אשכול עצבים על דואר ישראל

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
סתם שאלה אם אנחנו כבר בנושא : הזמנתי חבילה של חלבון אופטימום ופירו פרוואקט (חבילה יחסית קטנה אז)
מאתר מסוים (אני לא יודע אם מותר לפרסם את שם האתר כי הוא אתר מיתחרה)
ולפי המעקב עברו כבר 14 יום והוא לא הגיע לארץ עדיין,זה נרומטיבי או שנידפקתי?
(ואם זה עוזר הזמנתי דרך DHL Global Mail אם זה משנה משהו)

אצלנו פתחו מקום ששם רק מקבלים חבילות, והוא גם עובד עד 20:00 לעומת 18:00 בסניף הרגיל. אבל עד שעשו משהו אז התחילו עכשיו לחלק דואר רק פעמיים בשבוע.

הדואר החל בתהליך שבסיומו הוא כנראה ימכר לבעלים פרטיים (תשובה).
מתחילת השנה פוטרו רבים מעובדי הדואר ועוד רבים צפויים לקבל מכתב פיטורים עד לסוף השנה.
בנוסף, הדואר עבר מחלוקת דואר יומית לחלוקה פעמיים בשבוע בלבד.
כרגע התחושה של עובדי הדואר היא כמו של נידונים למוות, אין איך לאיים עליהם גם ככה הם יפוטרו בקרוב..
יש שאומרים שאת המצב הזה יוצרים בכוונה חברים של תשובה בממשלה כדי למכור לו את הדואר בזול יותר בסוף..
בכל מקרה ,
אם אתה מעוניין להגיש תלונה על עיקוב, הכתובת היחידה היא הממונה על הדואר במשרד התקשורת,
ניתן למלא טופס תלונה דרך האתר של משרד התקשורת.
לחילופין פניה ללשכת מנכל הדואר גם יכולה להועיל.
אם אתה פונה לאחראי בסניף או במיון, זה חסר משמעות ..
בכמה אזורים בארץ הדואר עבר לחלוקת חבילות מחול ע"י סניפים של רשתות מזון.
אולי זה יעבוד טוב יותר.
אבל מה שבטוח זה שבחודשים האחרונים לוקח ה.מ.ו.ן זמן לחבילות מחול להגיע מהמיתון בת"א ועד ללקוח.
יכול לקחת גם חודש ..

• פותח/ת השרשור
מאות מיליוני שקלים: הפרטת דואר ישראל יוצאת לדרך - וואלה! עסקים וצרכנות

מאות מיליוני שקלים: הפרטת דואר ישראל יוצאת לדרך

ועדת השרים לענייני הפרטה אמורה לאשר מחר את המתווה להפרטת חברת דואר ישראל. בשלב הראשון, תמכור המדינה למשקיע פרטי 20% ממניות החברה, ובשלב השני תהפוך החברה לציבורית. מה ההשלכות עלינו? ניתוח וואלה! עסקים

מאות מיליוני שקלים: הפרטת דואר ישראל יוצאת לדרך - וואלה! עסקים וצרכנות

מאות מיליוני שקלים: הפרטת דואר ישראל יוצאת לדרך

ועדת השרים לענייני הפרטה אמורה לאשר מחר את המתווה להפרטת חברת דואר ישראל. בשלב הראשון, תמכור המדינה למשקיע פרטי 20% ממניות החברה, ובשלב השני תהפוך החברה לציבורית. מה ההשלכות עלינו? ניתוח וואלה! עסקים

התגובות הורגות אותי-
אני מעריכה, שאחרי ההפרטה השירות של הדואר יהיה עוד הרבה יותר גרוע....כי המשקיע ירצה להרוויח..
לא כי עד עכשיו לא הממשלה לא הרוויחה מילונים על הגב שלך כול פעם ששלחת מעטפה כי הם פשוט יכולים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית