מידע כיצד מתאמנים בעת סייקל

Daniel83

משתמש פעיל
546
14
נק' מוניטין:
38
546
14
רבים מה וכולל אני היינו רוצים לשמוע כיצד מתאמנים בעת סייקל.
חזרות??
סטים?
כמה אימונים בשבוע.
אני חושב שזה אשכול מבורך לאחר כי הרבה לא באמת יודעים מה באמת צריך לעשות.
תודה רבה

אני עושה שריר ביום
6 בשבוע
מתחיל כמה שיותר מורכב וכבד
ממשיך בנפח עצים עד 15 תלוי מתי הכשל
משחק במשקלים ובתרגילים תוך כדי האימון בלי משהו קבוע....
אחרי לא מעט שנים של אימונים אתה יודע להקשיב לגוף

בקרוזים יורד לתחזוקה ab כבד ומורכב

מה שכן שמתי לב לקשר ישיר בין כמות הקלוריות לעצימות האימון אצלי במיוחד בסייקל

אני עושה שריר ביום
6 בשבוע

לא כל כל הבנתי. "מתחיל מורכב וכבד" - כלומר מבצע תרגילי בסיס, כמו נגיד בנץ פרס ומבצע אותו כבד ? מה תווך החזרות? כבד כמו פוואר ליפטר או כבד נגיד 6-8 ?

"ממשיך בנפח עצים עד 15 תלוי מתי הכשל " - כלומר בתרגילי ההשלמה, כנו נגיד דאמבל פלייס, שם תוריד משקל ותעלה חזרות ליותר פאמפ (10-15) ?

איך יראה ה AB ? אף לא ניסיתי... נראה לי דליל. כמה ימים בשבוע זה יוצא ? מה יהיה הסדר של ימי האימונים.... תווך חזרות ומשקלים לפי מה שאתה רושם "כבד ומורכב" . יכול להיות קצת בעייתי מבחינת מרכיב ההתאוששות.

• פותח/ת השרשור
באמת נשמח להסבר של תוכנית אימונים
שר
אני עושה שריר ביום
6 בשבוע

שריר בשבוע סבבה. אבל יוצא לך שאתה לא עובד על שריר איזה 3-4 ימים. תלוי בסדר לא ?

מוסיפים נפח ועצימות, ופחות מנוחה.
מומלץ לגוון לדעתי במספר החזרות, השאר כרגיל

העצימות בא על חשבון הנפח וההפך, בתגובה שלך ירית לכל כיוון מבלי להבין את המושגים אפילו.
כשאתה אומר מומלץ תסביר מה בדיוק ואיך ובאיזה אסטרטגיה יש לבצע את הגיוון הזה.

• פותח/ת השרשור
העצימות בא על חשבון הנפח וההפך, בתגובה שלך ירית לכל כיוון מבלי להבין את המושגים אפילו.
אתה מתכוון שעושים עצימות אז כל האימון עושים עצים ? גם תרגילי עזר ?

ארחיב בתגובה יותר מאוחר במהלך היום, אי אפשר להתאמן כל הזמן עצים או כל הזמן בנפח גבוה, מה שכן זה גם פחות יעיל. לפני כ 3 שנים יצא לסקור את התוכנית hst תעבור שם על העקרונות הבסיסים.
לפני שאתה בונה לעצמך תוכנית אתה צריך להבין קודם מה אתה רוצה להשיג, מה זה דורש ממך על מנת להגיע למטרה שלך ואיך אתה מגדיר התקדמות. כל תוכנית אימונים יכולה להיות בנויה בהתאם לצורך המתאמן, יש להקפיד על עקרונות בסיסים ולבנות אותה לאורך זמן עד התוצאה או המטרה שהצבת לעצמך. ולא המשקל זה לא רק פרמטר היחיד להתקדמות. ארחיב בהמשך.

ארחיב בתגובה יותר מאוחר במהלך היום, אי אפשר להתאמן כל הזמן עצים או כל הזמן בנפח גבוה, מה שכן זה גם פחות יעיל. לפני כ 3 שנים יצא לסקור את התוכנית hst תעבור שם על העקרונות הבסיסים.
לפני שאתה בונה לעצמך תוכנית אתה צריך להבין קודם מה אתה רוצה להשיג, מה זה דורש ממך על מנת להגיע למטרה שלך ואיך אתה מגדיר התקדמות. כל תוכנית אימונים יכולה להיות בנויה בהתאם לצורך המתאמן, יש להקפיד על עקרונות בסיסים ולבנות אותה לאורך זמן עד התוצאה או המטרה שהצבת לעצמך. ולא המשקל זה לא רק פרמטר היחיד להתקדמות. ארחיב בהמשך.

משה אשמח אם תרחיב בעניין חזרות ומשקל והשילוב בניהם בזמן סייקל ומחוץ לו. בהתייחסות לתקופת מסה ולתקופת כוח.
אני קצת מתנסה לאחרונה עם טווח חזרות גדול 15-30 ומשקלים יחסית נמוכים. בהתחלה הצלחתי אפילו לעלות מסה ככה, אבל למרות שאני מתנגד לצורת העבודה הזאת "חיטוב" , ירדתי 7 קילו (אחרי חודש וחצי) ואיבדתי המון כוח. ואני אוכל למסה. (אין ספק שזו עבודה מאוד קשה לתת כזאת כמות של חזרות \ נפח עבודה) .

הייתי רוצה לשמוע עוד קצת דעות וניסיון של אנשים בעניין, לפני שאני קופץ חזרה למשקלים הכבדים.

העצימות או הנפח* טעות שלי, צודק, הייתי די הפוך כשכתבתי את זה
לרובלרוב אני מעלה נפח
אבל זה גם תלוי מטרה

משה אשמח אם תרחיב בעניין חזרות ומשקל והשילוב בניהם בזמן סייקל ומחוץ לו. בהתייחסות לתקופת מסה ולתקופת כוח.
אני קצת מתנסה לאחרונה עם טווח חזרות גדול 15-30 ומשקלים יחסית נמוכים. בהתחלה הצלחתי אפילו לעלות מסה ככה, אבל למרות שאני מתנגד לצורת העבודה הזאת "חיטוב" , ירדתי 7 קילו (אחרי חודש וחצי) ואיבדתי המון כוח. ואני אוכל למסה. (אין ספק שזו עבודה מאוד קשה לתת כזאת כמות של חזרות \ נפח עבודה) .

הייתי רוצה לשמוע עוד קצת דעות וניסיון של אנשים בעניין, לפני שאני קופץ חזרה למשקלים הכבדים.
לא כל משתמש צבוע בכתום הוא משה...

אם עובדים בטווחי חזרות גדולים יש לעשות זאת תחת כיווץ
אני משלב באותו אימון גם טווחי חזרות קטנים 5-8. וגם 12-15
לא כל כל הבנתי. "מתחיל מורכב וכבד" - כלומר מבצע תרגילי בסיס, כמו נגיד בנץ פרס ומבצע אותו כבד ? מה תווך החזרות? כבד כמו פוואר ליפטר או כבד נגיד 6-8 ?

"ממשיך בנפח עצים עד 15 תלוי מתי הכשל " - כלומר בתרגילי ההשלמה, כנו נגיד דאמבל פלייס, שם תוריד משקל ותעלה חזרות ליותר פאמפ (10-15) ?

איך יראה ה AB ? אף לא ניסיתי... נראה לי דליל. כמה ימים בשבוע זה יוצא ? מה יהיה הסדר של ימי האימונים.... תווך חזרות ומשקלים לפי מה שאתה רושם "כבד ומורכב" . יכול להיות קצת בעייתי מבחינת מרכיב ההתאוששות.
בדכ התרגילים הכבדים שלי הם מורכבים בטווחי 5 חזרות
נפח עצים בתרגילים מבודדים 15 חזרות
Ab אני מחלק פלג גוף עליון ותחתון 4-5 בשבוע
Axbxaxbxa ושבוע אחכ מתחיל עם b.
אין לי בעיה בהתאוששות כשאני בבלאסט
בקרוז אני מוריד המון נפח ועובד בעיקר כבד ומורכב.

גם pull-push-legs הייתה טובה לי בקרוז

• פותח/ת השרשור
לא מבין את השיטה של כל יום שריר אחר.כי יש מנוחה רבה מידי. נגיד. ראשון רגליים. שני כתפיים
שלישי גב. רביעי חזה. חמישי מנוחה. יוצא שאתה עובד על שריר בשבוע ולא חוזר עליו איזה 7 ימים. זה בסדר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית