הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עליה במסה בעת סייקל שבוע חמישי

• פותח/ת השרשור cnemo
  • פורסם בתאריך

cnemo

משתמש מתחיל
124
1
נק' מוניטין:
11
124
1
שלום לכולם,

אני באמצע סייקל ראשון ( סוף שבוע חמישי) , לוקח טסט אנתת 500מג לשבוע
תפריט 3200 קלוריות, 260 גר חלבון, 350 פחמימות ....

מתחילת הסייקל עליתי כ 6 קג ומשקלי עבודה גדלו ב כ 20%

השבוע לא עליתי במשקל ונראה לי שאפילו קצת ירדתי בנוזלים כי אני מרגיש פחות "נפוח"
מבחינת תזונה ואימונים הכל כרגיל , רק שהשבוע האימונים נהיו קצת יותר קשים ולקחתי יותר זמן בין חזרות.

האם העליה במשקל במהלך הסייקל היא לינארית?, האם זה בסדר שלא עליתי במשקל או שכדאי לי לעלות קלוריות?

• פותח/ת השרשור
תנצל אותו לפחות עד המקסימום
תעשה PCT טוב,
ולפני שאתה נכנס לסייקל הבא תלמד ותתכנן אותו טוב

זה בדיוק מה שאני אעשה .
וזה בדיוק מה שעשיתי לפני הסייקל הזה.

שאלתי לגבי תזונה, כן גם לגבי 3 חטיפים ביום וקבלתי תשובות שזה בסדר והתפריט מאוזן גם על 3200 קלוריות...(תסתכלו בפוסטים שלי)

שאלתי לגבי תוכנית אימונים לסייקל מסה, והחלפתי תוכנית ל AB בעקבות התשובות שקבלתי, עכשיו נראה לי שלא הבינו שאני תחת אנאבולים ...

בסייקל הבא אני יחטוף את משה , עדי, HARDCORE, MACHINEHEAD אזולאי ושאר המומחים. ואתן להם לרשום לי תפריט תוכנית אימונים ופרוטוקול PCT, בטח יקח להם חצי שנה להגיע להסכמות אבל בסוף זה יקרה 😃 😃 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם אתה חושב שאני מתעצבן אתה טועה אחי אני את הידע שלי הרווחתי בזיעת אפי אני משתף אותו ברצון לא אכפת לי שתזריק גם טרפנטין לתחת שלך זה הגוף שלך ותעשה איתו מה שאתה רוצה. רק לידיעתך הפורום הזה אכן בא במטרה לייעץ לגבי חומרים ואיך להשתמש בהם אבל הבנה בסיסית של איך חומרים עובדים ואיך ליעל את התוצאות שלהם נדרשת כדי להבין את העצות שנותנים לך מה שאתה עושה זה קופץ למים לפני שאתה בכלל יודע לשחות אז אל תתפלא אם אתה טובע אחי. לגבי העצה שלי על מה אתה צריך לעשות חבל מאוד שאתה לא קורא את התגובה השניה שלי בפוסט הזה. ודרך אגב עוקני כלפי מי אתה בדיוק אחי? אני יודע מה לעשות ואיך להשתמש באנבולים אתה הוא זה שיש לו בעיה אז אני מציע לך להתיחס טיפה בכבוד לאילו שבאים לעזור לך גבר

אני חושב שאין לך מושג כמה כבוד אני נותן לך ולשאר אלו שמנסים לעזור לי. וכן קראתי את הפוסט שלך וכן החלטתי להשתמש במה שכתבת שם לגבי התזונה, וכן אימצתי את הפרוטוקול PCT שפרסמת במאמרים, ואני הולך לבצע אותו כמו שכתבת.
יש לי המון כבוד לידע שלך ולרצון שלך לעזור. ובכלל אני חושב שהפעילות שלך ושל האחרים שמובילים את הפורום חשובה מאין כמוה, ומצילה ומלמדת המון אנשים. ישר כוח.

בסייקל הבא אני יחטוף את משה , עדי, HARDCORE, MACHINEHEAD אזולאי ושאר המומחים. ואתן להם לרשום לי תפריט תוכנית אימונים ופרוטוקול PCT, בטח יקח להם חצי שנה להגיע להסכמות אבל בסוף זה יקרה 😃 😃 😃

כן כנראה שזה מה שיקרה, לא נסכים לעולם וטוב שכך 😉

אני לא מבין מה עפתם עליו, חוץ מהתוכנית אימונים הכל נראה סביר, את הקלוריות הוא מעלה עכשיו ב300 לדעתי 3500 זה סבבה בשבילו, אלא אם הוא עושה אירובי ואז צריך להשלים עוד בהתאם. אם לא תהיה עלייה במשקל אחרי עוד שבוע עם 3500 אז תעלה ל4000, אין מה לעשות סייקל ראשון לומדים אני בכלל לא בעד להתחיל ישר עם 5000 קלוריות ואז לסיים סייקל חזיר מת על 25% שומן ומחכה כבר שיגמר ה PCT כדי להתחיל חיטוב ואז לאבד הכל בחיטוב, זה לדעתי הדבר הכי טיפשי, לא פרקטי ומטומטם לעשות.
תוכנית אימונים כמו ABCD/E/ יכולה לבוא כאן בחשבון אבל זו העדפה אישית וניסיון אישי, אני עדיין בדעה שה ABC של לייל עדיף כי יש יותר גירוי לשריר בשבוע.
ואני לא מבין מה זה משנה קורונפלקס או שיבולת שועל? מה זה משנה חטיף חלבון או חזה עוף עם אורז? אתם חיים בבועה, תצאו ממנה.

עזוב אחי אני לא מדבר על מאכלים פה למרות שכמו שאתה יודע קלוריה לא דומה לקלוריה אני תמיד יעדיף אוכל נקי מאשר החטיפים האלה שמלאים בדרק זה סבבה פה ושם אבל להתבסס על זה מממ לא חכם 3200 קלוריות לאדם ששקל 94 זה מעט אחי זה סייקל זה לא עליה נקיה במסה טבעי צריך לאכול והרבה

• פותח/ת השרשור
כן כנראה שזה מה שיקרה, לא נסכים לעולם וטוב שכך 😉
בוותיקן כשבוחרים אפיפיור מכניסים 100 קרדינלים לחדר ועד שהם לא בוחרים אחד הם לא יוצאים.....אם הם מגיעים להסכמה תוך כמה ימים אני בטוח שגם אתם תגיעו.....

• פותח/ת השרשור
עזוב אחי אני לא מדבר על מאכלים פה למרות שכמו שאתה יודע קלוריה לא דומה לקלוריה אני תמיד יעדיף אוכל נקי מאשר החטיפים האלה שמלאים בדרק זה סבבה פה ושם אבל להתבסס על זה מממ לא חכם 3200 קלוריות לאדם ששקל 94 זה מעט אחי זה סייקל זה לא עליה נקיה במסה טבעי צריך לאכול והרבה

עדי,

החטיפים האלו זה לא ברירת מחדל אלא פשרה לא טעימה ויקרה, אורח החיים שלי לא מאפשר לי לצאת מהעבודה ולאכול 6-7 ארוחות מסודרות ביום, אז חטיף הוא זמין ומזין ועושה את העבודה.

הלוואי ויכולתי לאכול ארוחות נורמאליות...אבל בסייקל הזה זה לא אפשרות.

לגבי ה 3200 קלוריות, התחלתי בזה כי רציתי לראות איך הגוף שלי יגיב אני מזכיר לך שזה הסייקל הראשון שלי, עד השבוע החמישי עליתי בסדר מבחינתי ואז נעצרתי, ומיד באתי לשאול מה לא בסדר, משה הציע לעלות 300 קלוריות ולראות מה יקרה, נראה לי הצעה מצויינת, כמובן שאני יכול לעבור ל 4000 -5000 ולעלות מלוכלך, אבל אני לא ממהר לשום מקום, ואם את הסייקל הזה אני לא אמצה עד המקסימום בעליה , תמיד יש אפשרות לעשות עוד סייקל.

עדי,

החטיפים האלו זה לא ברירת מחדל אלא פשרה לא טעימה ויקרה, אורח החיים שלי לא מאפשר לי לצאת מהעבודה ולאכול 6-7 ארוחות מסודרות ביום, אז חטיף הוא זמין ומזין ועושה את העבודה.

הלוואי ויכולתי לאכול ארוחות נורמאליות...אבל בסייקל הזה זה לא אפשרות.

לגבי ה 3200 קלוריות, התחלתי בזה כי רציתי לראות איך הגוף שלי יגיב אני מזכיר לך שזה הסייקל הראשון שלי, עד השבוע החמישי עליתי בסדר מבחינתי ואז נעצרתי, ומיד באתי לשאול מה לא בסדר, משה הציע לעלות 300 קלוריות ולראות מה יקרה, נראה לי הצעה מצויינת, כמובן שאני יכול לעבור ל 4000 -5000 ולעלות מלוכלך, אבל אני לא ממהר לשום מקום, ואם את הסייקל הזה אני לא אמצה עד המקסימום בעליה , תמיד יש אפשרות לעשות עוד סייקל.

תראה אחי כל הדיבורים האלה על עליה מלוכלכת נקיה וכל הקישקושים האלה. אחי אתה בסייקל אתה צריך לאכול אם תשמור על דיאטה נקייה ותתן 2-3 אימונים אירוביים בשבוע לא תעלה ביותר מידי שומן הניצול של חלבון וגלוקוז בזמן הסייקל עולה בעשרות אחוזים ככה שאם אתה שומר על דיאטה נקייה בלי הרבה ג'אנק רוב העליה תהייה במסת שריר כמובן שתהייה עליה בשומן אבל היא תהייה זניחה בהשוואה לעליה בשריר.

אני לא מבין את הפחד הזה מאוכל בזמן סייקל אנשים מפחדים לאכול והם לא מבינים שאם הם לא יאכלו הם סתם מבזבזים את הסייקל לחינם.

שמע אחי אני לא יודע מה הלוח זמנים שלך אבל גם אני עובד מצאת החמה עד צאת הנשמה ואם אני מצליח לאכול 6 ארוחות ביום שאני מכין מבעוד מועד ותכנן בקפידה את סדר הארוכות שלי אז כל אחד יכול. בקיצור אחי תירוצים הם כמו חור תחת לכל אחד יש כזה.

מצד שני אני תמיד טענתי שאני פסיכי ולא מוותר לעצמי במילימטר

חחח עדי לקחת את זה קשה, כולה סייקל ראשון שלו אפשר לחשוב הוא עולה עוד שבוע לאולימפייה

לא אחי ממש לא לקחתי את זה קשה אני רק רואה פה תבנית מסויימת שחוזרת על על עצמה ורציתי להבהיר את הדברים שבעיקרון הם ממש פשוטים צריך לדעת ללכת לפני שרצים והכוונה היא במקרה הזה זה אימונים טיפ טופ ותפריט טיפ טוב בלי זה גם טון חומרים יפסיקו להשפיע בשלב מסויים אז לפני שקופצים למים קצט מחקר וקצת שאלות לא יזיקו והיו במקרה שלו מונעים את המצב הזה.
בדיוק בגלל זה אנחנו פה לספק עיצות לפני שמתחילים את הסייקל ולתת את כל הידע והמידע כדי לתכנן סייקל
כמו שצריך כולל תכנית אוכל ותזונה ולא לנסות להציל מטעויות שנובעות מחוסר ידע.
אין לך ידע תשאל אין לך ידע תחקור כשיש לך ידע זה הזמן להתחיל להכנס לדברים האלה זה כל המ שאני מנסה להבהיר

מה ההבדל בין לאכול מג'אנק כל עוד זה נכנס בערכים ?
לא חייבים לסבול חזה עוף 7 פעמים ביום
אפשר גם המבורגר או בשר בקר

מה זאת אומרת מה ההבדל אתה יכול להגיד למה לא לאכול רק שקולד כל עוד זה נכנס בערכים זה לא עובד ככה.

מעבר לכך גם אם נניח תכאל רק ג'אנק אתה תגיע לערכים שלך אחרי 3 ארוחות מאשר 6 ארוחות והארוכות של הג'נק יהיו יחסית קטנות אתה מבין למה אני מתכוון?

לא נראה לי שהבחור רעב, הרגשה שלי שהוא בקושי דוחף 3500.
אישית מעל 3000 אני מתחיל להתפגר ולא בא לי להכניס יותר, זה עניין אינדבידואלי הרעב.

קודם כל, כל הכבוד לעדי על האיכפתיות והלהט.. איך אמרו? עדיף לבלום סוסים אצילים מאשר לדרבן חמורים עייפים (או משהו כזה..) 🙌

תכלס, להבנתי, אחרי שהאיש אכל ארוחות ולא יכול יותר, ועדיין לא עולה במשקל, אז שיתחיל "ללכלך". אם זה מה שנחוץ, אז שיתחיל לאכול גלידה ושוקולד, the lucky SOB

ממ לא הייתי אומר ללכלך אבל כן להחריח את עצמו לאכול שאני על סייקל אני אוכל גם שכבר נמאס לי לראות אוכל אין מה לעשות זה מה יש. ותאמינו לי שהעליה בשומן תמיד תחת שליטה אני בחיים לא אגיע 18-20 אחוז שומן

• פותח/ת השרשור
משה צודק , לא פשוט לי לאכול כאלו כמויות, באזור ה 3000קלוריות כבר בא לי למות.
ואת ה 500 הנותרות אני דוחף לפה תוך כדי קללות....😃

אז ככה, עניין התזונה סודר בעזרתכם (לפחות עד שבוע הבא), התוכנית שלי נכתבה על ידי תותח 🙌
נשאר לי רק ללכת ל GYM ולאכול משקולות ......תודה רבה לכולם:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית