הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה וסיבולת שריר, אפשרי ?

בר צ

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אהלן,
יש לי חודשיים עד הצבא ואני כרגע מתאמן אינטנסיבית על מנת לתת מקסימום מעצמי ולהשתפר עד כמה שאני יכול.

תוכנית ABC - שלושה פעמים בשבוע
סיבולת שריר (מתח מקבילים שכיבות סמיכה וסקוואטים) - פעמיים בשבוע
ריצות - פעמיים בשבוע בעצימות נמוכה, 5 קילומטר מקסימום

דוגמה של שילוב ביניהם
יום ראשון - גב ויד קדמית
יום שני - ריצה, שכיבות סמיכה ומקבילים (עובד על שרירים שלא עבדתי יום קודם)

השאלה שלי אם זה פוגע בהתאוששות שלי למרות שאני לא עובד על אותם שרירים .. מה אתם אומרים ?

אתה מתאמן לקראת הצבא? או מנסה לנצל זמן אימונים כמה שיותר טוב לפני שתתגייס ולא תוכל להתאמן?
במידה והמטרה היא לקראת הצבא לאן אתה מתגייס?

• פותח/ת השרשור
אתה מתאמן לקראת הצבא? או מנסה לנצל זמן אימונים כמה שיותר טוב לפני שתתגייס ולא תוכל להתאמן?
במידה והמטרה היא לקראת הצבא לאן אתה מתגייס?

לקראת הצבא.. אתה יודע להיראות טוב (מכון) וגם לקרא. המשקלים על האלונקות.

גדודים ומשם לצאת לגיבוש יחטיות

תסתכלו שוב על השאלה בכותרת תגידו לי מה אתם חושבים ..

אני לא רוצה לייעץ לך סתם, אני לא מהמבינים הגדולים, אבל אם אתה רוצה להיראות טוב כנראה שתוך חודשיים זה לא יקרה. להתאמן לקראת הצבא אתה יכול, אני אישית מציע לך להתחיל ss. אני הייתי מת להתחיל את התוכנית הזאת, לצערי אין לי זמן ואפשרות בצבא. אתה תעלה מהר במשקלים וזאת תוכנית שבנויה מתרגילים מורכבים שיתנו לך בסיס חזק וטוב. חשוב שתשים לב איך אתה מכניס גם אירובי כי אתה לא רוצה להתעלף אחרי דקה של ריצה, בטח שלא בגיבוש יחטיות. למרות שגם כאן, חודשיים זה לא האידאל.

ובתכלס אם אתה מתגייס עוד חודשיים צא מהר להשתכר ולעשות דברים של אזרחות. סתם לך להתאמן. סתם לך תשתכר. סתם לא.
סליחה זה הסמ״ר שבי מדבר.
צא להשתכר.
לך תתאמן.
.

כל פעילות גופנית שתבצע מכל סוג שהיא (כוח מירבי, כוח מתפרץ, סבולת שרירית) שתגרום לתשישות שרירית תגרום גם לעליה במסת שריר במידה כמובן שתזונה מתאימה. חשוב לציין שבמשקלים גבוהים תהיה עליה משמעותית יותר במסת השריר

לגבי התכנית שאתה רוצה לבצע, לא ציינת מה רמתך באימונים לכן אין לאף אחד פה אפשרות לתת השערה האם תתאושש או לא. אבל תיאורתית אם רמתך מתאימה זה אפשרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית