הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני טסטוסטרון אפשרי בלבד?

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
זה אמנם רחוק ממני, רק עכשיו סיימתי PCT של סייקל ראשון, אבל עניין אותי לדעת, אפשרי בסייקל השני להשתמש שוב בטסטוסטרון בלבד ורק לשחק עם המינונים או שיהיה חייב לשלב חומרים נוספים? (לדוגמא דיבול).

אני מדבר כמובן מבחינת אפקטביות. יהיה תוצאות טובות מסייקל שכזה?
הסיכון לג'ינו ושאר הירקות עולה? ולגבי זמן הסייקל והPCT כמו בסייקל הראשון?

לדעתי בהחלט אפשר, אבל לשלב חומרים עדינים כמו בולדנון יכול להועיל
בהנחה ואתה לא רוצה להתפרע

תלוי מה המטרה לטווח ארוך , אני בטוח שלא ניתן להגיע לרמת פרו…
אבל ניתן לשפר מסת שריר בגרף עולה , כמובן תזונה ואימונים על פי הספר.

זה אמנם רחוק ממני, רק עכשיו סיימתי PCT של סייקל ראשון, אבל עניין אותי לדעת, אפשרי בסייקל השני להשתמש שוב בטסטוסטרון בלבד ורק לשחק עם המינונים או שיהיה חייב לשלב חומרים נוספים? (לדוגמא דיבול).

אני מדבר כמובן מבחינת אפקטביות. יהיה תוצאות טובות מסייקל שכזה?
הסיכון לג'ינו ושאר הירקות עולה? ולגבי זמן הסייקל והPCT כמו בסייקל הראשון?

הי,

א. בהחלט שאפשרי ואף רצוי למשתמש הרגיל שלא מתכוון לעלות על הבמה ורוצה תוספת בשר חמודה בלי להתפרע.
ב. לא משנה איזה סייקל תבנה - ב90% מהפעמים הסייקל השני הוא תמיד נמוך יותר תוצאתית מהראשון, כי בראשון אפשר לומר שהגוף בערך מתחיל להאיץ מאפס בעוד סייקל שני אתה כבר מתחיל מ70 להאיץ, אז התוצאות בעין לעיתים פחות דרסטיות מהראשון.
ג. הסיכוי לג'ינו עולה עם המינונים עקב רמות ההמרה הגבוהות יותר - משמע יותר אסטרוגן צף.
ד. זמנים יכולים בהחלט להישאר אותו הדבר.

הי,

א. בהחלט שאפשרי ואף רצוי למשתמש הרגיל שלא מתכוון לעלות על הבמה ורוצה תוספת בשר חמודה בלי להתפרע.
ב. לא משנה איזה סייקל תבנה - ב90% מהפעמים הסייקל השני הוא תמיד נמוך יותר תוצאתית מהראשון, כי בראשון אפשר לומר שהגוף בערך מתחיל להאיץ מאפס בעוד סייקל שני אתה כבר מתחיל מ70 להאיץ, אז התוצאות בעין לעיתים פחות דרסטיות מהראשון.
ג. הסיכוי לג'ינו עולה עם המינונים עקב רמות ההמרה הגבוהות יותר - משמע יותר אסטרוגן צף.
היי אביעד, אני שואל בקשר לסעיף ב׳.
אם למשל מישהו עושה סייקל ראשון והתזונה והאימונים שלו וגם החומרים לא היו משהו. ובסייקל השני (אחרי שנה שהפסיק) הוא לוקח חומרים רמה רפואית, תזונה ואימונים א א. הוא יגדל יותר לא? זה עד כדי כך משנה הסייקל הראשון שאפילו אם מחרבנים אותו הוא יהיה הכי טוב?

היי אביעד, אני שואל בקשר לסעיף ב׳.
אם למשל מישהו עושה סייקל ראשון והתזונה והאימונים שלו וגם החומרים לא היו משהו. ובסייקל השני (אחרי שנה שהפסיק) הוא לוקח חומרים רמה רפואית, תזונה ואימונים א א. הוא יגדל יותר לא? זה עד כדי כך משנה הסייקל הראשון שאפילו אם מחרבנים אותו הוא יהיה הכי טוב?
ככל שתשקיע יותר בסייקל ותעבוד לפי הספר תמקסס יותר את התוצאות והאפקטיביות שתוכל לממש מהסייקל.
אם הסייקל הראשון לא היה רפואי לעומת זה שיבוא - מן הסתם שיהיה הבדל בולט.
מנוחה של שנה מסייקלים ואז כניסה לסייקל הבא מן הסתם תתן קפיצת מדרגה גבוהה יותר.
תראה מה שאביעד אמר נכון,על הנייר בסייקל ראשון מן הסתם ההתקדמות חייבת להיות הכי מקסימלית מכל היסטוריית הסייקלים שיהיו לך,זה בערך די עובדתית,אבל ברגע שאתה מציין שבקושי השקעת ולקחת חומרים סוג ב' אפשר להגיד לך תשובה אחרת,שכן.
אי אפשר להגיד לך שסייקל ראשון הוא ה-התקדמות הגבוהה שתהיה לך,זה תלוי ברמת ההשקעה שתתן מעצמך..
בכל מקרה,אני אניח את דעתי כאן ואגיד לך שבסייקל השני תוכל להשיג תוצאות מרשימות יותר..
אני לא רואה סיבה למי שכן מסייקל לא להשקיע מקסימום בשביל למקסס את התוצאות - כי אם לא אז למה מראש?

ככל שתשקיע יותר בסייקל ותעבוד לפי הספר תמקסס יותר את התוצאות והאפקטיביות שתוכל לממש מהסייקל.
תראה מה שאביעד אמר נכון,על הנייר בסייקל ראשון מן הסתם ההתקדמות חייבת להיות הכי מקסימלית מכל היסטוריית הסייקלים שיהיו לך,זה בערך די עובדתית,אבל ברגע שאתה מציין שבקושי השקעת ולקחת חומרים סוג ב' אפשר להגיד לך תשובה אחרת,שכן.
אי אפשר להגיד לך שסייקל ראשון הוא ה-התקדמות הגבוהה שתהיה לך,זה תלוי ברמת ההשקעה שתתן מעצמך..
בכל מקרה,אני אניח את דעתי כאן ואגיד לך שבסייקל השני תוכל להשיג תוצאות מרשימות יותר..
אני לא רואה סיבה למי שכן מסייקל לא להשקיע מקסימום בשביל למקסס את התוצאות - כי אם לא אז למה מראש?
תודה על התשובה ואני אגיד לך שהרבה פעמים אנשים (אני) נכנסים בפזיזות לסייקל בלי באמת לבדוק את המקור שממנו הם מביאים חומרים או בלי לדעת באמת את כל מה שצריך על אימונים ותזונה.
הם חושבים שהם יודעים הכל, אבל תוך כדי הסייקל הם מגלים שזה הרבה יותר מלקחת פרוטוקול מהפורום ולאכול 50 קלוריות לקילו וארבע גרם חלבון לקילו.. הלמידה המשמעותית באה תוך כדי ולא לפני, כי לפני שניסית אין לך באמת מושג.
אז סייקל ראשון אני רואה בתור ניסוי ותהייה וסייקל שני זה כבר הפצצה ויישום של החומר הנלמד בסייקל הקודם..

הוא לא דיג׳יי , למקסם

• פותח/ת השרשור
הי,

ומה לגבי הPCT? אם יש רמות המרה יותר גבוהות, משלבים עוד משהו בPCT או משחקים במינונים?
וכמו שאמר סהר ללכת על בטוח (גם למקסום תוצאות) טווח של שנה מנוחה לגוף יהיה יעיל?

ומה לגבי הPCT? אם יש רמות המרה יותר גבוהות, משלבים עוד משהו בPCT או משחקים במינונים?
וכמו שאמר סהר ללכת על בטוח (גם למקסום תוצאות) טווח של שנה מנוחה לגוף יהיה יעיל?
אני לא אמרתי דבר בצורה כללית בנוגע לזמן מועדף בין סייקל לסייקל הבא.
הוא ציין שהוא מתכנן לקחת תקופת מנוחה פשוט ארוכה, בזמן הזה כבר ממש ארדן החומרים מהדם והוא יוכל לעלות מסה טבעית ולהכנס לסייקל שיבוא בצורה עדיפה יותר וגם לקבל ממנו הרבה יותר.
לרוב אנשים שמסייקלים ואוהבים את זה מתחילים את הפרוטוקול של הפיסיטי שלהם,מסיימים אותו מבצעים בדיקות דם ובודקים מה המצב,ברגע שהתאוששת לגמרי ,אתה בנקודת התחלה רגילה להתחיל סייקל מבחינה בריאותית . הכל בסהכ עניין שלך.
אני משער שאתה מבין שלתת לגוף מנוחה יותר ארוכה בין לבין תתן לגוף יותר הקלה והתאוששות מהירה יותר לסייקל הבא.
אין לי שום הערכה או שיעור לתת לך לתקופת זמן מנוחה,הכל עניין שלך בעצמך והסובלנות שלך בעיקר חח..

סתם שאלה בהקשר הזה - למה אי אפשר להתקדם על כמות מינימלית של טסט', אם בלאו הכי זו רמה שגדולה פי כמה וכמה ממה שיש למתאמן טבעי בדם ?

ז"א נגיד רק להזריק 500 טסט במשך כמות בלתי מוגבלת של סייקלים

סתם שאלה בהקשר הזה - למה אי אפשר להתקדם על כמות מינימלית של טסט', אם בלאו הכי זו רמה שגדולה פי כמה וכמה ממה שיש למתאמן טבעי בדם ?

ז"א נגיד רק להזריק 500 טסט במשך כמות בלתי מוגבלת של סייקלים
אתה מתכוון ללהזריק 500 טסט בשבוע "לנצח" (נגיד במשך 5 שנים רצוף), או לביצוע של הרבה (נגיד 8?) סייקלים מלאים (כולל PCT וכו') שמכילים אך ורק 500 טסט בשבוע, כלומר סייקל ראשון "קלאסי" שמבוצע מספר פעמים?

אתה מתכוון ללהזריק 500 טסט בשבוע "לנצח" (נגיד במשך 5 שנים רצוף), או לביצוע של הרבה (נגיד 8?) סייקלים מלאים (כולל PCT וכו') שמכילים אך ורק 500 טסט בשבוע, כלומר סייקל ראשון "קלאסי" שמבוצע מספר פעמים?
האמת אם כבר העלית את האופציה הראשונה, אז גם וגם. מעניין

לגביי א', מה שהולך לקרות זה שהציר שלך יושבת, ומבחינת התקדמות אתה תתקדם הרבה, ולמשך תקופה ארוכה, ומתישהו תפסיק. בדיוק כמו בלי סטרואידים - פשוט תתקדם יותר מאשר היית בלי. אתה תעבור את הסף הגנטי הטבעי שלך.

לגביי ב', בסייקל הראשון תתקדם, בין הראשון לשני תרד קצת ואז בשני תתקדם מעבר לראשון, וכן הלאה, עד שבשלב מסויים תגיע אל מעבר לפוטנציאל הגנטי הטבעי שלך, ותמצה את הפוטנציאל שלך עם חומרים "לייט".
בשלב הזה, על מנת להתקדם, אתה תיאלץ להוסיף חומרים.

אלה שני תסריטים דומים והם מתרחשים בדיוק כמו באימונים - מתישהו צריך להוסיף עומס על מנת להמשיך להתקדם (סטים / חזרות / משקל וכו').
עד שזה כבר נהיה לאט מאוד ודורש המון השקעה ומאמץ / בלתי אפשרי.

הכל בהנחה שהתזונה והאימונים שלך אידיאלים לכל אורך כל התקופות, כמובן. ושלא נפצעת ולא הפסדת שום אימון וכו'.

מתישהו צריך להוסיף עומס על מנת להמשיך להתקדם
אז למה מה שנהוג זה להוסיף חומרים מסייקל לסייקל/ להעלות מינון, לפני שממצים את מה שמוציאים מסייקל במבנה X ?

אז למה מה שנהוג זה להוסיף חומרים מסייקל לסייקל/ להעלות מינון, לפני שממצים את מה שמוציאים מסייקל במבנה X ?
כי אתה בילדר, אתה מכור לעצמך, ואתה רוצה הכל כאן ועכשיו.
סייקל שני של טסטס + דיבול יתן יותר תוצאות מאשר רק טסט, והסייקל הראשון בוצע כ-טסט בלבד בין היתר על מנת לראות איך אתה מגיב לחומרים, ללמוד מזה וכו'.
בהמשך אם הכל הלך בסדר, אין מניעה שתוסיף חומר נוסף בסייקל השני - אתה באמת תראה מזה יותר תוצאות מאשר אם היית עושה שוב רק טסט (בהנחה שתעשה אותו טוב כמובן).

וגם אנשים בד"כ לא חושבים (או מעכלים) שהם בראש של להזריק 15 שנה, למרות שזה בהחלט קורה. המתאמן הממוצע שפונה לסטרואידים אומר לעצמו יאללה נעשה סייקל-שניים, נתפוס מראה טוב בחוף הים ואז נפסיק עם זה. בפועל זה לא ממש עובד ככה.
תחשוב מה היה קורה אם היה כדור שגורם לנשים להראות כמו בר רפאלי. הן היו מתמכרות. בדיוק כמו סטרואידים בשביל בילדרים, או סתם מתאמנים ממוצעים.

איך אתה מגיב לחומרים
שאלה מעניינת בקשר לזה :

יתכן שיש אנשים שהם ספורטאי עילית למרות שבאופן טבעי הם לא מתאימים בצורה אידיאלית לספורט המסויים, אבל תגובת הגוף לחומרים תיקח אותם גבוה יותר מאנשים "מוכשרים" מהם ? ( בשני המקרים אני מדבר על ספורטאים שמשתמשים ).

שאלה מעניינת בקשר לזה :

יתכן שיש אנשים שהם ספורטאי עילית למרות שבאופן טבעי הם לא מתאימים בצורה אידיאלית לספורט המסויים, אבל תגובת הגוף לחומרים תיקח אותם גבוה יותר מאנשים "מוכשרים" מהם ? ( בשני המקרים אני מדבר על ספורטאים שמשתמשים ).
כמו למשל ספורטאים עם הגן UGT2B17, שמאפשר להם להשתמש בטסט בזמן תחרות ולהמנע מלהתגלות בבדיקה?

שאלה מעניינת בקשר לזה :

יתכן ואחד מגיב חזק לחומרים והשני פחות. זה שמגיב יותר יכול להעפיל על זה שמגיב פחות ובעולם ללא סטרואידים )שנות ה30?( הוא היה במקום הריאשון. בקיצור זה עולם של מגיבים

שאלה מעניינת בקשר לזה :

בהחלט מעניינת.

אני חושב שספורטאי עילית זה באמת הגדרה קצת כללית מדי.
לכן אם בבודיבילדינג עסקינן, הרי שמתחרה ממוצע שלו שתגובה טובה לטסט (לצורך העניין) במובן האנבולי לא תהיה מספיקה - כי הפרמטרים למקצוען מתפשטים לכיוונים כמו אסתטיקה, פרופורציה, מטבוליזם בשאר הרקמות - כמו גם דברים שהם מעבר להיבט הפיזי - במובן היותר רוחני.

נסה לחשוב על ענף ספורט ספציפי שבו היתרונות החד גונים של תגובה "טובה" לחומרים (שהם כמובן חד גונים ביחס לאלף פרמטרים אחרים, כשלעצמם הם דווקא מעולים) עולים על דרישות נוספות שנכנסות למשוואה באותו ענף - אני לא הצלחתי.

לעניות דעתי הסיבה שהחומרים הם חלק כל כך חזק מהספורט היום באה מעיקרם של שני דברים:
1. אנחנו תמיד רוצים יותר ממה שיש לנו.
2. קהל הצופים אוהב לראות את הגבולות הולכים ונדחקים לקצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית