הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ כמות זרע בזמן PCT

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
בוקר טוב לכולם

אני ביום ה 8 של ה PCT שמורכב כרגע רק מכלומיד (את הטמוקסיפן לקחתי במהלך הסייקל עקב חשש לג'ינו וסייימתי אותו עם סיום הכדור הרביעי של הכלומיד ) הכלומיד כרגע מורכב מ : - 14 יום ראשונים 50 מ"ג ו 14 יום שלאחר מכן 25 מ"ג.

זה כבר יום שלישי ברציפות שאני מקיים יחסי מין עם החברה, אמנם לא לוקח לי יותר זמן מהרגיל לגמור, אבל כמות הזרע יותר קטנה בברור.

האם זה לגיטימי? יש לי סיבות לדאגות?

לי זה נראה כאילו הגוף לא מייצר מספיק טסט ואני אוכל סרטים שאני הולך עכשיו לאבד מסת שריר רצינית ולרדת במשקל
מנהלים יקרים, אשמח להתייחסותכם
no one ? :/

• פותח/ת השרשור
מה תעזור לך תמונה?..
יוצא לי רבע כמות ממה שיוצא לי בדרך כלל, ואני לא פרנואיד

סייקל במשך 10 שבועות 500 מל טוסטנון ושישה שבועות דינאבול 30 מג ליום.

את הפרגניל יצא ויכלתי לקחת רק בסוף הסייקל וגם עשו לי טעות והזריקו לי 5000 יחבל בפעם אחת.

את הכלומיד התחלתי לקחת שבועיים לאחר זריקת טסט האחרונה.

אני יודע שאת הפרגניל לא לקחתי טוב אבל לא הייתה לי ברירה
תה מודע שאת הפרגניל לוקחים 10 יום אחרי הטסט ואז שבועיים אחרי מתחיל הpct?
וגם טמוקסיפן צריך

• פותח/ת השרשור
כן אבל היו לי שיבושים בעל כורחי

מצ"ב הוא כזה שנשארו לי עוד 20 כדורים של כלומיד.

אני אסיים אותם, אעשה בדיקה לאחר מכן בדיקה. אם עד אז לא יסתדר אעשה PCT חדש

אין לי ברירות כרגע.......

• פותח/ת השרשור
אני מקווה, יכול להיות שאני סתם אוכל סרטים.

מה שכן, יש חשק מיני כמו תמיד, והתאבון רגיל

הכל אותו הדבר

סיים את ה פיסיטי, תחכה שבועיים מאז הכדור האחרון לתת לגוף להשתקם ולהתנקות ותבצע בדיקת דם אני מאמין שהכל יהיה תקין.

• פותח/ת השרשור
תום, חשבתי להפסיק היום עם הכלומיד
לחכות 4 שבועות ולעשות בדיקה. אולי אני אתאושש עד כי זה סייקל ראשון. ובמידה ולא להתחיל פי סי טי חדש כמו שצריך.

מה דעתך? אפשרי או שיכול להגרם נזק בזמן הזה?

• פותח/ת השרשור
עדכון קטן, בעצת מישהו שאני מכיר טוב, ייעץ לי לקחת טריבולוס עם דגש על הקופסא הכתובה בלבד - פעמיים ביום.

אחרי יומיים בלבד עם 2 כדורים ליום הרגשתי (וגם ראיתי) שיפור עצום, גם בחשק המיני, גם במצב רוח וגם בכמות הזרע.

יכול להיות שצירוף מקרים מוזר אבל בכל מקרה עזר לי

בוקר טוב לכולם

אני ביום ה 8 של ה PCT שמורכב כרגע רק מכלומיד (את הטמוקסיפן לקחתי במהלך הסייקל עקב חשש לג'ינו וסייימתי אותו עם סיום הכדור הרביעי של הכלומיד ) הכלומיד כרגע מורכב מ : - 14 יום ראשונים 50 מ"ג ו 14 יום שלאחר מכן 25 מ"ג.

זה כבר יום שלישי ברציפות שאני מקיים יחסי מין עם החברה, אמנם לא לוקח לי יותר זמן מהרגיל לגמור, אבל כמות הזרע יותר קטנה בברור.

האם זה לגיטימי? יש לי סיבות לדאגות?

לי זה נראה כאילו הגוף לא מייצר מספיק טסט ואני אוכל סרטים שאני הולך עכשיו לאבד מסת שריר רצינית ולרדת במשקל
מנהלים יקרים, אשמח להתייחסותכם
no one ? :/

לא מייצר זרע זה ביטוי גדול מידי.
נוזל זרע מורכב בעצם מ-2 נוזלים, החלק הלבן דהוא הזרעונים, מיוצר בתאי סרטולי באשך, ואם לא דאגת למספיק פרגניל בסייקל עצמו,אזי אין שום סיבה שתאי סרטולי יתאוששו על כלומיד של 8 ימים, שכן לוקח כמעט חצי שנה לייצר זרעונים חדשים ע"י גירוי FSH שהכלומיד מייצר עד לשיקום הציר שמייצר לבד FSH.

אם הצבע השקוף (שהוא נוזל הערמנית) קטן, אז גש לאורולוג שיבדוק, כי לא אמורה להיות ירידה בנזל הערמונית, למעט מקרים של התיבשות.

מה שכן, כמות הזרע הנפלטת בגמירה בודדת, תלוי בזמן החשיפה לגורם המגרה.
קרי אם תאונן סביר להניח שתצא כמות זרע ונוזל זרע קטנה.

נסה לגרות את עצמך באוננות למשך 15 דק' ואז לנסות לגמור, או לקיים יחסי מין עם משחק מקדים ארוך, ואז לגמור, זה השלב שתה אמור לפלוט את כמות הזרע היצוגית, שכן יש מספיק זמן לנוזל הזרע באשך לעלות מהתעלות אל וך הערמונית, ויש יצור מוגבר וממושך של נוזל ערמונית עקב הגירוי המיני המתמשך.

• פותח/ת השרשור
לקחתי פרגניל, הבעיה שלא חילקתי ולקחתי את כל 5000 יחבל בפעם אחת, וגם זה היה מיד בתום הסייקל.

תודה על התגובה, בכל מקרה ומצב אעשה בדיקות מקיפות כחודש לאחר סיום הכלומיד

טמוקסיפן הרבה פחות יעיל בהשבת הציר שלא הלך לאיבוד במקרה הזה. בסה"כ מדובר בסייקל ראשון וההתאוששות תגיע כך או אחרת. מאחר ואין כוונה להמשיך בכיוון עדיף לבצע פרוטוקול נוח ומתאים יותר.
תפקידו העיקרי של הטמוקסיפן ויעילותו העיקרית והייחודית היא בהגנה מפני פעילות אסטרוגנית מוגברת בריקמת השד.

אני לא משוכנע שטמוקסי פחות יעיל מכלומיד (אין הרבה מחקר השוואתי) , אני כן יודע (מחקרים) ששילוב של שניהם מאוד יעיל ל-PCT שגם כולל שימור פוריות לאזוספרמיה שניונית לסטרואידים אנאבוליים.

אני לא נוהג להביא קישורים לא מעיתונות פייר ריווי, אבל לפחות כך תוכל לראות שאני לא בדיעת בודד או אפילו מיעוט לצורך הטיעון שטמוקסי לבדו יעיל ל-PCT.

1-

The bottom line is simple; for on cycle side-effect prevention Tamoxifen Citrate is decent but aromatase inhibitors will always prove to be more efficient. However, when it comes to post cycle recovery Nolva may indeed be one of the very best mechanisms of action to serve this purpose and it is here most athletes will see the most benefit of use.

http://www.steroid.com/Tamoxifen-Citrate.php

2-

Tamoxifen Citrate, most common known as Nolvadex is one of the most popular SERM’s any performance enhancer will ever use and as such Nolvadex PCT use remains the most common purpose. Post Cycle Therapy (PCT) is a very important part of the anabolic steroid plan as this is the period after use is discontinued that allows the body to normalize; an important factor in maintaining good health as well as protecting gains made while on cycle. A plan based on a Nolvadex PCT can readily and efficiently produce the desired end very thoroughly and make ones experience not only more enjoyable but more effective as well.

http://www.steroid.com/nolvadex-pct.php#

3-

In the end the truth is simple,
Nolvadex and Clomid are both fine SERMs and for PCT you cannot go wrong with either one. As for side-effect prevention they can do a fair job at preventing Gynecomastia but they will generally do little else and are in many cases ill-equipped to handle even Gynecomastia; AIs are simply more efficient. If you are considering using Nolvadex and Clomid you will be best served saving it for your PCT plan and regardless of which one you go with if you have the ability to include hCG you will experience a very positive PCT plan.

http://www.steroid.com/nolvadex-and-clomid.php

4-

Both compounds are structurally alike, classified as triphenylethylenes. Nolvadex is clearly the stronger component of the two as it can achieve better results in decreasing overall estrogen with 20-40 mg a day, than Clomid can in doses of 100-150 mg a day

http://www.silownia.net/steroids/a/12154

5-

זה כבר מהמרפאה אצלינו,
למרפאה שלנו הגיעו לפני חודש שני תאומים זהים, לאחר שנטלו את אותו הסייקל ובאותו הזמנים והמינונים, לצורך ביצוע PCT.

לתאום מס' 1 ניתן פרוטוקול טמוקסי 40/40/20/20 במרשם.
לתאום 2 ניתן פרוטוקול PCT 50/50/25/25 של כלומיד רפואי במרשם.

ראשית שניהם עברו הכנה זהה שכללה:

שבועיים של פרגניל 1,000 יח"בל EOD + 20 מ"ג טמוקסי ED.

לאחר ההכנה ל-PCT, הם פוצלו ל-PCT שונה.

שבועיים לאחר התחלת ה-PCT, הם נשלחו לפרופיל הורמונלי, לצורך הערכת איכות ה-PCT, והשיקול בלשנות לאחד מהם את ה-PCT.
זה נעשה בתקפה שהיה חשד שיש בעיה לעשות PCT על כלומיד, לכן הם פוצלו לצורך מחקר.

התוצאות? מרתקות, וחייבו אותנו למען בטיחותו של תאום 2, לעצור לו את הכלומיד, ולהעבירו לטמוקסי.

תאום מס' 1 , כבר החיזר ציר הורמונלי כמעט במלאו, ה-LH עלה לנורמה, ה-טסט עלה לערך מקביל של 8 ננומול / 2.95 ננוגרם (נורמה תחתונה), ה-FSH התעורר אך עדין לא הגיע לערך נורמלי, מאידך נותרו עוד שבועים מלאים להמשך הטיפול בטמוקסי...

תאום מס' 2 לא החזיר שום רכיב בציר ההורמונלי שלו, עם LH ו-FSH מתחת לסף שיכול להמדד, וטסטוסטרון של 5.5 ננומול / 2.1 ננוגרם (מתחת לנורמה), ולכן מיידית הופסק הטיפול בכלומיד והוא הועבר להמשך PCT בטמוקסי כמו אחריו התאום, שממשיך את יתר השבועיים האחרונים.

עוד שבועיים הוא יבצע שוב בדיקת פרופיל, ואעלה את הנתונים.

אז שוב, אני יודע שאנדים לא מבינים מה בין טמוקסי לבין PCT, אבל צר לי, במרפאה אצלינו פשוט רואים PCT טוב יותר, מהיר יותר ואיכותי יותר על טמוקסי, ולא על כלומיד.

תאום 1 מדווח על שמירת השריר, בעוד תאום 2 דיווח על ירידה של 1 ק"ג בינתיים במהלך ה-PCT.

