הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמות זרע בזמן PCT

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
בוקר טוב לכולם

אני ביום ה 8 של ה PCT שמורכב כרגע רק מכלומיד (את הטמוקסיפן לקחתי במהלך הסייקל עקב חשש לג'ינו וסייימתי אותו עם סיום הכדור הרביעי של הכלומיד ) הכלומיד כרגע מורכב מ : - 14 יום ראשונים 50 מ"ג ו 14 יום שלאחר מכן 25 מ"ג.

זה כבר יום שלישי ברציפות שאני מקיים יחסי מין עם החברה, אמנם לא לוקח לי יותר זמן מהרגיל לגמור, אבל כמות הזרע יותר קטנה בברור.

האם זה לגיטימי? יש לי סיבות לדאגות?

לי זה נראה כאילו הגוף לא מייצר מספיק טסט ואני אוכל סרטים שאני הולך עכשיו לאבד מסת שריר רצינית ולרדת במשקל
מנהלים יקרים, אשמח להתייחסותכם
no one ? :/

חשוב לציין יחד עם זאת, שעדיף לדחות תחילת השימוש בכלומיד ולהמשיך את השימוש בפרגניל (עם טמוקסיפן במינון נמוך) על-אף ירידת הטסט לרמות ה-baseline מאשר להיכנס לשלב הכלומיד במצב של אטרופיה.
ואין שום בעיה לעבור מפרגניל לכלומיד ללא טווח זמן מסוים ביניהם ?

השאלה שלי במקרה של לקיחת חומר קצר דהיינו פרופ, איך אפשר לעשות הכנה מוקדמת שאין לך כל כך הרבה זמן עד שרמות הטסט יורדת לבייסליין.
האם יש פתרון לזה?

נעלי גלי או אדידס?

בכל מקרה, כבר קראתי חילוקי דעות על הטריבולוס פה, אני אישיתי מכיר מישהו שלוקח טריבולוס בסוף סייקל של טסט בלבד. ללא פי סי טי

ומתאושש יפה מאוד עם זה.
נשבע שהוא לא מתאושש בגלל זה. טריבולוס הראה שמעט הוא מעלה lh אולי.. והוא לא חוסם אסטרוגן, זה עדיין לא pct הסיבה היחידה שהוא יצא בסדר זה בגלל שזה רק טסט וכנראה סייקלים ראשונים
הסיבה היחידה

• פותח/ת השרשור
הוא בן 38, ו כבר 15 שנים לוקח סייקלים

עזוב, אני יודע שזה לא בגלל זה, אני רק מנסה להגיד שאני מכיר הרבה אנשים שלא לוקחים PCT ומתאוששים.

לא מנסה להגיד שום דבר, אני רק מציין עובדה וצריך לבדוק את זה.

שוב, אני עדיין בדעה שצריך לעשות הכל לפי הספר : פרגניל, כלומיד וטמוקסי

אבל אני מיום ליום מגלה אנשים (אצלנו לפחות במכון) שלוקחים סייקלים חופשי ולא בפעם הראשונה, ולא מכירים בכלל את המושג פי סי טי.

מוזר..

נעלי גלי או אדידס?

בכל מקרה, כבר קראתי חילוקי דעות על הטריבולוס פה, אני אישיתי מכיר מישהו שלוקח טריבולוס בסוף סייקל של טסט בלבד. ללא פי סי טי

ומתאושש יפה מאוד עם זה.
הוא גם יכול לא לקחת טריבולוס ולהתאושש זה תלוי מה הוא לקח ואיזה סייקל , אתה לא יכול להשוות מוצר טבעי שיכול לעזור קצת לכמה ימים ואחרי זה כלום לתרופה כן

עזוב, אני יודע שזה לא בגלל זה, אני רק מנסה להגיד שאני מכיר הרבה אנשים שלא לוקחים PCT ומתאוששים.

אבל אני מיום ליום מגלה אנשים (אצלנו לפחות במכון) שלוקחים סייקלים חופשי ולא בפעם הראשונה, ולא מכירים בכלל את המושג פי סי טי.

מוזר..
זה נשמע מוזר מה אתה מספר על החבר שלך כי במקרה שלי לא יודע אם קראת פה בפורום גם לקחתי 6 שנים סייקלים וכמובן אני עכשיו מנסה טיפול חוזר עם כלומיד פרגיניל ומוסיף hmg תשאל את חבר שלך אם הוא עשה בדיקת דם תראה איפה הערכים שלו עומדים . וזה לא קשור אם יש לו חשק מיני כי גם לי יש אני מדבר על הפוריות

ואין שום בעיה לעבור מפרגניל לכלומיד ללא טווח זמן מסוים ביניהם ?
אני לא אחזור על ההסבר. קרא בבקשה את תגובתי הקודמת.
השאלה שלי במקרה של לקיחת חומר קצר דהיינו פרופ, איך אפשר לעשות הכנה מוקדמת שאין לך כל כך הרבה זמן עד שרמות הטסט יורדת לבייסליין.
האם יש פתרון לזה?
מועד זריקת הפרגניל האחרון תואם למועד זריקת הטסט האחרונה ולאחר כ8-10 ימים תתחיל כלומיד ונולבה.
נעלי גלי או אדידס?

ומתאושש יפה מאוד עם זה.
אתה יכול לספר גם על משתמש ותיק אחר שמעבר לריקוד הגשם לא עושה pct. תעשה מה שאתה רוצה, זכותך, גם אם זה חסר בסיס ומטופש.

מוזר..
גם רוב הסייקליסטים שאני מכיר,
מקמטים את המצח ומסתכלים עלי כמו עב"ם שזה הרגע נפל לכדור הארץ כשאני מזכיר את המושג PCT....
אני בכל אופן לא מאמין לבנאדם שאומר לי "זה סייקל עשירי שלי ובחיים שלי ולא שמעתי על התרופות האלה שאתה מדבר עליהם, ואין לי אף בעיה"
ומי שמאמין שיהיה לו לבראיות

גם רוב הסייקליסטים שאני מכיר,
מקמטים את המצח ומסתכלים עלי כמו עב"ם שזה הרגע נפל לכדור הארץ כשאני מזכיר את המושג PCT....
אני בכל אופן לא מאמין לבנאדם שאומר לי "זה סייקל עשירי שלי ובחיים שלי ולא שמעתי על התרופות האלה שאתה מדבר עליהם, ואין לי אף בעיה"
ומי שמאמין שיהיה לו לבראיות
והם בריאים כמו שור ופוריים כמו ארנב...
אתה יודע מה סבתא שלי היתה אומרת על זה? בוקרא פי(אל) מישמיש. אני לא מאמינה לך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית