הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PROLAB ADVANCED CAFFEINE

edenyehuda

משתמש מתחיל
88
10
נק' מוניטין:
13
88
10
מישהו ניסה את ה קפאין הזה ?
אני יודע שקפאין עוזר לירידה במשקל ... אני עכשיו בתקופת מסה אז זה יפגע בי ?
אני הולך לשלב את זה עם קראטין ...
זה טבליות של 200 מילגרם ....

אני משתמש, אבל לא ב advanced. אין לי מושג מה ההבדל חוץ מהקופסא היפה,
אבל הקפאין שלהם עושה את העבודה. גם המחיר ממש סבבה.
וזה לא יפגע לך במסה

• פותח/ת השרשור
אני משתמש, אבל לא ב advanced. אין לי מושג מה ההבדל חוץ מהקופסא היפה,
אבל הקפאין שלהם עושה את העבודה. גם המחיר ממש סבבה.
וזה לא יפגע לך במסה

הקופסא הרגילה זה 200 מילגרם קפאין וה ADVANCED זה גם 200 מיליגרם כך שאין לי מושג מה ההבדל ... קניתי אותו רק בגלל שהוא מתקדם חח מעניין מה היו התוצאות שלו

הקופסא הרגילה זה 200 מילגרם קפאין וה ADVANCED זה גם 200 מיליגרם כך שאין לי מושג מה ההבדל ... קניתי אותו רק בגלל שהוא מתקדם חח מעניין מה היו התוצאות שלו
אחרי הכל, קפאין זה קפאין. בטח אותו דבר עם איזה שיט שיווקי אחר. בכל מקרה, אחלה קפאין. תהנה

מניאק אם הם לא שינו את השם רק בשביל להעלות מחיר....

ולמה שתיקח קפאין בתקופת מסה ?

אלא אם הוא לא עושה פעילות כוח עצימה או אירובית עצימה אני לא ממש רואה תועלת בלקחת קפאין.
מה.
יש אימונים שאני מגיע אליהם ואני לא שותה קפה ואני מרגיש כמו חרא ולא מרים כלום מידי פעם יש חרא ימים אז אני מפצה בקפאין.

אלא אם הוא לא עושה פעילות כוח עצימה או אירובית עצימה אני לא ממש רואה תועלת בלקחת קפאין.
אני משתמש בזה הרבה פעמים אפילו במסה. לפעמים אתה אחרי יום ארוך, כבר מותש, אז אתה לוקח כדור וזה מסדר אותך.
האימונים הכי טובים שלי, עם השיאים הכי גבוהים היו על קפאין

למה שתיקח קפאין בתקופת מסה ?
מה הקשר בין קפאין ומסה\חיטוב?
קפאין לא עושה כמעט כלום כ'שורף שומן', וגם אם כן, מה רע במסה בחומר שממריץ את קצב חילוף החומרים שלך או מסייע בשרפת שומן בדרך ישירה?
אני אישית חושב שכדאי לקחת קפאין לפני כמעט כל אימון (אלא אם כן אתה מתאמן יותר מארבע פעמים בשבוע), גם אם אתה לא מרגיש עייף. הוא מעורר ומפקס אותך ומשפר ביצועים.

ההבדל בין הקפאין הזה לקפאין הרגיל של החברה (מלבד המחיר, שגבוה בהרבה בגרסת ה-Advanced), הוא שהקפאין ב-Advanced מגיע ממקורות טבעיים;
תמצית תה ירוק ותה לבן, תמצית קפה ירוק, קקאו ועוד.
ניסיתי למצוא בשבילך חוות דעה על המוצר. אף אחד לא השווה אותו למוצר הרגיל. חלק אמרו שהרגישו מעולה, חלק גרם להם לרעידות ולהרגשה לא נעימה, חלק אמרו שלא עבד. כמו כל קפאין רגיל.
ממה שמצאתי לאחר חיפוש ארוך, נשמע שההבדל היחיד מבחינת הלקוחות הוא שבמוצר הזה הרגשת המרץ והאנרגיה מהקפאין נשארת לאורך זמן ארוך יותר.
לטענת החברה, כל התמציות האלו מכילות תכונות אנטי-אוקסידנטיות חזקות (שזה נכון), אבל בכדור יש 200 מ"ג קפאין, זאת אומרת שכנראה לקחו בעיקר או רק את הקפאין מכל תמצית שכזו, כך שלא באמת נשארו מרכיבים אחרים מאותם מקורות טבעיים.

בעיניי, סתם בזבוז כסף. זה יקר יותר ומכיל כמעט חצי מהכמות לעומת המוצר הרגיל. אלא אם כן קפאין רגיל גורם לך לאיזו בעיה מיוחדת, לא הייתי קונה סתם דברים נוצצים ויקרים. בדרך כלל אלו פחות טובים מהמוצר המוכרים והבסיסיים (דוגמת קריאטין מונוהיידרט מול פורמולות קריאטין נוצצות\Kre-Alkalyn).

מה הקשר בין קפאין ומסה\חיטוב?
קפאין לא עושה כמעט כלום כ'שורף שומן', וגם אם כן, מה רע במסה בחומר שממריץ את קצב חילוף החומרים שלך או מסייע בשרפת שומן בדרך ישירה?
אני אישית חושב שכדאי לקחת קפאין לפני כמעט כל אימון (אלא אם כן אתה מתאמן יותר מארבע פעמים בשבוע), גם אם אתה לא מרגיש עייף. הוא מעורר ומפקס אותך ומשפר ביצועים.

ההבדל בין הקפאין הזה לקפאין הרגיל של החברה (מלבד המחיר, שגבוה בהרבה בגרסת ה-Advanced), הוא שהקפאין ב-Advanced מגיע ממקורות טבעיים;
תמצית תה ירוק ותה לבן, תמצית קפה ירוק, קקאו ועוד.
ניסיתי למצוא בשבילך חוות דעה על המוצר. אף אחד לא השווה אותו למוצר הרגיל. חלק אמרו שהרגישו מעולה, חלק גרם להם לרעידות ולהרגשה לא נעימה, חלק אמרו שלא עבד. כמו כל קפאין רגיל.
ממה שמצאתי לאחר חיפוש ארוך, נשמע שההבדל היחיד מבחינת הלקוחות הוא שבמוצר הזה הרגשת המרץ והאנרגיה מהקפאין נשארת לאורך זמן ארוך יותר.
לטענת החברה, כל התמציות האלו מכילות תכונות אנטי-אוקסידנטיות חזקות (שזה נכון), אבל בכדור יש 200 מ"ג קפאין, זאת אומרת שכנראה לקחו בעיקר או רק את הקפאין מכל תמצית שכזו, כך שלא באמת נשארו מרכיבים אחרים מאותם מקורות טבעיים.

בעיניי, סתם בזבוז כסף. זה יקר יותר ומכיל כמעט חצי מהכמות לעומת המוצר הרגיל. אלא אם כן קפאין רגיל גורם לך לאיזו בעיה מיוחדת, לא הייתי קונה סתם דברים נוצצים ויקרים. בדרך כלל אלו פחות טובים מהמוצר המוכרים והבסיסיים (דוגמת קריאטין מונוהיידרט מול פורמולות קריאטין נוצצות\Kre-Alkalyn).
אתה אגדה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית