הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כלומיד תוך כדי אוסטרין

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
שלום,
האם יש אפשרות לבתע pct תוך כדי תנועה בסייקל במקרה שלי זה אוסטרין כדורים של 15 מ״ג אחד בבוקר אחד בערב ( סהכ 30 מ״ג אוסטרין ), הכווהה היא לקחת כלומיד תוך כדי הסייקל האם זה נכון בכדי לעשות כמה שפחות נזק לציר או שעדיף לסיים את הסייקל לעשות בדיקת דם לראות מה המצב ואז להחליט על פי זה

כמה זמן הסייקל עם האוסטרין? בדרך כלל אין צורך כל
עוד הוא קצר, 6 שבועות בערך, יש כאלה שימליצו אבל בכל זאת.

א. אין צורך בכלומיד תוך כדי סייקל אוסטרין בכלל, זה כדור יותר מידי ״רציני״ לסייקל כלכך חלש ופשוט, אחרי סייקל תעשה בדיקות דם ובמידה ותצטרך אז תתחיל לקחת כלומיד וגם במינון של 5מג/10מג לשבועיים גג וזהו.

ב. אוסטרין יש מחצית חיים ארוכה אין פואנטה לחלק את המינון שלך לבוקר/ערב, קח הכל בבוקר ושלום על ישראל.

א. אין צורך בכלומיד תוך כדי סייקל אוסטרין בכלל, זה כדור יותר מידי ״רציני״ לסייקל כלכך חלש ופשוט, אחרי סייקל תעשה בדיקות דם ובמידה ותצטרך אז תתחיל לקחת כלומיד וגם במינון של 5מג/10מג לשבועיים גג וזהו.

למה לקחת תרופה חזקה בשביל סארמ חסר תועלת ?
ב. אוסטרין יש מחצית חיים ארוכה אין פואנטה לחלק את המינון שלך לבוקר/ערב, קח הכל בבוקר ושלום על ישראל.

בטח שיש פואנטה, כמה שיותר תדירות יותר טוב
במקום אפס אנד דאון ישלך סטדי לבל, זה א ב גם אם האסתר ארוך, יותר תדירות יותר טוב
מחצית חיים של אוסטרין זה 24 שעות, משמע עד הבוקר נשאר לך יותר מחצי בגוף, לא מדובר בטסט או טרן שיש קפיצה אנדרוגינית משמעותית וכדאי לחלק ליותר מינונים כדי למנוע תנודות.

אין שופ תנודות עם אוסטרין, אין פואנטה לחלק ל2 מנות, אם זה מה שגורם לך להרגיש טוב יותר עם עצמך אז סע ברכה בחירה שלך, הצעתי הצעה יותר נוחה לפותח הנושא כי אין פואנטה באמת לחלק סארמ כמו אוסטרין.

אם זה היה S4 הייתי אומר תחלק אפילו ל3-4 פעמים ביום כי זמן מחצית חיים כלכך קצר.

אם זה היה ראד הייתי אומר אפילו קח אחת ליומים כי מחצית חיים שלו התגלתה להיות 60 שעות…

בסופו של יום עניין של נוחות המשתמש.

• פותח/ת השרשור

אתה אומר אין מה לפחד ככ על הציר מסייקל כזה ״עדין״?

אתה אומר אין מה לפחד ככ על הציר מסייקל כזה ״עדין״?
לא הייתי קורא לזה אפילו סייקל, סייקל של אוסטרין עם באמת ״תוצאות״ זה מינימום עם בסיס טסט שלפחות כשהוא יקריס לך את הSHBG יהיה לך ים טסט חופשי

לא הייתי קורא לזה אפילו סייקל, סייקל של אוסטרין עם באמת ״תוצאות״ זה מינימום עם בסיס טסט שלפחות כשהוא יקריס לך את הSHBG יהיה לך ים טסט חופשי

הם לא מתחרים על רצפטורים ?
אמרו לי שלא כדי לשלב טסט עם סרמס כי הם מתחרים על אותם רצפטורים. ועדיף כבר טסט אם כבר ואני אשמח אם תענה לי על השאלה באשכול הקודם מתי להפסיק עם הארומסין.
אני מחפש סטרואיד שאתן לך סקס דרייב ליבידו גבוהה. עם הטסט אני פשוט מרגיש נורמלי ולפני הטסט הרגשתי שהפין לא מתפקד

אותם רצפטורים
כל תשלובת של חומרים מיצור התחרות על הרצפטורים
במקרה של טסט וסארמס זה יכול ליצור עודף טסט חופשי שיוביל לאסטרוגן מיותר במערכת בגלל binding, מישהו נתן פה נאום יפה שמסביר את זה באחד האשכולות
ליבידו גבוה זה נחמד אבל אם תפקשש בכמות פרולקטין ו אסטרוגן הליבידו יילך איפושהו שם לאיבוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית