הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Caffeine

• פותח/ת השרשור animal
  • פורסם בתאריך
יש מוצר מומלץ פחות או יותר? מבחינת אפקטיביות או שזה לא משנה?
אתה שותה קפה לפני אימון?
אם לא, תנסה לפני שאתה קופץ לתוספים, אני שותה קפה לפני אימון וזה מביא לי מלא אנרגיה לאימון שלי.
לא אומר שתוספים זה דבר רע...פשוט לפעמים חבל על הכסף אם אפשר בלי.
15~20 דקות לפני אימון.
בהצלחה ;)

לא כיף קפה לפני אימון, צריך הרבה כדי להגיע לכמות מספקת של קפאין ואז אתה סתם מלא במים חמים.
אני הכי אוהב את של pro lab

לא כיף קפה לפני אימון, צריך הרבה כדי להגיע לכמות מספקת של קפאין ואז אתה סתם מלא במים חמים.
אני הכי אוהב את של pro lab
אני שותה קר חחח [נותן לזה להתקרר...אין לי בעיה עם הטעם חח]
אבל כל אחד ומה שעובד לו P=

• פותח/ת השרשור
כן אני שותה קפה לפני אימון בתסופת של JYM לאלה שמכירים ...אגב עובד נפלא.
ובדיוק כמו זה שכתב פה למעלה , לוקח לי חצי שקית קפה כדי להרגיש אפקט...אז לפני מה שהבנתי זה לא משנה איזה קפאין לקחת?
פשוט הבנתי שיש כמה סוגים של קפאין או משהו כזה
Advanced Caffeine/
Thermo Fire
וכל מיני שטויות כאלה ואחרות השאלה אם יש הבדל או משהו?

נערך לאחרונה:
כמה זה "שוקל יותר", אני חושב שהקפאין שלי לא משפיע
אני גם חשבתי על זה אתמול. אני שוקל 110, לקחתי 600 מ"ג אתמול לפני האימון ואני ממש לא בטוח שזה השפיע עליי... אני חושב לעשות הפסקה מכל מה שמכיל קפאין לכמה זמן (במקרה שלי זה כוס נס חזק בבוקר ולפעמים קפאין לפני אימון) ולראות אם זה ישפיע אחר כך

יש מוצר מומלץ פחות או יותר? מבחינת אפקטיביות או שזה לא משנה?
קנה קפאין מחברה מוכרת.
אני משתמש בקפאין של Prolab, מוצר מעולה.
עדיף כמובן למוצר עם כמה שיותר טבליות ומינון גבוה. ל-Prolab יש 100 טבליות 200 מ"ג קפאין בכל טבליה.

חשוב לא לצרוך קפאין ממקורות אחרים, בכדי שהאפקט של הקפאין לפני אימון יהיה יעיל ומקסימלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית