המלצה לאוזניות בזמן ריצה

• פותח/ת השרשור anutkk
  • פורסם בתאריך

anutkk

משתמש מתחיל
236
2
נק' מוניטין:
-20
236
2
חברים אני מחפש אוזניות לריצה בסגנון beats by Dr. Dre Powerbeats שבזמן הריצה האוזניות לא יפלו, או יחליקו.

התקציב שלי עד 200 שקל, שהסאונד יהיה באיכות כמה שיותר טובה וכמובן אטימות מקסימלית ואוזניות אמינות שלא אחרי חצי שנה של שימוש פתאום באוזניה אחת לא שומעים או שלא שומעים בכלל באוזניות.

המוזיקה העיקרית שלי היא פופ, רוק , שירים בסגנון דיוויד גואטה, אפרוג'ק וכו'... וגם מזרחית, בקיצור שהאוזניות יהיו מתאימות לכול הסגנונות של המוזיקה, ושוב פעם נורא חשוב העניין של האטימות, איכות ואמינות.

תרשום בחיפוש את הערך "אוזניות" אתה תקבל 20 דפים

• פותח/ת השרשור
אני מתכוון לאוזניות שמקיפות את האוזן, ולגבי האוזניות האלה אין להם ביקורת טובה וגם הזיעה חודרת דרך האוזניות.

אוזניות בלוטוס של akg עושים תעבודה כבר יותר משנה אין לי אפילו לא תלונה אחת הכל מצוין בהם האיכות הגברת בסים וזה בא עם מצבים מומלצים של סגנון השיר

בתכלס המחיר קצת יקר 1000 שקל זה עלה לי אבל לפי דעתי זה הרבה יותר טוב מביטס וכל אוזניות אחרות
בתכלס זה גם מאוד נוח גם שאתה רץ אתה לא מרגיש אותם אפילו וזה לא יפול לך מהראש ולא יחליק כי זה על בלוטוס והסוללה ממש חזקה מספיקה לי ל5 ימים ואני אחד מהאנשים ששומעים כימעט כל הזמן בעיקר באוטובוס ובריצות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית