הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחקרים מוכיחים כי חתולים חכמים פחות מכלבים. החתול פחות מבוית ומתורבת ממה שנדמה לנו

מצב
השרשור נעול
מחקר שבוצע על חתולים סיביריים בצפון אפריקה....😆

הנושא הזה עוד יגרום למלחמת עולם... חתולאים הם פנאטיים יותר ממה שריפטו על סקוואט.

באסטה (של מידע)
יחודית
קטלנית
ומחקרים
ברשת

😃

• פותח/ת השרשור
אני שמח שיש אנשים שחושבים עלי ב2 בלילה (או שאני צריך לדאוג?)

קבל מוניטין 🥷

האמת אתה היחיד שעוד יכול להקפיץ לי מוניטין שלילי מעבר למה שהאתר יכול
(אני כבא מלא עד הסוף),המנחוסים שלך עוד יגרמו למוניטין השלילי לעלות למרות שמי שתיכנת את האתר שם לו את המכסה המקסימלית שהגעתי אליה 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סך כל הנקודות -2147483647

עד 2020 אם הפורום יהיה עדיין קיים ויביאו לך כל יום 10 אנשים שונים מוניטין זה עדיין לא יגמר.

סך כל הנקודות -2147483647

עד 2020 אם הפורום יהיה עדיין קיים ויביאו לך כל יום 10 אנשים שונים מוניטין זה עדיין לא יגמר.

תודות לך שהקפצת אותו למקסימום לבד חח,שיחקת אותה מושק'ה 😃🤪🤪

כן, כלבים יותר חכמים מחתולים (אנחנו מגדלים בבית איזה 3 חתולים ככה שאני יודע על מה אני מדבר), אבל מה שכן, תמיד שאנחנו מכניסים את החתולה היא כבר מגיעה ישר לאיפה שהאוכל נמצא, ויודעת איפה היציאות מהבית.

גם לפני המחקר לדעתי זה היה ברור לדעתי

איזה שטויות...חתול הבית המפונק והדביל בעולם עדיין חכם פי כמה מכל כלב חנפן

חתול זה השטן תמיד הם פותחים שקיות זבל בכניסה לבית צריך להשמיד אותם
פעם אחת הייתי בבית ושמעתי רעש מהמטבח אז הלכתי לבדוק ואז גיליתי שנכנס חתול למטבח ומשך משם את כל השקית זבל לחצר החוצה מהמטבח והתחיל להתחרע בחצר על הזבל, איזה ספרינט טוב נתתי אחרי החתול הזה, לא נראה לי הוא ינסה את זה שוב

חתול זה השטן תמיד הם פותחים שקיות זבל בכניסה לבית צריך להשמיד אותם
פעם אחת הייתי בבית ושמעתי רעש מהמטבח אז הלכתי לבדוק ואז גיליתי שנכנס חתול למטבח ומשך משם את כל השקית זבל לחצר החוצה מהמטבח והתחיל להתחרע בחצר על הזבל, איזה ספרינט טוב נתתי אחרי החתול הזה, לא נראה לי הוא ינסה את זה שוב
אחי איך הגעת ל2009

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית