הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרגניל !

ted bundy

משתמש מתחיל
47
2
נק' מוניטין:
2
47
2
שלום חברים אני בקרוב אתחיל סייקל,ורציתי לדעת לפני את אופן השימוש בפרגניל, אופן ההכנה והשימור שלו. המטרה היא ש5000 יחידות יחזיקו לי ל10 שבועות במקרר.מה, כמה ולמה . , הסברים ,מדריכים, ופירוט יתקבלו בברכה ✌️✌️

נ.ב יש לציין בסייקל הראשון שלי לא השתמשתי בפרגניל לצערי ולאחר מכן קיבלתי הדרכה על פיסיטי שישקם אותי והשתמשתי ב10000 יחידות [2000 כל שבוע ,מפוצל ל2] ולאחר מכן כלומיד טמוקסיפן ,אבל הקטע הוא שאופן השימוש איפשר לי להחזיק את הפרגניל במקרר כביכול ל30 ימים, חבר שלי השתמש במים שמגיעים בחבילה ופשוט הכין לי מזרק ושמתי אותו במקרר וכל פעם שהזרקתי אלף יחידות זה היה 0.2 CC~, עכשיו הבנתי שיש שיטה אחרת שמערבת תוספת של מים מסויימים ו\או בנזיל אלכוהול שמאפשרת לך לשמר את הפרגניל ל70~ ימים בערך. מצטער על הבורות אני פשוט רוצה להשכיל ,לייעל , ולא לפגוע בעצמי שוב כי הפיסיטיי הזה היה ארוך וקשה:thumbdown: 😣

החל מסוף שבוע שני [אחרי השפיץ הרביעי] פרגניל 500 יחידות .
את הפרגניל אתה מערבב אם מים בקטריוסטטיים .
שובר את האמפולה של הפרגניל מזריק לשם 1 CC של מים בקטריוסטטיים נותן לזה להתערבב . שואף חזרה למזרק . ואז מכניס את זה לויאל סטרילי ריק . לאחר מכן אתה שואב עוד 4 CC של מים בקטריוסטיים ומכניס גם אותם לויאל הריק .
התוצאה 5 CC אם מים בקטריוסטיים .

אתה צריך לקנות מים בקטריוסטיים מי חול . וגם ויאל ריק . תשתמש בBUY2USA .

בהצלחה .

אופציה נוספת:
תכין מים בקטריוסטטיים בעצמך

1. קנה מסופרפארם מי מלח 0.9%
2. השג בנזיל אלכוהול
3. צור תמיסה של מי המלח שמתוכה 2% זה בנזיל (ממליץ מטעמי נוחות על 10 מ"ל)
3. הוסף מעט מהתמיסה לאבקת הכוריגון
4. שאב חזרה לאחר שהחומר התמוסס לחלוטין.
5. You're g2g

את המים הסטריליים תן לאחיך הקטן או משהו
שיתלהבו מהאמפולה הנוצצת

• פותח/ת השרשור
תודה חברים אשמח לעוד תשובות מהסיבה ששמעתי הרבה שיטות ודעות ואני רוצה שיטה יעילה פשוטה שתחזיק לי את הפרגניל במקרר לכמה שיותר זמן . ועוד משהו, אפשר לקנות מים בקטריוסטטים בארץ? או שחייב להכין אם בנזיל ? ואם כן מה אופן ההכנה כי חבר אחד אמר שזה יסתכם ב10 CC במזרק וואדים אמר 5 .

תודה חברים אשמח לעוד תשובות מהסיבה ששמעתי הרבה שיטות ודעות ואני רוצה שיטה יעילה פשוטה שתחזיק לי את הפרגניל במקרר לכמה שיותר זמן , ודמרי לא כתבת כמה מים כמה בנזיל חחח
כתבתי באחוזים
זה יכול להיות 0.1 מ"ל בנזיל ו4.9 מ"ל מים
או 0.2 מ"ל בנזיל ו9.8 מ"ל מים
זה אותו הדבר

• פותח/ת השרשור
חח כן אחי לא שמתי לב טעות שלי . תודה חברים הרבה יותר ברור לי עכשיו .. ולמה לא מוכרים בארץ מים בקטירואסטטים?[דילרים] זה הכי פשוט במקום להכין שיקויים

חח כן אחי לא שמתי לב טעות שלי . תודה חברים הרבה יותר ברור לי עכשיו .. ולמה לא מוכרים בארץ מים בקטירואסטטים?[דילרים] זה הכי פשוט במקום להכין שיקויים
זה רעיון די טוב למעשה, אפשר לעשות די הרבה כסף ^^

• פותח/ת השרשור
המון! חחחחח . מאז שמשתמשים השכילו בארץ והפסיקו להקשיב למנגלה והשיטות שלו הביקוש לזה עלה [ והמבין יבין]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית