הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב מסה שיפור חזה עוף + קינוח

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
image.jpg image.jpg אז ככה, היום התחלתי SS.
עכשיו זה לא קשור בכלל למתכון אבל רק אמרתי לעצמי, יאללה, היום נתפנק יש לי את האפשרות לכך.

אז ככה, נתחיל עם החזה עוף:

מצרכים:
חזה עוף ( די ברור לא? ).
2-4 כפות צ׳ילי מתוק/חריף ( השתמשתי במתוק כי לא היה חריף לצערי הרב ).
2 כפות שמן זית.
2-3 כפיות סילאן.
2-3 כפות טריאקי.
2-3 כפיות חרדל.
מלח ופלפל שחור גרוס.
שימו לב בין כפות לכפיות! עשיתי בכוונה כדי שתתלבלבו ושיצא לכם שונה ואולי טעים יותר!

הכנה ( פאק יה! )
לוקחים קערה ושמים בה חזה עוף ( אני שמתי 350 גר׳ בערך ) ולאחר מכן שמים את השמן זית והמלח פלפל בפנים ( שמתי הרבה פלפל כי זה טעים ).
מערבבים היטב ( עם היד, דמיינו שזה מוט אולימפי חדש שאתם מתפעלים ממנו ).
לאחר מכן שמים את הצ׳ילי וממשיכים לערבב, מוסיפים את הסילאן, ואז את הטריאקי, ואז את החרדל ומערבבים הכל טוב טוב עד שיהיה חזה עוף בתערובת אחידה ( שוב, דמיינו שזה מוט אולימפי חדש ).
לוקחים מחבת ושמים בה טיפה שמן זית, ומחממים, כשהיא חמה שמים את החזה עוף ומטגנים, ככה, לפי העין.

כשזה מוכן שמים על צלחת, לוקחים מזלג ונועצים בחזה עוף, לוקחים את המזלג ובזהירות מקרבים לפה, עושים פו ( אם אתם כוסיות שלא עומדות בחום ) ונותנים ביס.
לאחר מכן סופרים עד שלוש בלב ופוף! החזה עוף נעלם לתוך הבטן שלכם מרוב שהוא היה טעים.
בתאבון!
image.jpg
image.jpg
image.jpg

מתכון מס׳ 2 מוס-משקה בננה:
חלקכם תשאלו למה קראתי לזה מוס-משקה ולא רק מוס או רק משקה.
הסיבה היא שזה תלוי בכמות שהכנתם ובכמה מהר תאכלו את זה ( או יותר נכון תבלעו כי אין פה אכילה ממשית ).
בכל מקרה, מרכיבים:
בננה - כמה שבא לכם, תלוי בכמות שאתם רוצים שתצא בסוף.
קרח - 3 עד 5 קוביות קרח לכל בננה ששמתם, תלוי עד כמה אתם רוצים שזה יצא כמו מוס או כמו משקה, ככל שתעשו את זה יותר מוס אז זה יצא עם פחות טעם.
אבקת חלבון - אופטימלי.

הכנה ( פאק יההההההההההההה! )
לוקחים את הקרח ושמים בבלנדר, עד כאן זה קל, טוחנים את הקרח, בהתחלה בפולסים ( לחיצות בודדות למסתבכים ביניכם ) ובהמשך שהרוב כבר קצת טחון אפשר לטחון חופשי
גורסים את הקרח במשך כמה זמן שצריך עד שכולו כמו ברד ( אבל כמו של חו״ל שהם אוכלים עם הסירופ בטעמים ).
נ.ב. מכאן אתם יכולים לאכול את זה כמו בסוגריים שכרגע כתבתי ( תסתכלו שורה למעלה אם לא הבנתם ).
לוקחים את הבננות ומכניסים לבלנדר ומבלנדרים הכל במשך דקה - שתיים, שופכים לכלי ( גדול ) כלשהו ואוכלים / שותים.
ממליץ להוסיף אגוזים קצוצים ולערבב טיפה.
לצערי נגמר לי הזיכרון ולא הספקתי למחם כי זה נגמר מהר מדי.
נ.ב. תתחילו עם כפית ותסיימו בשתייה.
בתאבון! שוב.

חייב לטגן? בשמן עמוק ?

• פותח/ת השרשור
חייב לטגן? בשמן עמוק ?
לא חייב ולא טיגנתי בשמן עמוק, אם יש לך ספריי פאם זה יספיק רק כדי שלא ידבק, אתה יכול לנסות גם לאפות.
זה נראה כאילו יש הרבה שמן בגלל שבאמצע הטיגון אחרי שהפכתי את החוזה עוף הוא התחיל להקציף.
נ.ב. יכול היות שיש לי עכשיו כלבת.

Back
למעלה תחתית