עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל תודה על התגובה,באופן כללי הבדיקה תקינה. הטסט על הצד הנמוך. האם אתה חש בסימפטומים מעיקים כלשהם?
כמו זו? https://www.lbs.co.il/faq/14/הפרולקטין מאוד גבוה, על-אף שהבדיקה מושפעת מאוד בקלות. מאחר ואתה בן 16.5, הייתי אומר שגם רמת הטסטוסטרון נמוכה מאוד.
כדאי מאוד לבצע סט בדיקות דם מלא יותר.
הטסט בנורמה אלא שמדובר בנורמה ללא התחשבות בחתך גיל. אתה בדיוק בגיל שהרמות אמורות להתחיל לטוס.כמו זו? https://www.lbs.co.il/faq/14/
אם להגיד לך את האמת, אני סומך עלייך יותר מעל הרופא משפחה..בעיני הוא קצת מעופף. בפעם הקודמת שביקשתי בדיקות הוא נתן לי חלקית והיינו צריכים לבקש שוב, ואז הוא נתן את הפרמטרים הנ"ל. עכשיו יש לך הסבר מסוים לתת לאמא שלי שכדאי להיבדק שוב? יש משהו לעשות בנוגע לטסט'? כי כמובן שזה די מפריע לי שהטסט' נמוך..
אני מבין. קראתי עכשיו באתר נוסף לגבי הנושא עצמו, טיפול ואבחנה וכו'..ובנושא של תוצאות טסט' נמוך רשום שזה מתבטא גם בקשיים בשינה(לוקח לי זמן להירדם ואני מתעורר לפחות פעם אחת בלילה) וחרמנות בין היתר, ורמת החרמנות שלי משתנה..לפעמים גבוהה ולפעמים מאוד לא..ביומים האחרונים למשל זה ברצפה..אני מאמין שמחרתיים זה יעלה שוב. בקיצור, אין רצף קבועהטסט בנורמה אלא שמדובר בנורמה ללא התחשבות בחתך גיל. אתה בדיוק בגיל שהרמות אמורות להתחיל לטוס.
הולכים לטמא ואומרים שאתה אחראי וחושש שמשהו לא תקין. זהו סט בדיקות מלא שכמעט כולו בסל, בתוספת מספר בדיקות חשובות. עדיף לבדוק עכשיו.
לפני שמתחילים בהוספה של טסטוסטרון ממקור חיצוני עושים בירור מעט יותר מקיף. בסה"כ המדדים הקשורים בגירוי הפרשת טסט וזרע גבוהים ומציגים אינדיקציה לפעילות תקינה של הציר ההורמונלי. תוצאה של טסט נמוך יכולה להיות קדורה במספר גורמים. כדאי לשלול לפחות חלק מהם ביחוד בהתחשב בגילך הצעיר.אני מבין. קראתי עכשיו באתר נוסף לגבי הנושא עצמו, טיפול ואבחנה וכו'..ובנושא של תוצאות טסט' נמוך רשום שזה מתבטא גם בקשיים בשינה(לוקח לי זמן להירדם ואני מתעורר לפחות פעם אחת בלילה) וחרמנות בין היתר, ורמת החרמנות שלי משתנה..לפעמים גבוהה ולפעמים מאוד לא..ביומים האחרונים למשל זה ברצפה..אני מאמין שמחרתיים זה יעלה שוב. בקיצור, אין רצף קבוע
שמעתי שיש דרך טיפול בידי טסט' ג'ל. אתה חושב שזה יעיל? אמרתי לאמא שלי בקשר לנושא(בדיקה חוזרת), היא אמרה שהיא תשלח לרופא משפחה ושהוא כנראה לא ייתן שוב(סביר להניח שהוא יגיד שהכל בסדר, ככה שבגלל זה אני סומך עלייך יותר)
מהו בירור מקיף יותר או שבשורה התחתונה אתה אומר שקודם כל להיבדק שוב?לפני שמתחילים בהוספה של טסטוסטרון ממקור חיצוני עושים בירור מעט יותר מקיף. בסה"כ המדדים הקשורים בגירוי הפרשת טסט וזרע גבוהים ומציגים אינדיקציה לפעילות תקינה של הציר ההורמונלי. תוצאה של טסט נמוך יכולה להיות קדורה במספר גורמים. כדאי לשלול לפחות חלק מהם ביחוד בהתחשב בגילך הצעיר.
תבקש את הבדיקות הבאות:מהו בירור מקיף יותר או שבשורה התחתונה אתה אומר שקודם כל להיבדק שוב?
תודה לך אסי,תבקש את הבדיקות הבאות:
Test Free,Test Total, LH, FSH, Prolactine, Progesterone, T3, T4, TSH, DHEA-Sulfate
הייתי מוסיף Estradiolתודה לך אסי,
אז זהו, זה מה מספיק לבדיקה המקיפה שתום דיבר עליה?