הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להשתפר באימונים?

זאת תכנית AB קלאסית שהוצאתי מאתר ישראלבודי וגם באתר קילוגרם תכניות AB הן באותו סגנון... אני לא אמורה פשוט להוריד את מספר החזרות ולהרים משקל כבד יותר וכך להתקדם? מבלבל :/
ויש תכנית ספציפית שאתה ממליץ עליה ? אשמח להבין בשביל הידע הכללי שלי למה אתה ממליץ על מעט תרגילים באימון
התוכניות של ישראלבאדי הן בושה וחרפה
התוכנית מהפורטל גם לא להיט, אבל לפחות אין בה אותה כמות מטורפת של נפח לאימון.
בגדול הרבה תרגילים = יותר נפח, וצריך לתת סיבה לנפח הזה.
חוץ מזה כשיש כל כך הרבה תרגילים קשה לדעת איזה מועילים ואיזה לא.

הייי !!
אז קודם כל אתחיל כי אין סיבה שתהיי במאזן קלורי שלילי אם את רוצה להשתפר ולהתחזק באימונים לעומת זאת כן חשוב שתאכלי ארוחות מאוזנות.
נשמע שמבחינת התזונה את בסדר למרות שאין לי הכרות עם התפריט שלך.
את יכולה לדעת הרבה לגבי התזונה מההתאוששות וההתקדמות באימונים.
התקדמות בתכנית האימונים שלך תלויה במספר גורמים:
1. תכנית האימונים
2. תזונה
3. שינה

אז קודם כל לגבי תכנית האימונים:
תכנית האימונים שראיתי שכתבת פה היא די סבירה.
אני לא יודעת איך המאמנים בחדר כושר שלך אבל במקומך הייתי בודקת לגבי אופציה לקחת כמה אימונים אישיים כדי ללמוד יותר.
במידה וזה לא מתאפשר כלכלית כן הייתי בודקת מי המאמן הטוב ביותר אצלכם במכון ומגיעה בימים שהוא מגיע כדי להוציא כמה שיותר מידע בעיקר לגבי הטכניקה שלך.
אני הייתי ממליצה לך לבנות תכנית שמתאימה לך מהתרגילים אילו:
סקוואטים,
דד ליפט קלאסי
Press כנגד משקולות יד/מוט
עליות מתח (אפשר בגרביטון ואם את רוצה להתקדם יותר עדיף לך לעשות עליות מתח עם גומייה או אופציה בגרביטון זה להוריד את המשקל כדי שהעצימות תהיה גבוהה יותר ותעבדי בטווחי חזרות של 4-6 )
מקבילים/שכיבות סמיכה,
דד ליפט רומני
לאנג'ים
לחיצות חזה עם מוט או משקולות
חתירה עם מוט/משקולות יד
פשיטות גו בכיסא רומי

תרגילים שהייתי מורידה מהתכנית: פרפר, הרחקת כתפיים, כפיפה ופשיטה של ברכיים (אם כבר אחד מהם אז כן כפיפה), תרגיל לישבן(?!?!), בטן לא קריטי במיוחד ואם כן אז פלאנקים בוריאציות שונות.
אגב אני דווקא בעד חלוקה ל3 אימונים שונים, זה תלוי במטרה שלך אין ספק, ביכולות שלך, בטכניקה שלך ועוד.
יותר מאשמח אם תעלי סרטונים של טכניקה בתרגילים שונים ונוכל לעזור כמה שאפשר דרך הפורום.

שיהיה המשך יום נהדר!

Back
למעלה תחתית