לא חושב שיש מתודה טובה יותר כדי לבדוק תרופה, לתת פרוטוקול שונה לשני תאומים זהים, שלקחו סייקל זהה, ורק PCT שונה.

קבצים מצורפים

• 10945563_786230768128079_5296780891531091793_n.jpg
    10945563_786230768128079_5296780891531091793_n.jpg
    KB 89.6 · צפיות: 154
אני לא משוכנע שטמוקסי פחות יעיל מכלומיד (אין הרבה מחקר השוואתי) , אני כן יודע (מחקרים) ששילוב של שניהם מאוד יעיל ל-PCT שגם כולל שימור פוריות לאזוספרמיה שניונית לסטרואידים אנאבוליים.

אני לא נוהג להביא קישורים לא מעיתונות פייר ריווי, אבל לפחות כך תוכל לראות שאני לא בדיעת בודד או אפילו מיעוט לצורך הטיעון שטמוקסי לבדו יעיל ל-PCT.

1-

The bottom line is simple; for on cycle side-effect prevention Tamoxifen Citrate is decent but aromatase inhibitors will always prove to be more efficient. However, when it comes to post cycle recovery Nolva may indeed be one of the very best mechanisms of action to serve this purpose and it is here most athletes will see the most benefit of use.

http://www.steroid.com/Tamoxifen-Citrate.php

2-

Tamoxifen Citrate, most common known as Nolvadex is one of the most popular SERM’s any performance enhancer will ever use and as such Nolvadex PCT use remains the most common purpose. Post Cycle Therapy (PCT) is a very important part of the anabolic steroid plan as this is the period after use is discontinued that allows the body to normalize; an important factor in maintaining good health as well as protecting gains made while on cycle. A plan based on a Nolvadex PCT can readily and efficiently produce the desired end very thoroughly and make ones experience not only more enjoyable but more effective as well.

http://www.steroid.com/nolvadex-pct.php#

3-

In the end the truth is simple,
Nolvadex and Clomid are both fine SERMs and for PCT you cannot go wrong with either one. As for side-effect prevention they can do a fair job at preventing Gynecomastia but they will generally do little else and are in many cases ill-equipped to handle even Gynecomastia; AIs are simply more efficient. If you are considering using Nolvadex and Clomid you will be best served saving it for your PCT plan and regardless of which one you go with if you have the ability to include hCG you will experience a very positive PCT plan.

http://www.steroid.com/nolvadex-and-clomid.php

4-

Both compounds are structurally alike, classified as triphenylethylenes. Nolvadex is clearly the stronger component of the two as it can achieve better results in decreasing overall estrogen with 20-40 mg a day, than Clomid can in doses of 100-150 mg a day

http://www.silownia.net/steroids/a/12154

5-

זה כבר מהמרפאה אצלינו,
למרפאה שלנו הגיעו לפני חודש שני תאומים זהים, לאחר שנטלו את אותו הסייקל ובאותו הזמנים והמינונים, לצורך ביצוע PCT.

לתאום מס' 1 ניתן פרוטוקול טמוקסי 40/40/20/20 במרשם.
לתאום 2 ניתן פרוטוקול PCT 50/50/25/25 של כלומיד רפואי במרשם.

ראשית שניהם עברו הכנה זהה שכללה:

שבועיים של פרגניל 1,000 יח"בל EOD + 20 מ"ג טמוקסי ED.

לאחר ההכנה ל-PCT, הם פוצלו ל-PCT שונה.

שבועיים לאחר התחלת ה-PCT, הם נשלחו לפרופיל הורמונלי, לצורך הערכת איכות ה-PCT, והשיקול בלשנות לאחד מהם את ה-PCT.
זה נעשה בתקפה שהיה חשד שיש בעיה לעשות PCT על כלומיד, לכן הם פוצלו לצורך מחקר.

התוצאות? מרתקות, וחייבו אותנו למען בטיחותו של תאום 2, לעצור לו את הכלומיד, ולהעבירו לטמוקסי.

תאום מס' 1 , כבר החיזר ציר הורמונלי כמעט במלאו, ה-LH עלה לנורמה, ה-טסט עלה לערך מקביל של 8 ננומול / 2.95 ננוגרם (נורמה תחתונה), ה-FSH התעורר אך עדין לא הגיע לערך נורמלי, מאידך נותרו עוד שבועים מלאים להמשך הטיפול בטמוקסי...

תאום מס' 2 לא החזיר שום רכיב בציר ההורמונלי שלו, עם LH ו-FSH מתחת לסף שיכול להמדד, וטסטוסטרון של 5.5 ננומול / 2.1 ננוגרם (מתחת לנורמה), ולכן מיידית הופסק הטיפול בכלומיד והוא הועבר להמשך PCT בטמוקסי כמו אחריו התאום, שממשיך את יתר השבועיים האחרונים.

עוד שבועיים הוא יבצע שוב בדיקת פרופיל, ואעלה את הנתונים.

אז שוב, אני יודע שאנדים לא מבינים מה בין טמוקסי לבין PCT, אבל צר לי, במרפאה אצלינו פשוט רואים PCT טוב יותר, מהיר יותר ואיכותי יותר על טמוקסי, ולא על כלומיד.

תאום 1 מדווח על שמירת השריר, בעוד תאום 2 דיווח על ירידה של 1 ק"ג בינתיים במהלך ה-PCT.

לא חושב שיש מתודה טובה יותר כדי לבדוק תרופה, לתת פרוטוקול שונה לשני תאומים זהים, שלקחו סייקל זהה, ורק PCT שונה.
היי יניב,
בעניין הזה, יש כאלה שטוענים ש ה- HCG עצמו מדכא את הטסטוסטרון הטבעי ולכן יש להפסיקו לפחות שבועיים לפני ה PCT ׁ(שימוש בנולבדקס/כלומיד/ שניהם יחד)
התייחסותכם בבקשה

היי יניב,
בעניין הזה, יש כאלה שטוענים ש ה- HCG עצמו מדכא את הטסטוסטרון הטבעי ולכן יש להפסיקו לפחות שבועיים לפני ה PCT ׁ(שימוש בנולבדקס/כלומיד/ שניהם יחד)
התייחסותכם בבקשה
תחת סייקל בלי HCG אין טסטוסטרון טבעי. נקודה.

תחת סייקל בלי HCG אין טסטוסטרון טבעי. נקודה.
זה ברור!
אבל הפרוטוקול שהמלצת עליו בפורום כולל HCG גם במהלך הסייקל החל מהשבוע השני וגם במינונים של 1000 יחידות EOD במהלך שבועיים מהזריקה האחרונה ועד לPCT, ולכן יש טענה שזה עלול לפגוע בתחילת הייצור מחדש, במידה ולא מופסק השימוש בHCG שבועיים לפני.
מה גם שמינונים כאלה מחייבים שילוב של טמוקסיפן ולמעשה אתה מריץ פה פרוטוקול PCT של 6 שבועות...
החיים מסובכים לפעמים..... 🫤

היי יניב,
התייחסותכם בבקשה
HCG בשימוש ממושך עלול כמובן לפגוע בייצוק הטסט הטבעי ואף בספירת הזרע.
יש להבדיל בין התאוששות לבין פוריות. בהיבטים הקשורים בהתאוששות הציר אין הגיון בשילוב פרגניל עקב המשוב השלילי. לכן יש להפסיקו לאחר שהסבירות למניעת אטרופיה גבוהה וטרם השימוש בכלומיד לצורך גירוי הפרשת גונדוטרופינים.
ככל שהדבר קשור בפוריות במקרה בו התאוששות אינה מענייננו המטרה היא לשמר פעילות האשך באמצעות פרגניל ולהעלות רמות FSH באמצעות כלומיד במקביל (ראו האלגוריתם המתואר במאמר מתגובה קודמת ושתואר גם ע"י @יניב ריז ).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית