הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנתת רפואי באייר, חבילה של 20, מזוייף?

UnKnOwN

משתמש מתחיל
195
50
נק' מוניטין:
57
195
50
קניתי טסט אנתת של באייר, אני יודע שבארץ זה מגיע כל אמפולה ארוזה בנפרד, מה שאני קבלתי הם אמפולות שמגיעות בקופסא של 20. נאמר לי שזו הצורת אריזה בחו"ל.

האם הטסט אותנטי?

שמתי לב שאין תאריך תפוגה, לא כתובoily inj, והתוית נייר עולה על עצמה, היא ארוכה יותר מהאמפולה.

תמונות: IMG_20150129_231536.jpg IMG_20150129_231440.jpg IMG_20150129_231422.jpg

@Tom
@Mishel27
@איתיאל שפירא
@LiorKim
@Aviad Barak
@Simon357
IMG_20150129_231408.jpg

נערך לאחרונה:
תאריך תפוגה לא חייב להופיע על האמפולה , והאמפולות לא מגיעות בנפרד בקופסא אלא בקופסא של 20 מה שמגיע בנפרד זה סוסטנון של אורגנון , זה נראה אמיתי

האמפולות אמורות להגיע בקופסה של 20. אני לא רואה על פניו שום אינדיקטור לזיוף.

האמפולות אמורות להגיע בקופסה של 20. אני לא רואה על פניו שום אינדיקטור לזיוף.
לא מסתכל על המראה לא מעניין אותי.
אספר לך סיפור קטן.
ספק בעילוי שם בעבר הציע לי באייר בX מחיר לאמפולה (שהיא אכן אמיתית) וגם קניתי והיא עבדה,אכן הייתה אמיתית.
לאחר שלושה חודשים אותו ספק חמוד בא אליי והציעה לי את אותה באייר,רק שהוא שכח שפתאום הוא מציע אותה במחיר נמוך פי 2
פלוס זה שהוא ידוע כאחד שמזייף את החברה שלו,פלוס זה שהמחיר שהציע זה בערך מחיר מבית מרקחת.
אז כן זו אותה אמפולה שהוא גם שלח לי תמונה שלה,מזוייף.

אספר לך סיפור קטן.
ספק בעילוי שם בעבר הציע לי באייר בX מחיר לאמפולה (שהיא אכן אמיתית) וגם קניתי והיא עבדה,אכן הייתה אמיתית.
לאחר שלושה חודשים אותו ספק חמוד בא אליי והציעה לי את אותה באייר,רק שהוא שכח שפתאום הוא מציע אותה במחיר נמוך פי 2
פלוס זה שהוא ידוע כאחד שמזייף את החברה שלו,פלוס זה שהמחיר שהציע זה בערך מחיר מבית מרקחת.
זה דווקא קורה המון. @UnKnOwN , אני ממש מקווה שלא הועלתה תמונה שקיבלת מהדילר...

אספר לך סיפור קטן.
אני בטוח ב 100% שאין בן אדם שבישראל שמזייף אמפולות , אולי מביאים מחול זה כן . אתה יודע שיש מצב להביא אמפולות מבית מרקחת שלא בגבולות ישראל ושהמחיר שלהם הוא גרושים וזה אורגינל וגם צריך להוציא כמויות

תיכול לצלם את כל האמפולות שקיבלת אחת ליד השניה באיכות טובה? בדרך כלל הזיופים הגרועים הראשים של האמפולות שונות ועקומות אחת מהשניה יש הבדל בניהם.
בשאיבה של החומר למזרק זה צריך להיות 1.1 מייל ולא 1 מייל במדויק. והשמן צריך להיות יותר סמיך מכל שמן אחר ששאבת בחיים שלך.
תוקף כן צריך להופיע לפחות איפו שהוא...
*יש גל של זיופים שהגיע גם לארץ של בייר באריזה שאתה מתאר "20 אמפולות באריזה מחו'ל" (בסדר גמור גם אותם מזייפים בעיקר בחו'ל)
מוכרים את זה בסטוקים של 3 אלף יחידות.... במחיר עלות של ממש.

תיכול לצלם את כל האמפולות שקיבלת אחת ליד השניה באיכות טובה? בדרך כלל הזיופים הגרועים הראשים של האמפולות שונות ועקומות אחת מהשניה יש הבדל בניהם.
בשאיבה של החומר למזרק זה צריך להיות 1.1 מייל ולא 1 מייל במדויק. והשמן צריך להיות יותר סמיך מכל שמן אחר ששאבת בחיים שלך.
תוקף כן צריך להופיע לפחות איפו שהוא...
*יש גל של זיופים שהגיע גם לארץ של בייר באריזה שאתה מתאר "20 אמפולות באריזה מחו'ל" (בסדר גמור גם אותם מזייפים בעיקר בחו'ל)
מוכרים את זה בסטוקים של 3 אלף יחידות.... במחיר עלות של ממש.
הוצאת לי את המילים מהפה

נראה פיקס.
אני עובד עם הבודדות מהבית מרקחת בארץ. אף פעם לא ניתקלתי בחבילות של 20 . אבל האמפולה נראית ממש כמו אלו שאני משתמש בהם.
שים לב להערה של אלכס לגבי הכמות של ה 1.1 אם זה תואם אני הייתי אומר שאין בעיה.

את התמונות אני צילמתי, אני מצרף תמונה נוספת + וידאו HD של האמפולות על מנת להמחיש את סמיכות השמן, תודה על התגובות!

צפה בקובץ המצורף 23444
וידאו:
https://www.dropbox.com/sc/dfeo9t86qkrflb5/AACa0jMst78oe8QYFP030ln7a
האמת שזה קצת מחשיד , הראשים קצת לא נראים אותו דבר יש כאלה קצת שמנים ויש קצת רזים אולי כי הנקודה כל פעם משתנה

• פותח/ת השרשור
האמת שהם כולם זהים מבחינת מימדים.

הבנתי שיש יבוא של באייר מתאילנד בחבילות של20

אגב, מישהו איי פעם ראה אמפולה שהיא זיוף?

האמת שהם כולם זהים מבחינת מימדים.

הבנתי שיש יבוא של באייר מתאילנד בחבילות של20

אגב, מישהו איי פעם ראה אמפולה שהיא זיוף?

תיקח אחת מהם , תשאב למזרק - תראה אם אתה מקבל מעל 1 מ"ג - אם כן כמו שאמרו לך זה מקורי .

אני בטוח ב 100% שאין בן אדם שבישראל שמזייף אמפולות , אולי מביאים מחול זה כן . אתה יודע שיש מצב להביא אמפולות מבית מרקחת שלא בגבולות ישראל ושהמחיר שלהם הוא גרושים וזה אורגינל וגם צריך להוציא כמויות

אף פעם אל תהיה בטוח ב 100% יש מכונה בארץ, ואפילו לא אחת.
לפותח הפוסט, כל מה שיש לי לומר לך, אם לא יצא מבית מרקחת שלנו לא היתי ממליץ להשתמש.

אף פעם אל תהיה בטוח ב 100% יש מכונה בארץ, ואפילו לא אחת.
לפותח הפוסט, כל מה שיש לי לומר לך, אם לא יצא מבית מרקחת שלנו לא היתי ממליץ להשתמש.
הקטע שהישראלים לא ייתעסקו עם אמפולות אין להם זין לעבוד מיל מיל , וגם אם כן מזייפים אפשר בקלות לזהות

השאלה מי מזהה ? לא כולם בודקים, לא כולם בודקים או משווים. הרוב סומכים על הדילר שלהם.
נמכרו בארץ הרבה אמפולות מזויפות, וכן תוצרת הארץ. כמו שעניתי מקודם, אם יש ספק אז אין ספק.

אני חושב שהגיע הזמן שבאייר יתחילו לשים קודים על החומרים שלהם לבדיקה באתר. כמו באלקן \ וורמודזה.
אני מניח שהם מודעים לבעיית הזיופים....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית