נק' מוניטין:
2,827
- 1,146
- 545
אני אוטוטו מסיים י"ב.
יש לי אופציה להמשיך לי"ג-י"ד ולהוציא תואר הנדסאי (זה לא תואר אקדמי.) ו2 דיפלומות. (שאין לי מושג מה זה דיפלומה ואחת מהן זה ההנדסאי.)
השנים האלה במימון צה"ל ואז אתה חייב להתגייס לחימוש + קבע של שנתיים.
עושים גם הרבה ראיונות לכל מיני יחידות מעניינות שיש להן צורך בהנדסאים. (אפילו מטכל.)
מישהו מכיר את זה? זה שווה את זה?
המורים של המגמה אומרים לי שזה מעולה במידה ואני רוצה להמשיך להתעסק בזה בעתיד וממש ממליצים.
גם יש כל מיני סיפורי הצלחה וזה גם במימון צה"ל ככה שזה יכול לחסוך לי כסף על לימודים בעתיד. (הזדמנות ללימודים במחיר ממש זול.)
זה חוסך בהוצאת תואר מהנדס חצי שנה, שזה אמור להיות אחלה. (חצי שנה לעשות כסף.)
מעבר לזה יש המון ביקוש בשוק להנדסאים ואם משכורת לא רעה בכלל. (אבל גם לא טובה?)
זה שווה את זה?
או שזה ביזבוז של שנתיים מהחיים שלי?
מישהו אולי יודע אם אפשר להמשיך להתאמן בחיל חימוש?
יש חדרי כושר? יומיות? משהו בסגנון?
איך קבע עובד? זה כמו עבודה שאתה בא בבוקר חוזר בערב או ממשיך שירות כרגיל ביותר כסף?
זה נראה ממש טוב, כאילו להגדיל ראש וללמוד עכשיו וכבר תיהיה צעד קדימה אחרי הצבא.
אם מישהו מכיר את זה או יודע לענות על חלק מהשאלות שלי אני אשמח לעזרה!
אני לפני צבא ויש לי כמה אופציות ואני ממש מבולבל כל אופציה זה דרך אחרת לגמרי בחיים.
לך תנחש בגיל 18 מה המעשה הנכון לעוד כמה שנים? או אפילו ל3 שנים הקרובות של שירות בצבא.
מתפוצץ.😵
יש לי אופציה להמשיך לי"ג-י"ד ולהוציא תואר הנדסאי (זה לא תואר אקדמי.) ו2 דיפלומות. (שאין לי מושג מה זה דיפלומה ואחת מהן זה ההנדסאי.)
השנים האלה במימון צה"ל ואז אתה חייב להתגייס לחימוש + קבע של שנתיים.
עושים גם הרבה ראיונות לכל מיני יחידות מעניינות שיש להן צורך בהנדסאים. (אפילו מטכל.)
מישהו מכיר את זה? זה שווה את זה?
המורים של המגמה אומרים לי שזה מעולה במידה ואני רוצה להמשיך להתעסק בזה בעתיד וממש ממליצים.
גם יש כל מיני סיפורי הצלחה וזה גם במימון צה"ל ככה שזה יכול לחסוך לי כסף על לימודים בעתיד. (הזדמנות ללימודים במחיר ממש זול.)
זה חוסך בהוצאת תואר מהנדס חצי שנה, שזה אמור להיות אחלה. (חצי שנה לעשות כסף.)
מעבר לזה יש המון ביקוש בשוק להנדסאים ואם משכורת לא רעה בכלל. (אבל גם לא טובה?)
זה שווה את זה?
או שזה ביזבוז של שנתיים מהחיים שלי?
מישהו אולי יודע אם אפשר להמשיך להתאמן בחיל חימוש?
יש חדרי כושר? יומיות? משהו בסגנון?
איך קבע עובד? זה כמו עבודה שאתה בא בבוקר חוזר בערב או ממשיך שירות כרגיל ביותר כסף?
זה נראה ממש טוב, כאילו להגדיל ראש וללמוד עכשיו וכבר תיהיה צעד קדימה אחרי הצבא.
אם מישהו מכיר את זה או יודע לענות על חלק מהשאלות שלי אני אשמח לעזרה!
אני לפני צבא ויש לי כמה אופציות ואני ממש מבולבל כל אופציה זה דרך אחרת לגמרי בחיים.
לך תנחש בגיל 18 מה המעשה הנכון לעוד כמה שנים? או אפילו ל3 שנים הקרובות של שירות בצבא.
מתפוצץ.😵