עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה השם שרשום על המארז? תעלה תמונה...הביאו לי את הכלןמיד של חברה בשם
Birziet קופסא לבנה ירוקה ,חוות דעת ??
עד כמה שאני יודע, הוא עובד. כשזה מגיע ל-PCT, מצד אחד חלק מהמשתמשים לא עושים אותו כמו שצריך ורוב המשתמשים לא ידעו להגיד האם הכלומיד עובד או לא.נראה בדיוק כך
אבל הבנתי שיש מחסןר או זיופים אז השאלה אם החברה הנל אמינה
תגיד טום . נגיד בסייקל טסט רק טסט .עד כמה שאני יודע, הוא עובד. כשזה מגיע ל-PCT, מצד אחד חלק מהמשתמשים לא עושים אותו כמו שצריך ורוב המשתמשים לא ידעו להגיד האם הכלומיד עובד או לא.
כלומיד הוא זה שהפעילות האנטי אסטרוגנית שלו אמורה ליצור גירוי במוח שיביא להפרשת LH וישלח אותו להביא לייצור טסט באשכים.תגיד טום . נגיד בסייקל טסט רק טסט .
האם PCT יכול להיות רק טמוקסיפן ? פרגניל היה במהלך הסייקל .
במידה ולא יהיה כלומיד בPCT בסייקל כזה עד כמה זה יהיה קשה להתאושש .
כלומיד הוא זה שהפעילות האנטי אסטרוגנית שלו אמורה ליצור גירוי במוח שיביא להפרשת LH וישלח אותו להביא לייצור טסט באשכים.
טמוקסיפן בולט דווקא באיכות ההגנה שהוא מעניק מפני פעילות אסטרוגנית מוגברת ברקמות השונות (הגנה מג'ינו למשל) אך התרומה שלו באותו היבט שתואר ע"י כלומיד לא יעילה.
פרגניל שומר על האשך מאטרופיה במהלך סייקל ולכן הוא כמעט חובה. LH שהופרש מפעולת הכלומיד לא יצליח להביא לייצור טבעי של טסט ולקידום התאוששות הציר אם האשך (ותאי הליידיג בפרט) מנוון. אך פרגניל מתפקד כמדמה LH ממקור חיצוני. כשמכניסים LH ממקור חיצוני ניתן לקדם פעילות ייצור טסט שהיא חשובה בפני עצמה אך קיים קושי לאושש את הציר עקב משוב שלילי ("המסר" המועבר למוח היא שקיים מספיק LH ולכן לא צריך לייצר עוד, אלא שהוא ממקור חיצוני ולכן זו למעשה פגיעה בייצור הטבעי של LH).
מכאן שהפרוטוקול הטוב ביותר הוא שימוש בפרגניל לכל אורך הסייקל על-מנת להימנע בכל שלבי הסייקל מניוון ולאחר מכן להפסיק את הפרגניל מספיק זמן לפני השימוש בכלומיד בכדי שיוכל להביא לאותה הפרשה תקינה של LH ללא פגיעה מהמשוב השלילי כשבמקביל נעזרים בטמוקסיפן על-מנת להימנע מפעילות אסטרוגנית מוגברת ובעייתית ברקמות השונות (כמו השד למשל).
בכל מקרה, לרוב, במידה ונעשה שימוש תקין בפרגניל ההתאוששות תהיה מלאה, ביחוד לאחר סייקל ראשון, אלא שהשאיפה צריכה להיות לקצרה ככל שניתן על מנת לשמר רווחים.