ייעוץ כמות זרע בזמן PCT

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
בוקר טוב לכולם

אני ביום ה 8 של ה PCT שמורכב כרגע רק מכלומיד (את הטמוקסיפן לקחתי במהלך הסייקל עקב חשש לג'ינו וסייימתי אותו עם סיום הכדור הרביעי של הכלומיד ) הכלומיד כרגע מורכב מ : - 14 יום ראשונים 50 מ"ג ו 14 יום שלאחר מכן 25 מ"ג.

זה כבר יום שלישי ברציפות שאני מקיים יחסי מין עם החברה, אמנם לא לוקח לי יותר זמן מהרגיל לגמור, אבל כמות הזרע יותר קטנה בברור.

האם זה לגיטימי? יש לי סיבות לדאגות?

לי זה נראה כאילו הגוף לא מייצר מספיק טסט ואני אוכל סרטים שאני הולך עכשיו לאבד מסת שריר רצינית ולרדת במשקל
מנהלים יקרים, אשמח להתייחסותכם
no one ? :/

• פותח/ת השרשור
אני אכול סרטים בראש שאת הPCT אסיים 10 קילו פחות עם אחוז שומן גבוה

ישר אני קופץ מהחלון

מה לגבי פרגניל ? היה ?
יהיה ?
יום 8 לפיסיטי זה עדיין מוקדם. דילול בזרע זה טבעי אם היית מושבת בסייקל (ועוד בלי פרגניל אולי )

בוקר טוב לכולם

אני ביום ה 8 של ה PCT שמורכב כרגע רק מכלומיד (את הטמוקסיפן לקחתי במהלך הסייקל עקב חשש לג'ינו וסייימתי אותו עם סיום הכדור הרביעי של הכלומיד ) הכלומיד כרגע מורכב מ : - 14 יום ראשונים 50 מ"ג ו 14 יום שלאחר מכן 25 מ"ג.

זה כבר יום שלישי ברציפות שאני מקיים יחסי מין עם החברה, אמנם לא לוקח לי יותר זמן מהרגיל לגמור, אבל כמות הזרע יותר קטנה בברור.

האם זה לגיטימי? יש לי סיבות לדאגות?

לי זה נראה כאילו הגוף לא מייצר מספיק טסט ואני אוכל סרטים שאני הולך עכשיו לאבד מסת שריר רצינית ולרדת במשקל
מנהלים יקרים, אשמח להתייחסותכם
no one ? :/
כמה ימים ממועד זריקת הטסט האחרונה התחיל ה-pct?
מה היה משך הסייקל?
כמה זמן טרם ה-pct בוצעה זריקת הפרגניל האחרונה?

• פותח/ת השרשור
סייקל במשך 10 שבועות 500 מל טוסטנון ושישה שבועות דינאבול 30 מג ליום.

את הפרגניל יצא ויכלתי לקחת רק בסוף הסייקל וגם עשו לי טעות והזריקו לי 5000 יחבל בפעם אחת.

את הכלומיד התחלתי לקחת שבועיים לאחר זריקת טסט האחרונה.

אני יודע שאת הפרגניל לא לקחתי טוב אבל לא הייתה לי ברירה

אני היחיד ששמתי לב שיש פה בעיה עם הטמוקסי?? בתור אחד עם חשש לג'ינו סביר להניח שיש לך רגישות לג'ינו (כמוני אגב - הרגישות לא החשש) בזמן שהPCT שהרמות של האסטרוגן עולות ביחד עם הטסט אתה מוותר על הטמוקסי? זה זמן שיכול להוביל לג'ינו לא פחות מאשר בסייקל עצמו !

• פותח/ת השרשור
טמוקסיםן לקחתי כבר 40 כדורים והגוש כמעט נעלם. לא רואה סיבה להמשיך לקחת.

תום - שכחתי לציין שהפרגניל לקחתי מיד עם סיום הסייקל כי זה היה אמור להיות מחולק. אבל הבן אדם לא היה מרוכז והזרריק לי הכל. את הכלומיד התחלתי לקחת לאחר שבועיים מזריקת הטסט והפרגניל

• פותח/ת השרשור
תראה זה סייקל ראשון וכנראה אחרון. הרבה טעויות של בורות וטימטום עצמי נעשו.

להשיג עכשיו יקח לי שבועיים זה כבר לא יהיה שווה.

אני רק רוצה לסיים עם זה. לעשות בדיקה לראות שהכל תקין ולהמשיך להתאמן ולאכול.
סייקלין הבנתי שזה לא בשבילי. הבריאות יותר מידי חשובה לי

סייקל במשך 10 שבועות 500 מל טוסטנון ושישה שבועות דינאבול 30 מג ליום.

את הפרגניל יצא ויכלתי לקחת רק בסוף הסייקל וגם עשו לי טעות והזריקו לי 5000 יחבל בפעם אחת.

את הכלומיד התחלתי לקחת שבועיים לאחר זריקת טסט האחרונה.

אני יודע שאת הפרגניל לא לקחתי טוב אבל לא הייתה לי ברירה
התחלת pct לפני המועד המתאים, כך שיוצא שלמעשה היית צריך להתחיל את ה-pct בערך כעת.
מינון שהכנסת גבוה מדי ובאופן חד-פעמי הוא לא עושה את העבודה. חבל בסייקל ראשון לעשות טעויות שיעכבו את ההתאוששות ויפגעו ברווחים. קח לתשומת ליבך שבהינתן אטרופיה ההתאוששות איטית ובעייתית ושימוש בטמוקסיפן במקרה כזה הוא ללא תחליף.
בנוגע לכמות הזרע, אין במה שראית אינדיקטור מיוחד.

• פותח/ת השרשור
אוקי אז מה לעשות עכשיו? בכל זאת לקחת טמוקסי שוב? להשאיר את המינון של הכלומיד כפי שציינתי?

אוקי אז מה לעשות עכשיו? בכל זאת לקחת טמוקסי שוב? להשאיר את המינון של הכלומיד כפי שציינתי?
להחזיר את הטמוקסיפן וכן את הכלומיד. לעבור לפרוטוקול של 50mg/ed כלומיד בשבועיים הראשונים ו-40mg/ed של טמוקסיפן. לאחר מכן הייתי שבועיים נוספים של טמוקסיפן במינון של 20mg/ed ושישה שבועות כלומיד במינון של 50mg שלוש פעמים בשבוע (נניח שני, רביעי ושישי).
בתום חודש ראשון כדאי לערוך בדיקת דם וכך גם בתום חודש שני. לאחר מכן, כפי שציינת, ביי ביי סטרואידים...

לפי מה שיניב אמר הבנתי שגם חשוב טמוקסיפן בPCT למרות ששילבת אותו בסייקל. טמוקסיפן גם עוזר להחזיר את הציר בנוסף לכלומיד.

לפי מה שיניב אמר הבנתי שגם חשוב טמוקסיפן בPCT למרות ששילבת אותו בסייקל. טמוקסיפן גם עוזר להחזיר את הציר בנוסף לכלומיד.
טמוקסיפן הרבה פחות יעיל בהשבת הציר שלא הלך לאיבוד במקרה הזה. בסה"כ מדובר בסייקל ראשון וההתאוששות תגיע כך או אחרת. מאחר ואין כוונה להמשיך בכיוון עדיף לבצע פרוטוקול נוח ומתאים יותר.
תפקידו העיקרי של הטמוקסיפן ויעילותו העיקרית והייחודית היא בהגנה מפני פעילות אסטרוגנית מוגברת בריקמת השד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית