עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעיקרון זה תלוי בסכם שלך, שזה שקלול של בגרויות ופסיכומטרי. על 5 יחידות מטמטיקה יש גם בונוס בציון בחישוב הממוצע.אם נגיד אני תלמיד מכטרוניקה 6 יחידות ממוצע בין 90 ל-100
ומתמטיקה 5 יחידות ממוצע נגיד 70-75 (פשוט רק עכשיו עליתי ל-5 יחידות)
ולא לומד פיזיקה בכלל
האם יש לי סיכוי טוב להתקבל לטכניון במטרה להוציא תואר בהנדסת מכונות?
והאם יש צורך בשיפור הציון במתמטיקה אחרי צבא (אני יודע שחובה ללמוד פיזיקה לפני) או שיש בונוס או משהו שיעזור לי?
נ.ב.
אני רוסי 😄
לעשות מעל 30 יחידות בגרות זה פשוט מטומטם ולרוב גם כישלון. אין בזה שום ייעול ועדיף להתרכז במקצועות הליבה ולהוציא בהם ציונים גבוהים מאשר להתפזר למקצועות חסרי תועלת ברמה תיכנוית (לשמתי הבנתי את זה בכיתה י'ב והתחלתי לצאת מכל מיני כיתות שהגברתי בזמנו - אבל עדיין הייתי תלמיד כושל ככה שזה לא עזר לי)נגיד תלמיד עם 45 יחידות הרחבה ממוצע 90~ בלי הבונוסים במקצעות המדעיים (3) עם ממוצע 70~ במקצועות ההומניים. הממוצע המונמך בגלל המקצועות ההומניים ישנה משהו ?
עדיף 100 באזרחות ובלי פיזיקה מאשר 75 באזרחות ו95 בפיזיקה ?לעשות מעל 30 יחידות בגרות זה פשוט מטומטם ולרוב גם כישלון. אין בזה שום ייעול ועדיף להתרכז במקצועות הליבה ולהוציא בהם ציונים גבוהים מאשר להתפזר למקצועות חסרי תועלת ברמה תיכנוית (לשמתי הבנתי את זה בכיתה י'ב והתחלתי לצאת מכל מיני כיתות שהגברתי בזמנו - אבל עדיין הייתי תלמיד כושל ככה שזה לא עזר לי)
לא נראה לי, על פיזיקה יש לך בונוס (אם זה 5 יחידות) אז זה יעלה לך את הממוצע יותרעדיף 100 באזרחות ובלי פיזיקה מאשר 75 באזרחות ו95 בפיזיקה ?
כל מקצוע מדעי של 5 יחידות מעלה את הממוצע אז אני לא מבין מה משה מנסה להגידלא נראה לי, על פיזיקה יש לך בונוס (אם זה 5 יחידות) אז זה יעלה לך את הממוצע יותר
נכון. לדעתי אם אתה יכול לקחת הרבה מקצועות של 5 יחידות ולהוציא ציונים יפים בכולם אז זה כדאי כי באמת מעלה את הממוצע, ואז פחות משנה אם יש לך 70 או 90 באזרחות למשלכל מקצוע מדעי של 5 יחידות מעלה את הממוצע אז אני לא מבין מה משה מנסה להגיד
אני לא מרבה להגיב, אבל תישמר מהדבר הזה! הטעות הכי גדולה שתעשה איי פעם
בתור אחד שמכיר מעט את תחום ההנדסה (ומכונות בפרט), הסכם בד"כ אינו מהווה מגבלה מיוחדת. תצטרך לשפר, אז תשפר...אם נגיד אני תלמיד מכטרוניקה 6 יחידות ממוצע בין 90 ל-100
ומתמטיקה 5 יחידות ממוצע נגיד 70-75 (פשוט רק עכשיו עליתי ל-5 יחידות)
ולא לומד פיזיקה בכלל
האם יש לי סיכוי טוב להתקבל לטכניון במטרה להוציא תואר בהנדסת מכונות?
והאם יש צורך בשיפור הציון במתמטיקה אחרי צבא (אני יודע שחובה ללמוד פיזיקה לפני) או שיש בונוס או משהו שיעזור לי?
נ.ב.
אני רוסי 😄
נו זה לא הרבה....תאריך הצטרפות:2008
מס' הודעות:514
👏