הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ עליה במסה בעת סייקל שבוע חמישי

• פותח/ת השרשור cnemo
  • פורסם בתאריך

cnemo

משתמש מתחיל
124
1
נק' מוניטין:
11
124
1
שלום לכולם,

אני באמצע סייקל ראשון ( סוף שבוע חמישי) , לוקח טסט אנתת 500מג לשבוע
תפריט 3200 קלוריות, 260 גר חלבון, 350 פחמימות ....

מתחילת הסייקל עליתי כ 6 קג ומשקלי עבודה גדלו ב כ 20%

השבוע לא עליתי במשקל ונראה לי שאפילו קצת ירדתי בנוזלים כי אני מרגיש פחות "נפוח"
מבחינת תזונה ואימונים הכל כרגיל , רק שהשבוע האימונים נהיו קצת יותר קשים ולקחתי יותר זמן בין חזרות.

האם העליה במשקל במהלך הסייקל היא לינארית?, האם זה בסדר שלא עליתי במשקל או שכדאי לי לעלות קלוריות?

• פותח/ת השרשור
תודה על העצות,

אני לא חושב שאני ישנה תוכנית לגמריי, נראה לי לא דבר סביר לעשות באמצע סייקל ובטח ל ל 5X5, עד שאני ימצא משקלי עבודה אני יבזבז זמן יקר.

לגבי הערות

דד ליפט אני שונא :( הטכניקה שלי גרועה והזנחה של גב תחתון לא עושה לי טוב, אחרי הסייקל הבטחתי לעצמי לשפר את הטכניקה ולעשות דד ליפט . חתירה במכונה אני יחליף בבנט רואו.

כשאתה אומר להוריד בנץ פרס בשיפוע ולהוסיף בבנץ פרס או ב פרס למה בדיוק אתה מתכוון, עוד סט ? עוד חזרה? לא כל כך הבנתי....

כמו כן משה לגבי תוכנית ABC של ליל אני הולך להסתכל עליה עכשיו , אתה חושב שהיא תהיה יותר יעילה משמעותית? כמו כן הייתי שמח לקבל התיחסות לגבי התפריט.

התפריט טוב מבחינת ערכים
אם אתה לא עולה תוסיף עוד קלוריות

לגבי הלחיצה בשיפוע אתה יכול להוריד אותה
ולהוסיף סט לפרס ולבנץ', אפילו לבנץ להוסיף 2 סטים אם אתה יכול לעמוד בעומס
ולעבוד בטווח חזרות יותר נמוך 5 חזרות

• פותח/ת השרשור
אולי זו השעה המאוחרת....או שאני סתם דפוק אבל אני לא מוצא את ABC של לייל בתוכניות אלא אם הכוונה היא ל Lyle McDonald Generic Bulking Routine

טוב אני דווקא לא שותף לדיעה שהתפריט שלך בסדר לדעתי הוא לא מאוזן בכלל לוקה בקלוריות אתה שוקל 94 מה 3200 קלוריות זה בדיחה אני הייתי מעלה פחמימה ל5-6ג פחמימה לקילו ומעלה חלבון ל 3ג לקילו שומן הייתי מוריד לגרם לקילו אתה חייב להבין שבסייקל אתה חייב לאכול כדי לנצל את כל ההורמונים שאתה מכניס סינטוז חלבון וגלוקוז בשמיים 3200 זה לא מספיק אחי. לגבי תכנית האימונים שלך היא גם לא רצינית מה AB בסייקל?! אתה רציני? תתאמן 5-6 פעמים בשבוע וכל אימון תנסה להרים יותר מהאימון הקודם אני לא נכנס פה לתכניות ספציפיות כי מאוד אינדיוידואלי אבל אני אישית מאוד אוהב ABCDE בקיצור אחי אתה לא אוכל טוב ולא מתאמן טוב ובגלל זה אתה לא מתקדם זה שאתה על אנבוליים לא אומר שההתקדמות תהייה ליניארית אם אתה לוקה בדברים הכי חשובים כמו אוכל ואימונים וכמובן מנוחה מספקת

100-110ג שומן זה טיפה יותר מידי זה לא שהגוף ינצל את השומן הזה כאנרגיה הוא יגש למאגרי הגליקוגן
ויותר מדי שומן פשוט יאגר כשומן ביתר קלות בכלליות 1ג שומן לקילו מספק מספיק שומן כדי לשמור על פעילות תאית תקינה

• פותח/ת השרשור
הצילו 🆘

משה יש לך במגירה אולי איזה תוכנית ל ABC ל 5 אימונים בשבוע מוכנה לשונאי דדליפט?
PLEASE? (ולא אני לא מחפש קיצור דרך לתוכנית ABCמוכנה משה , אני באמת אובד עצות :( )

ואולי זו שאלה דבילית אבל אם אני יעשה את ה AB שלי 5 פעמים בשבוע , ABXABXA זה הרע במיעוטו אם אני לא משנה תוכנית?, או שהנזק יהיה רב מהתועלת?

פשוט בניה של תוכנית חדשה והתאמת משקלים באמצע סייקל נראה לי כרעיון לא ישים. (וכן אני מדבר מפוזיציה של אחד שלא מבין בכלל בתוכניות אימונים ויקח לי שבועיים לבנות אחת, אני רק יודע ללעוס משקולות)

יש לך במאמר של הבולקינג רוטין

ביצוע התוכנית בתידורת של 5 פעמים בשבוע (חלוקה זו מתאימה לאנשים בעלי התאוששות גבוהה בלבד. ההמלצה היא להתחיל קודם עם התוכנית המקורית ורק לאחר 1-2 מחזורים ניתן לעבור לחלוקה הזו):
A- חזה + גב
B -רגליים + בטן
C – כתפיים + ידיים
.
ABCXAB
יום ראשון חזה + גב .
יום שני רגליים + בטן .
יום שלישי כתפיים + ידיים.
יום חמישי חזה + גב .
יום שישי רגליים + בטן .

הייתי מרביץ 10-12 סטים לשריר גדול ו 5-6 לקטן, אם אתה מרגיש שזה גדול עליך למרות שאתה בסייקל אז תוריד קצת נפח.
באימוני רגליים במקום דדליפט, תרכיב לך את זה מלאנג'ים, סקוואט ואפשר להכניס אולי מעט תאומים או אולי אפילו לחיצת רגליים.

יש לך במאמר של הבולקינג רוטין

ביצוע התוכנית בתידורת של 5 פעמים בשבוע (חלוקה זו מתאימה לאנשים בעלי התאוששות גבוהה בלבד. ההמלצה היא להתחיל קודם עם התוכנית המקורית ורק לאחר 1-2 מחזורים ניתן לעבור לחלוקה הזו):
A- חזה + גב
B -רגליים + בטן
C – כתפיים + ידיים
.
ABCXAB
יום ראשון חזה + גב .
יום שני רגליים + בטן .
יום שלישי כתפיים + ידיים.
יום חמישי חזה + גב .
יום שישי רגליים + בטן .

הייתי מרביץ 10-12 סטים לשריר גדול ו 5-6 לקטן, אם אתה מרגיש שזה גדול עליך למרות שאתה בסייקל אז תוריד קצת נפח.
באימוני רגליים במקום דדליפט, תרכיב לך את זה מלאנג'ים, סקוואט ואפשר להכניס אולי מעט תאומים או אולי אפילו לחיצת רגליים.
אבל מה עם עבודה ישירה על ההאמסטרינגס,?

• פותח/ת השרשור
תודה משה,

ראיתי את החלוקה והיא מתאימה לי כי אני מתאושש דיי מהר.

הדילמה שלי היא לגבי התרגילים, יש בתוכנית מבחר כל כך גדול ואני מאד רוצה להתמקד בתרגילים שאני עושה בתוכנית כי אני כבר סגור על טכניקה ומשקלים.

לדוגמא נראה אם אני בכיוון (בבקשה אל תענה לי "תעשה מה שאתה רוצה" אלא תתקן לי אם אני עושה שטויות 😃 )

אימון A

בנץ פרס 5X5
בנץ פרס בשיפוע חיובי 3X6-8
פרפר חופשי 3X8

גב:
מתח בתוספת משקל 4XF
בנט אובר 3X6-8
פשיטות גב 3X10

אימון B

סקווט 5×5
לאנג'3X6
לחיצת רגליים במכונה 3X6 ????
תאומים ??? יש טעם??

בטן

אימון C

כתפיים:

פרס 4X6-8
הנפות לצדדים 3X8
תרגיל מומלץ נוסף??? יש צורך??

יד קדמית:
כפיפת מרפקים מול מוט 4X6-8

יד אחורית:
בנץ פרס באחיזה צרה 4X6-8 או מקבילים בתוספת משקל.

סליחה עם אנ נשמע עצבני אבל זאת בדיוק הסיבה למה אנשים כמוך צריכים להתרחק מחומרים אין לכן מושג מהחיים שלכם אתם עושים שטויות ואז באים לפה שיצילו אתכם אחרי שאתם מחרבנים לכם את הסייקל או יותר גרוע מזה. אין לך מה לחפש עם חומרים אין לך מושג מהחיים שלך ואיזה אידיוט עשה עליך סיבוב ומחר לך חומרים שאין לך מושג מה הם עושים או איך לקבל את התגובה המקסימאלית מהחומרים האלה.

אני מצטער אם אני משמע כועס אני מתכוון אליך ישירות אלה לתופעה הרווחת הזאת של אין ספור אנשים בפורום הזה ובכלל שנוגעים בחומרים וחושבים שזה יביא אותם לבמה של האולימפיה בשה הבאה כאשר הם בכלל לא יודעים מה ההשפעה של החומרים האלה לא יודעים איך להתאמן על חומרים ואיך לאכול על חומרים ואז שזה לא מביא להפשעה הרצויה באים לפה שנציל אותם.

וכן אחי שינוי של תכנית אימונים ותפריט תוך כדי הסייקל זה מאוד מאוד פרקטי במקרה שלך.!!!!!

סליחה עם אנ נשמע עצבני אבל זאת בדיוק הסיבה למה אנשים כמוך צריכים להתרחק מחומרים אין לכן מושג מהחיים שלכם אתם עושים שטויות ואז באים לפה שיצילו אתכם אחרי שאתם מחרבנים לכם את הסייקל או יותר גרוע מזה. אין לך מה לחפש עם חומרים אין לך מושג מהחיים שלך ואיזה אידיוט עשה עליך סיבוב ומחר לך חומרים שאין לך מושג מה הם עושים או איך לקבל את התגובה המקסימאלית מהחומרים האלה.

אני מצטער אם אני משמע כועס אני מתכוון אליך ישירות אלה לתופעה הרווחת הזאת של אין ספור אנשים בפורום הזה ובכלל שנוגעים בחומרים וחושבים שזה יביא אותם לבמה של האולימפיה בשה הבאה כאשר הם בכלל לא יודעים מה ההשפעה של החומרים האלה לא יודעים איך להתאמן על חומרים ואיך לאכול על חומרים ואז שזה לא מביא להפשעה הרצויה באים לפה שנציל אותם.

וכן אחי שינוי של תכנית אימונים ותפריט תוך כדי הסייקל זה מאוד מאוד פרקטי במקרה שלך.!!!!!

מסכים
זרקת כפפה לכתוב מאמר איך הכי יעיל להתאמן על חומרים ותזונה לסייקל

מצטרף לעדי לפי דעתי התזונה שלך על הפנים
תעיף תקרעיים האלו ותאכל חזה עוף במקום
-במקום הדגני בוקר המתועשים האלו תאכל בבוקר 100 גרם שיבולת שועל ביחד עם החלב ואיזה סקופ חלבון טוב
-לפחות שתי ארוחות ביום של חזה עוף כול ארוחה 200 חזה עוף אחרי בישול מינימום ,תוריד תחטיפי חלבון האלו זה נחמד פעם ב.. אבל לא לחיות על זה 3 חטיפים ביום בעעעע
ומזה 3 ביצים ביום? אתה נערה מתבגרת בת 12?תרביץ 5-6 ביצים ביום ואתה בסייקל אתה יכול לאכול גם סביב ה3-4 צהובים ביום בכייף

אולי אני באמת העשה את זה לכתוב מאמר על איך הכי טוב לאכול ולהתאמן בסייקל למרות שזה היה מאמר כללי כי זה נושא אינדיוידואלי אבל יש כמה כללים כלליים שאפשר להשתמש בהם כבסיס משה מה אתה אומר אחי? זה משהו שתפרסם?

• פותח/ת השרשור

אתה צודק, ועד שאני אסיים דוקטורט באיך לאכול ולהתאמן תחת סייקל, אני אבוא לפה לפורום ואשאל שאלות את המומחים כמוך, שמדי יום קוראים פוסטים מטומטמים כמו שלי ועוזרים או כועסים 😃 בעצם אולי אני אמצא מישהו שמבין , אולי אתה? אשלם לו 3000 שח שיבנה לי תוכנית ותפריט...ועל הדרך גם יהיה ספוטר בבנץ....

ואולי חשבתי לתומי שאתה ואחרים שמבינים בתחום נכנסים לפורום פה ועונים בשקידה כי מעניין לכם לחלוק ידע ולהציל מטומטמים כמוני ......יש לי חדשות בשבילך, מטומטמים כמוני שנכנסים לסייקל בלי להבין תמיד יהיו...אתה יכול לצעוק, לכעוס וזה לא ישנה שום דבר. החומרים זמינים בשוק הרבה יותר מהידע איך להשתמש בהם...ותמיד יהיו אנשים שהם יותר סקרנים מזהירים...(מדבר איתך אחד כזה)

אז כרגע אני באמצע סייקל, טוב לא טוב זה כבר לא משנה....את הקריאה הצילו, לקחת ברצינות , אני התכוונתי בצחוק, אני לא צריך שתציל אותי, אני רק ביקשתי עצה.

(בכלל כשאני חושב על זה בלי מטומטמים כמוני הפורום הזה היה מאד משעמם 😃 )

ועכשיו לתוכנית הקלוקלת שלי, חוץ מלהגיד לי כמה אני מטומטם ) ולא אני לא נעלב, יש לך איזושהי הצעה לשיפור. או שכדאי לי להתחיל PCT כי הסייקל הזה כל כך גרוע שמחר תיפול לי ביצה:)..

אני קצת עוקצני בפוסט שלי אני יודע, ולא מתכוון לפגוע באף אחד באופן אישי, רק מחפש עצה ממי שמוכן ליעץ, ומי שלא מוכן ליעץ ורק רוצה לרשום בפוסט שפתחתי שאני לא מבין כלום ת שיהנה:)

תנצל אותו לפחות עד המקסימום
תעשה PCT טוב,
ולפני שאתה נכנס לסייקל הבא תלמד ותתכנן אותו טוב

אם אתה חושב שאני מתעצבן אתה טועה אחי אני את הידע שלי הרווחתי בזיעת אפי אני משתף אותו ברצון לא אכפת לי שתזריק גם טרפנטין לתחת שלך זה הגוף שלך ותעשה איתו מה שאתה רוצה. רק לידיעתך הפורום הזה אכן בא במטרה לייעץ לגבי חומרים ואיך להשתמש בהם אבל הבנה בסיסית של איך חומרים עובדים ואיך ליעל את התוצאות שלהם נדרשת כדי להבין את העצות שנותנים לך מה שאתה עושה זה קופץ למים לפני שאתה בכלל יודע לשחות אז אל תתפלא אם אתה טובע אחי. לגבי העצה שלי על מה אתה צריך לעשות חבל מאוד שאתה לא קורא את התגובה השניה שלי בפוסט הזה. ודרך אגב עוקני כלפי מי אתה בדיוק אחי? אני יודע מה לעשות ואיך להשתמש באנבולים אתה הוא זה שיש לו בעיה אז אני מציע לך להתיחס טיפה בכבוד לאילו שבאים לעזור לך גבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית