הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עליה במסה בעת סייקל שבוע חמישי

• פותח/ת השרשור cnemo
  • פורסם בתאריך

cnemo

משתמש מתחיל
124
1
נק' מוניטין:
11
124
1
שלום לכולם,

אני באמצע סייקל ראשון ( סוף שבוע חמישי) , לוקח טסט אנתת 500מג לשבוע
תפריט 3200 קלוריות, 260 גר חלבון, 350 פחמימות ....

מתחילת הסייקל עליתי כ 6 קג ומשקלי עבודה גדלו ב כ 20%

השבוע לא עליתי במשקל ונראה לי שאפילו קצת ירדתי בנוזלים כי אני מרגיש פחות "נפוח"
מבחינת תזונה ואימונים הכל כרגיל , רק שהשבוע האימונים נהיו קצת יותר קשים ולקחתי יותר זמן בין חזרות.

האם העליה במשקל במהלך הסייקל היא לינארית?, האם זה בסדר שלא עליתי במשקל או שכדאי לי לעלות קלוריות?

• פותח/ת השרשור
אני ישן בסדר, קצת פחות מהשבועות הקודמים, (קושי להרדם)...אבל צובר את ה 8 שעות לפחות...

חוסר שינה יכול לפגום ברמה כזו בעליה במסה?

300 קלוריות להוסיף בחלבון פחמימות או שומן?

חוסר שינה/התאוששות יכול לפגוע בביצועים, מה שקורה לך וכתוצאה מכך לפגוע בעקיפין בעלייה במסת השריר.
את ה300 קלוריות קשה נורא לומר מאיפה הן יגיעו כי זה נורא תלוי בגוף שלך ולמה שהוא מגיב ועל כך רק אתה תוכל לענות (בהיכרות עם הגוף שלך, בתקווה שאתה מכיר)

• פותח/ת השרשור
חוסר שינה/התאוששות יכול לפגוע בביצועים, מה שקורה לך וכתוצאה מכך לפגוע בעקיפין בעלייה במסת השריר.
את ה300 קלוריות קשה נורא לומר מאיפה הן יגיעו כי זה נורא תלוי בגוף שלך ולמה שהוא מגיב ועל כך רק אתה תוכל לענות (בהיכרות עם הגוף שלך, בתקווה שאתה מכיר)

האמת שעד לפני הסייקל חשבתי שאני מכיר את הגוף שלי, אבל תחת אנאבולים קורים כל מיני דברים מוזרים ....🙄

אני פשוט אנסה לישון יותר טוב ואוסיף לתפריט עוד BIG 100 זה 400 קלוריות בערך 30 חלבון 40 פחמימות. אני אוכל 3 ליום עוד אחד לא יהרוג אותי.

דרך אגב התפוחים קינמון פשוט טעים !

כמו שמשה אמר; שים לב שעלית ב 7% ממשקל הגוף.. אתה צריך לתאם קלוריות בהתאם, ויש האומרים "תאכל לפי המשקל שאתה שואף אליו" (שזה נשמע לי כמו מתכון לעליה מלוכלכת, אבל שוב, רק אתה יודע איך הגוף שלך מגיב)..
לא יודע מה זה 100BIG, מקווה שיש לך גם שומנים טובים בתפריט 😃

אני חושב שכדאי להוסיף את ה 300 קלוריות מחלבון, רשמת שאתה צורך 260 ג' חלבון, אך לא רשמת מה משקל גוף הנוכחי שלך.

אל תשכח שהגוף מסנטז חלבון בצורה יותר יעילה על חומרים.

לפי הנתונים שלך, זו פשוט בושה שאתה בסייקל עכשיו.
אחי, אתה שוקל 3 קילו יותר מהגובה. אני פשוט לא מבין למה אנשים קופצים לסייקל כל כך מהר.

לפי הנתונים שלך, זו פשוט בושה שאתה בסייקל עכשיו.
אחי, אתה שוקל 3 קילו יותר מהגובה. אני פשוט לא מבין למה אנשים קופצים לסייקל כל כך מהר.
מי אתה שתשפוט אותו ?
במר ישראל האחרון קטגוריה של 75 קילו+ היו 5-6 מתחרים ביניהם כמה תותחים כבדים כמו גדי טרוני וכו.. אנשים שעברו עשרות של סייקלים ואני לא רואה אותך בא ואומר להם אתם שחיפים של 75 קילו מה אתם עושים סייקל נכון?
אל תכנס לאנשים לחיים זה החלטה שלהם וזה הכול

אלו נתונים שהוא יכול לשפר אותם בצורה משמעותית - טבעי.

והוא על 14 אחוז 3 קילו יותר מהגובה. זה נתונים להתחיל איתם סייקל?

וצודק, יכול להיות שיש לו גנטיקה טובה מאד והוא שוקל מעט מעל הגובה בגלל במנה עצמות.
טוב נו,
שיהיה בהצלחה בסייקל

נערך לאחרונה:
כן? מה אכפת לך אני לא מבין הוא כבר באמצע הסייקל זה א'
ב' אני מכיר מספר אנשים שנורא מתקשים לעלות במשקל גוף גם בצורה טבעית הם פשוט לא מסוגלים לעלות יותר ולא משנה מה הם ניסו או כמה הם אכלו ואילו תוכניות הם עשו, לפעמים קיימים אנשים שלא מסוגלים לעלות יותר כי נקודת ההתחלה שלהם הייתה נורא נמוכה.
בקיצור תתרכז בעניינים שלך ואל תשפוט אחרים.

ב' אני מכיר מספר אנשים שנורא מתקשים לעלות במשקל גוף גם בצורה טבעית הם פשוט לא מסוגלים לעלות יותר ולא משנה מה הם ניסו או כמה הם אכלו ואילו תוכניות הם עשו, לפעמים קיימים אנשים שלא מסוגלים לעלות יותר כי נקודת ההתחלה שלהם הייתה נורא נמוכה.

מה השלב הבא, תדרוש שלום עולמי? 😵‍💫🥊

עד שאתה לא רואה בנאדם אי אפשר לשפוט, צודק

לפי מה שרשמת לי נראה שהבעיה שלך היא שאתה לא כל כך אוכל כמו שצריך מממ 3 ביג 100 ליום לא הייתי אומר שזה תכנון נכון של תפריט למסה אבל אם תתן פה נתונים שלך תכנית אימונים ותפריט אני אוכל לתת דעה יותר עניינית מעבר לך בכלליות 3200 קלוריות על סייקל זנ מעט מאוד אבל עזוב שטויות פרסם את התכנית שלך ואת התפריט שלך ונתונים פיזיים ואנ אתייחס יותר לעומק

אני לא בעד לאכול 5000 קלוריות גם לא בסייקל, אם לא צריך אז למה? סתם עולים בשומן מיותר.
זה שאתה בסייקל לא אומר שאתה יכול לטרוף כמו חזיר.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שרשמת לי נראה שהבעיה שלך היא שאתה לא כל כך אוכל כמו שצריך מממ 3 ביג 100 ליום לא הייתי אומר שזה תכנון נכון של תפריט למסה אבל אם תתן פה נתונים שלך תכנית אימונים ותפריט אני אוכל לתת דעה יותר עניינית מעבר לך בכלליות 3200 קלוריות על סייקל זנ מעט מאוד אבל עזוב שטויות פרסם את התכנית שלך ואת התפריט שלך ונתונים פיזיים ואנ אתייחס יותר לעומק

בכיף:

משקל נוכחי 94 קג, אחוז שומן 15-16 עליתי קצת ב4 שבועות הראשונים של הסייקל.

תוכנית אימונים AB לפי ABXABXX

A
חזה:
בנץ פרס 3X 6-8
פרס בשיפוע חיובי עם דאמבל 3X8
פרפר במכונה 2X10

כתפיים:

מיליטרי פרס 3X8
הנפות לצדדים 3X8

יד אחורית:
בנץ פרס באחיזה צרה עם סופר סט של מקבילים בתוספת משקל או להפך.

B:

רגליים:
סקווט 3X6
דחיקה במכונה 3X8
תאומים בסמיט 3X8

גב:
מתח בתוספת משקל (היום 20 קג) 3XF
חתירה במכונה 3X8
פשיטות גב 2X10

יד קדמית:

כפיפת מרפקים מול מוט 2X10 עם סופר סט

לגבי התפריט:

אני מגוון מדי יום ומכניס כל מה שאני אוכל למחשבון קלוריות של נטוגרין ומתקן אם צריך בערב.
תפריט דוגמא של היום שדי דומה לשאר הימים (בתוספת 300 קלוריות שמשה המליץ , הוספתי עוד ארוחה)

ארוחה 1

100 גרם דגני פיטנס +כוס חלב

ארוחה 2

חטיף ביג 100 (410 קלוריות, 32 חלבון, 47 פחמימות מורכבות, 10גרם שומן)

ארוחה 3

4 כרעיים בגריל ללא עור
כוס וחצי אורז מבושל
כוס וחצי סלט ירקות

ארוחה 4

חטיף ביג 100

ארוחה 5

ספגטי ברוטב עגבניות, (מנה גדולה)
טונה סטארקיסט 5% קופסא
תפוח עץ

ארוחה 6
חביתה מ 3 ביצים בשמן זית
3 פרוסות לחם מלא קל.

ארוחה 7

סקופ חלבון קזאין +כוס חלב

סהכ

3514 קלוריות
258 חלבון
350 פחמימה
108 שומן (בד"כ אני 90-100 גרם שומן)

תוספים וויטמנים שאני לוקח,

ויטמין C, אומגה 3, B12, קריאטין, HMB

זה התפריט בד"כ ביום אימון אני מוסיף סקופ חלבון אחרי האימון על חשבון משהו אחר
3 חטיפי ביג 100 במקום 2 אני אוכל כשאני מפסיד אחת הארוחות (2-3 פעמים בשבוע) עכשיו אני יוסיף את זה קבוע כארוחה נוספת.

מה דעתכם?

נערך לאחרונה:
תוכנית אימון לא יעילה לדעתי
הייתי לוקח משהו כמו 5X5 ובמידה ואתה מתאושש טוב מוסיף לה קצת תרגילי עזר
או אפילו משאיר אותה כמו שהיא

כמה דברים:
חסר לי דדליפט
ובנט אובר/פנדלי רואו
(אתה חותר במכונות - למה ?)

אם כבר פרפר אז חופשי

הייתי עושה יותר סקווטים ומוריד לג פרס

לדעתי גם בנץ' גם בנץ' בשיפוע וגם פרס באימון זה הרבה
תוריד את השיפוע ותוסיף בפרס ובבנץ'
יד אחורית עובדת גם ככה חזק אבל אם אתה רוצה תעשה מקבילים
יד קדמית הייתי מוסיף סט ומוריד חזרות לכיוון ה 6 גג 8

הנפות זה תרגיל סבבה לכתף (זה נראה לי הדבר היחיד שאהבתי בתוכנית פרס+הנפות) - וגם זה יש כאלה שיגידו שזה מיותר

בקיצור זה חלק מהדברים - מסקנה לעבוד 5X5

נערך לאחרונה:
מין הסתם הוא לא יחליף עכשיו תוכנית (או שאולי כן?), אני דווקא הייתי הולך על ה ABC של לייל

למה לא לשנות
אם הוא לא רוצה להחליף תוכנית לגמרי
לפחות שישנה את הקיימת לפי מה שרשמתי לו

למרות שאני הייתי משנה תוכנית
בכל מקרה הוא יתקדם בזה אין ספק, אבל הוא יכול להתקדם יותר ולמצות את הסייקל יותר טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית