עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יחסית למשקה 80 זה הרבה קפאין.
ההמלצה היא לא לעבור את ה10מ"ג * קילו משקל גוף. (לא אומר שצריך להיות אפילו קרובים לזה)
דווקא ההמלצה היא לא להגיע ל150 מילגרם X משקל גוף
לפי מה שאני זוכר
זה מהאשכול על שבירת מיתוסים שיש בנעוץ
הנה הסרטון
150 מ"ג כפול משקל גוף = אתה בקבר. מדובר על 10+ גרם קפאין לאדם השוקל 80 ק"ג, זה 50 כדורי קפאין.דווקא ההמלצה היא לא להגיע ל150 מילגרם X משקל גוף
אם אני שוקל 80 ק"ג ואני לא רגיל לשתות קפאין, אני זקוק לכדור אחד לפני אימון בעיקרון? או חצי כדור150 מ"ג כפול משקל גוף = אתה בקבר. מדובר על 10+ גרם קפאין לאדם השוקל 80 ק"ג, זה 50 כדורי קפאין.
אם אני שוקל 80 ק"ג ואני לא רגיל לשתות קפאין, אני זקוק לכדור אחד לפני אימון בעיקרון? או חצי כדור
200 מ"ג קפאין של פרו-לאב... וההפך אני לא רוצה שההשפעה של הקפאין תמשיך יותר מידי כי בדר"כ אני הולך לחדר כושר אחרי עבודה ב-8 בערך ואחרי זה אני חוזר בערך הביתה ב22:00 ואני רוצה להירדם טוב לא לרטוט במיטה 😛כדור אחד, 20 דק לפני האימון ואתה מסודר.
אם תרצה תוכל להוסיף L-Tyrosin כדי להאריך את השפעת הקפאין של אותו הכדור.
כמה חזק זה כבר תלוי בכמה מ"ג קפאין.
200 מ"ג קפאין של פרו-לאב... וההפך אני לא רוצה שההשפעה של הקפאין תמשיך יותר מידי כי בדר"כ אני הולך לחדר כושר אחרי עבודה ב-8 בערך ואחרי זה אני חוזר בערך הביתה ב22:00 ואני רוצה להירדם טוב לא לרטוט במיטה 😛
150 מ"ג כפול משקל גוף = אתה בקבר. מדובר על 10+ גרם קפאין לאדם השוקל 80 ק"ג, זה 50 כדורי קפאין.
אז הסרטון עצמו גם לא מדוייק נכון?
כי שם מדברים על 50% סיכוי למוות
לא נורא...אני לא עובר את ה400 מ"ג אז אין לי מה לדאוג
מה :@ למה ככה אני לא לוקח בשמונה אני יקח בערך בשבע בערב... 😱חח אם תיקח בשמונה את הכדור אני מבטיח לך שלא תירדם עד 2 לפחות 😆
מה :@ למה ככה אני לא לוקח בשמונה אני יקח בערך בשבע בערב... 😱
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬מניסיון שלי קשה להירדם כשלוקחים כל כך מאוחר קפאין..
תנסה, אולי עליך יעבוד אחרת.
באיזו שנייה/דקה בסרטון אומרים לצרוך 150 מ"ג קפאין לק"ג משקל?אז הסרטון עצמו גם לא מדוייק נכון?
כי שם מדברים על 50% סיכוי למוות
לא נורא...אני לא עובר את ה400 מ"ג אז אין לי מה לדאוג
באיזו שנייה/דקה בסרטון אומרים לצרוך 150 מ"ג קפאין לק"ג משקל?
יש הבדל גדול בין upper limit לבין "כמה סיכוי יש לך למות".דווקא ההמלצה היא לא להגיע ל150 מילגרם X משקל גוף
מ case studies שבוצעו עד כה, המינון שרוב האנשים מתים ממנו הוא 5-9 גרם.זה מה נכון בדיוק?
כלומר מי ששוקל 80 ק"ג יכול לצרוך יותר מגרם קפאין ביום? זה המון.לא להגיע ל150 מילגרם X משקל גוף