עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לך מחקר בנושא?לא חובה לבצע מתיחות לפני אבל יכול לעזור בשיפור בטווחי תנועה לפני תרגילים מסויימים.
ולא כדאי לבצע מתיחות אחרי, אתה יוצר קרעים מיקרוסקופים בשריר עכשיו גם למתוח את השריר הקרוע זה לא יהיה דבר טוב
לא למדתי את זה על ידי מחקר שקראתי, למדתי את זה מאנשים בכירים בתחום, וגם בוינגייט תמיד ממליצים לא לבצע מתיחות בכלל אחרי אימון כוח.יש לך מחקר בנושא?
כי אם אני לא עושה מתיחות סטטיות אחרי האימון (מתח סטטי, רגליים וכתפיים) אני אחכ פשוט גמור למחרת.
אשמח לראות אם יש מחקר שטוען אחרת
סבבה תודה 😃לא למדתי את זה על ידי מחקר שקראתי, למדתי את זה מאנשים בכירים בתחום, וגם בוינגייט תמיד ממליצים לא לבצע מתיחות בכלל אחרי אימון כוח.
למרות שאם הכבוד לאקדמיה ולוינגייט המון אנשים עושים מתיחות אחרי אימון כוח והכל בסדר.
קראתי מחקר לגבי זה פעם אחת לפני כמה חודשים שמראה שמתיחות סטטיות אחרי אימון כוח לא יעזרו להקלה בדומס יום למחרת בכלל, רק מנוחה ותזונה. אני בספק אם אני ימצא את המחקר הזה שוב. אם אני ימצא אשלח לך בפרטי.
אני לא עושה בכלל.. לא לפני לא אחרי ולא באימון נפרד..אני פעם בשבוע בערך עושה 10-15 דק מתיחות ... בכללי אני לא עושה מתיחות לא לפני אימון ולא אחרי אימון