בקטריוסטטים ואחרי שמערבבים את האבקה פשוט לשמור במזרק במקרר ולשאוב ממנו.
עד כמה זה נכון?

לפי המידע שמוצג ברשת שימוש בפרגניל חובה עם מים בקטריוסטטים כדי שהחומר לא יתקלקל, מצד שני אני דיברתי עם אנשים שלוקחים חומרים שנים והתחרו בחו"ל שלא מכרו לי כלום ובלי אינטרס שאומרים לי שהם משתמשים בפרגניל כחול לבן שיש בארץ עם המים שמגיעים איתו ושואבים עם מזרק אינסולין למינון מדוייק ואומרים שלא חייב מים בקטריוסטטים ואחרי שמערבבים את האבקה פשוט לשמור במזרק במקרר ולשאוב ממנו.
עד כמה זה נכון?
נכון בהנחה שמדובר בשימוש חד-פעמי.
אגב, מה זה משנה אם הם לוקחים חומרים שנים ו/או התחרו בחו"ל?

בדקתי אותו על בדיקת הריון לאחר ששיחקתי עם הקפאה \ קירור
יכול לאמת, אבל ייתכן שיש ירידה בפוטנטיות

• פותח/ת השרשור
כי אנשים כבר משתמשים שנים בפרגניל בדרך הזאת אז או שהם ממש מטומטמים או שהם יודעים מה הם עושים.
ואיך אפשר בדיוק לבדוק אם זה נכון?

ולגביי מה שאמרתי?
לכאורה מאשר, אבל אתה לא קבוצת בקרה סבירה.
מדובר בתרופת מרשם עם התוויה ברורה. צריך להיות כסיל מהביל בכדי ללכת ולהכריז שמתוך "ניסיון" החלטת שההתוויה מיותרת.

לכאורה מאשר, אבל אתה לא קבוצת בקרה סבירה.
מדובר בתרופת מרשם עם התוויה ברורה. צריך לניות כסיל מהביל בכדי ללכת ולהכריז שמתוך "ניסיון" החלטת שההתוויה מיותרת.
בהחלט לא מיותרת, אבל ניתן להניח שההקפאה לא בהכרח פוגעת במבנה הפפטיד. אז אם ידם אינה משגת, זה פתרון לקמצנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית