מידע אפשר להשיג סוסטנון 250 בישראל?

ignorant

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
היי, רציתי לדעת אם אפשר להשיג סוסטנון 250 בישראל. הייתי מקבל עם מרשם (באופן טבעי אני יוצר מעט טסטוטרון והרופא הסכים לתת לי אחרי בדיקות רבות). כרגע נשאר בשוק רק טסטווירון ונבידו, השני מאוד יקר. הייתי רוצה למצוא שוב סוסטנון 250. מישהו יכול לעזור לי?.
תודה.

היי, רציתי לדעת אם אפשר להשיג סוסטנון 250 בישראל. הייתי מקבל עם מרשם (באופן טבעי אני יוצר מעט טסטוטרון והרופא הסכים לתת לי אחרי בדיקות רבות). כרגע נשאר בשוק רק טסטווירון ונבידו, השני מאוד יקר. הייתי רוצה למצוא שוב סוסטנון 250. מישהו יכול לעזור לי?.
תודה.
סלח לי על הבורות,
אבל אם יש לך מרשם למה אתה לא בודק בבתי מרקחת ברחבי הארץ ?
הרופא לא יכול להגיד לך שאין להשיג למרות המרשם, כי לא נשמע לי הגיוני שיביאו מרשם על משהו שאין או
כי נגמר לך המרשם ועכשיו אתה רוצה לקנות עצמאי ? כי אם כן זאת לא הכתובת.

• פותח/ת השרשור
שלום,קודם כל אני מודה לך על התשובה שלך. הרופא נתן לי TESTOVIRON מול החוסר סוסטנון. כמובן הוא נתן לי מרשם של סוסטנון אבל אין בבתי מקרחת, שאלתי בכמה, וגם בחברה MSD שעכשיו לא מייצרת את זה, מייצר חברה ASPEN במקום. אבל כנראה לא מוכרת בארץ. אולי איפהשהו נשאר?
MethylDaniel אתה יכול להדריך אותי אז בבקשה? לאיזה בית מרקחת לפנות?.
תודה.

שלום,קודם כל אני מודה לך על התשובה שלך. הרופא נתן לי TESTOVIRON מול החוסר סוסטנון. כמובן הוא נתן לי מרשם של סוסטנון אבל אין בבתי מקרחת, שאלתי בכמה, וגם בחברה MSD שעכשיו לא מייצרת את זה, מייצר חברה ASPEN במקום. אבל כנראה לא מוכרת בארץ. אולי איפהשהו נשאר?
MethylDaniel אתה יכול להדריך אותי אז בבקשה? לאיזה בית מרקחת לפנות?.
תודה.
אממ לא
זה עובר על חוקיי הפורום וטום (לא תום) ירביץ לי 3:

פשוט תשתמש בטסטוירוןבטסטוירוון

שלום,
אני לא חושב שתוכל למצוא בבתי מרקחת SUSTANON 250, וכמו שאמר לך הרופא - התחליף המתאים הוא TESTOVIRON.

• פותח/ת השרשור
מכירים פורום ישראלי בו מותר לדבר על העניין? בטסטוווירון יש בעיה עם נוזלים + יש יותר סוגים של טסטוטרון.

מכירים פורום ישראלי בו מותר לדבר על העניין? בטסטוווירון יש בעיה עם נוזלים + יש יותר סוגים של טסטוטרון.
אם כבר בדיוק ההפך. בסוסטנון יש מספר סוגים של טסט שמעלים בנוזלים במידה שווה או אף יותר מטסטווירון דיפו (אנטט). העדיפות ב TRT תהיה סוג אחד של טסט כדי לא לשחק עם האסטרימים השונים במהלך הזמן עד הזריקה הבאה.

העדיפות ב TRT תהיה סוג אחד של טסט כדי לא לשחק עם האסטרימים השונים במהלך הזמן עד הזריקה הבאה.
למרבה האירוניה, סוסטנון פותח במיוחד למטרה זו. מסיבה כלשהי חשבו שם שריבוי האסטרים דווקא יטיב עם המטופל.

למרבה האירוניה, סוסטנון פותח במיוחד למטרה זו. מסיבה כלשהי חשבו שם שריבוי האסטרים דווקא יטיב עם המטופל.
זה יטיב אם אתה מזריק לעיתים רחוקות, אבל זה לא מומלץ מלכתחילה ולכן עדיף להזריק אסטרים אחד בינוני פעם בשבוע כדי לשמור על רמות יציבות יותר לאורך זמן. האם סוסטנון פעם ב 2-3 שבועות יעבוד? סביר להניח שכן, צריך לעשות בדיקות דם ולבדוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית