איך נותנים עוד פוש?

קרנושית

משתמש מתחיל
24
6
נק' מוניטין:
11
24
6
my gym
היי אני קרן ומתאמנת די הרבה זמן במכון כושר
אני מתאמנת 5 פעמים בשבוע כש3 אימונים הם ריצה של שעה ו-20 על שיפוע ועוד תרגילי בטן ו-2 אימונים נוספים זה משקולות ידיים ורגליים ושעה קרוס
אני לא מצליחה לרדת במשקל ולהפך אני רק עולה למרות שהדיאטה שלי נורא דלה בפחמימות לפעמים אני נשברת ואוכלת ממש מעט מתוק וישר עולה במשקל
מה עושים כדי להתמיד בדיאטה ולרדת עוד?

הי קרן,
יש לך בלבול בין הפוש הנוסף שאת סבורה שצריך לתת באימונים ובין הפוש האמיתי שאת צריכה לתת לתזונה.
האימונים יתמכו בתהליך החיטוב שלך אבל בלי תזונה מדוייקת וקפדנית את לא תרדי במשקל.

כדי להבין יותר אני מציעה לך לעדכן משקל, גובה וערכים סופיים של התפריט - סה"כ קלוריות וכמה מתוכן חלבון, שומן ופחמימה.

• פותח/ת השרשור
היי מרטין תודה על המענה המהיר,
אני 1.58 מטר ושוקלת כרגע 60 קילו
אני בבוקר אוכלת 2 כפות גבינה חצי אחוז שומן + סלט ירקות שמורכב ממלפון 2 גבות ובצל
לאחר מכן בארוחה הבאה אני משלבת קפה על בסיס מים 1% שומן חלב
בצהריים-2 גמבות אדומות+קופסת קוטג׳ 1%+ כף טחינה גדושה
לאחר האימון תפוח בינוני ירוק
בערב סלט עשיר בירקות עם 2 כפות גבינה חצי אחוז שומן +קופסת טונה במים
בערב תה עם סוכרזית

בעיקרון אני נופלת בדברים קטנים הרבה פעמים אני מנשנשת מהצד יוגורט 3% בכמות גדולה או עוגיות לפני כשבןעיים שקלתי 57 קילו ועליתי חזרה 3 קילו

איך אוכל להיתחזק?

אני מצטער לבשר לך אבל את אוכלת מזון לחתולים.
גבנצ 28% (לדוגמא)לא ישמין אותך,להפך הוא רק יעזור לך להשיג שומנים שאת צריכה לאכול בזמן החיטוב.
על הנייר הכל יפה ונחמד,השאלה אם את באמת מתמידה בתפריט הזה האם הוא מביא אותך לגרעון קלורי,כמה פחמימה כמה חלבון וכמה שומן את אוכלת.
לאחר שאת אוכלת בפחמימות את עולה בנוזלים (אמנם לא סביר לעלות שלוש קילו מכמה עוגיות מסכנות אבל תלוי גם במינון)
בכל מקרה,אם את אכן על מספר קלוריות שש שאמור להיות'' גרעון קלורי אולי תנסי לצאת לשבועיים ניטרלי ולחזור.
אפשר לדעת את הגובה שלך ? תמונה מאוד תעזור גם.

היי מרטין תודה על המענה המהיר,
אני 1.58 מטר ושוקלת כרגע 60 קילו
אני בבוקר אוכלת 2 כפות גבינה חצי אחוז שומן + סלט ירקות שמורכב ממלפון 2 גבות ובצל
בערב תה עם סוכרזית

בעיקרון אני נופלת בדברים קטנים הרבה פעמים אני מנשנשת מהצד יוגורט 3% בכמות גדולה או עוגיות לפני כשבןעיים שקלתי 57 קילו ועליתי חזרה 3 קילו

איך אוכל להיתחזק?

חסר:
חלבון ושומן.

הדיאטה שלך לא ממש דלת פחמימות, אלא דלת אוכל וקלוריות.
בנוסף את מגזימה , לדעתי, בכמות ונפח האימונים שלך.
"אימון הכח" שלך, כנראה גם אינו אימון כוח אמיתי, אלא כזה שמשתמשים בו במישקוליות הוורודות.

5 פעמים בשבוע של שעה+ אירובי ממש לא משרת את המטרות שלך.

נערך לאחרונה:
בערב תה עם סוכרזית

ניסית לחשב במחשבון קלוריות כמה את אוכלת ביום? אני אופתע אם את מגיעה ל800 קלוריות!!
את מרעיבה ומתישה את עצמך וכמובן שאת נשברת.
את לא אוכלת מספיק חלבון ואת כמעט שלא אוכלת שומן. מעניין אותי מכמה תופעות לוואי (שיער/ציפורניים/מחזור/???) את מתעלמת בדרך למטרה...

אני מציעה לך לתחיל מחדש.
תקראי את המדריך - https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

קצב חילוף החומרים שלך במנוחה 1570. תבני תפריט נייטרלי שיש בו לפחות 100 גר חלבון ו-50 גר שומן ומסתכם ב1600 קלוריות.
(אני אומרת לפחות כי את לא חייבת להיות על תזונה דלת פחמימה כדי לרזות ויתכן שזה מה שגורם לך להשבר אבל אם את מחליטה ללכת על דל פחמימה תוסיפי עוד חלבון ושומן).
תתחילי בשבועיים על התפריט הזה בלי אירובי רק אימוני כח (מציעה לך לקחת תכנית מהאתר כי לא מספיק לעבוד יד קדמית/אחורית ובטן)
בתום שבועיים תרדי לתפריט של 1300 קלוריות - שוב פעם מינימום 100 גר חלבון ו-50 גר שומן
(את יכולה לאכול יוגורטים 3% וקוטג' 3%. תשלבי גם שקדים/אבוקדו/אגוזים)
תמשיכי באימוני הכוח בהתאם לתכנית שבחרת ותחזרי למקסימום 3 שעות אירובי בשבוע בשלב הראשון (אחרי אימון הכוח או בימים נפרדים). תקפידי על יום אחד של מנוחה בשבוע.

התהליך הוא הדרגתי מאוד כאשר את נשקלת פעם בשבוע, אם ירדת במשקל עד חצי קילו תמשיכי בלי שינוי.
אם לא ירדת, את יכולה להוריד מהתפריט או להוסיף אירובי לפי העדפתך.
אם התפריט שלך שפוי ואת נותנת לגוף שלך גם זמן להתאושש את תראי שקל מאוד למצוא את נקודת האיזון של הגוף.
קחי בחשבון שהמחזור ההורמונלי משפיע על מאזן הנוזלים בגוף ולכן תתעלמי מסטיות קטנות במשקל. למשל אם נשקלת וירדת רק 200 גר (או למשל אם עלית במשקל 200 גר ואת יודעת שלא חרגת מהתפריט) אל תשני כלום תמשיכי עוד שבוע באותה מתכונת.
בהצלחה

צריך לעשות לפני כל פתיחת פוסט כמה מאמרים שחייבים ליקרוא רק בלי לאפשר למשתמש לדלג על השלב הזה. @מרטין איך את לא מתעייפת לרשום כל פעם אותו דבר אני לא יודע חחח אבל אני מעריץ אותך על זה

יש אופציה כזאת, קוראים לה קופי-פייסט. תנסה במקלדת שלך, אם יש לך מקש Ctrl.

כן, אבל צריך לשנות את השם כל פעם מאיילתוש לקרנוש, גלוש וכו'.

מה זה הפאסיב אגרסיב הזה? 😳
אני אמור עכשיו לחבק אותך ולהרגיע שהכל יהיה טוב?

@stitch , ידידי, אתה כנראה רגיל לפולנים. אני לא משחק במשחק הזה. אם אתה כל כך רוצה לחבק אותי תצטרך לבקר בגבולות מדינת ישראל.

Back
למעלה תחתית